• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سیستم بازای باتجربه راهنمایی کنن لطفا

وضعیت
موضوع بسته شده است.

alpin_000

Registered User
لایک‌ها
0
سلام. من مدتیه 1آمپ 7541a اینفیتی دارم.به 1جفت 6975 وصل بود . بدون مشکل.
الان 2روزه 1 ساب اضافه کردم بهش.وقتی چند دقیقه کار میکنه خیییییییییییییییییییییییییییییلی داغ میشه.طوری که براحتی نمیشه بهش دست زد.
حالا شما بگید که این گرم شدن طبیعیه؟ اگر نیست ایراد کار کجاست؟
توضیح اینکه کابل برقم 8گیج هست.چند نفر گفتن احتمالا مال ضعیف بودن کابلته .منم دیدم باعقل جور درمیاد و رفتم 4گیج خریدم.منتها هنوز عوضش نکردم.
اگر کسی راه حل این مشکلو میدونه ممنون میشم اطلاعاتشو دراختیارم بذاره.

werty12

Registered User
لایک‌ها
278
الان 2روزه 1 ساب اضافه کردم بهش.وقتی چند دقیقه کار میکنه خیییییییییییییییییییییییییییییلی داغ میشه.طوری که براحتی نمیشه بهش دست زد.
توضیح اینکه کابل برقم 8گیج هست.چند نفر گفتن احتمالا مال ضعیف بودن کابلته .منم دیدم باعقل جور درمیاد و رفتم 4گیج خریدم.منتها هنوز عوضش نکردم.

سلام داداش - من که هنوز شاگرد تنبلم توو سیستم بازی ولی احتمال 99% مشکل از اتصالات هست - 8 گیج کلا ضعیفه - 4 گیج خوبه و سیستم راحت کار میکنه
شما این کارا رو کن :
اتصال سیم مثبت به سر باطری رو حتما چک کن و سمباده بکش تا قشنگ اتصال برقرار شه
جایی که سیم منفی آمپ میخوره به بدنه قشنگ سمباده بزن تا به آهن نقره ای رنگ بدنه ماشین برسی !!
برای اتصال ساب به ترمینال خود باکست سیم گیج 8 یا 12 استفاده کن - بعد برای اتصال باکس به آمپلی فایر هم از سیم نهایت 16 استفاده کن اگه تونستی 12 استفاده کنی که عالی میشه چون ممکنه درست برق نرسه به ساب و انرژی تلف بشه و آمپ داغ کنه !!
بین آمپ و جایی که نصبش کردی یه بند انگشت فاصله بنداز که هوا جریان داشته باشه - این کارو میتونی با 4 تا فوم صفت انجام بدی و فاصله ایجاد کنی

انشالله مشکلت حل میشه !!

amirjk

Registered User
لایک‌ها
816
اون داغ شدن امپت به خاطر ضعف ولتاژ خروجیته وقتی کم بیاره داغ میشه توصیه اینه که یه امپ مونو خوب ببندی
باتریت چند امپره

starz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام داداش - من که هنوز شاگرد تنبلم توو سیستم بازی ولی احتمال 99% مشکل از اتصالات هست - 8 گیج کلا ضعیفه - 4 گیج خوبه و سیستم راحت کار میکنه
شما این کارا رو کن :
اتصال سیم مثبت به سر باطری رو حتما چک کن و سمباده بکش تا قشنگ اتصال برقرار شه
جایی که سیم منفی آمپ میخوره به بدنه قشنگ سمباده بزن تا به آهن نقره ای رنگ بدنه ماشین برسی !!
برای اتصال ساب به ترمینال خود باکست سیم گیج 8 یا 12 استفاده کن - بعد برای اتصال باکس به آمپلی فایر هم از سیم نهایت 16 استفاده کن اگه تونستی 12 استفاده کنی که عالی میشه چون ممکنه درست برق نرسه به ساب و انرژی تلف بشه و آمپ داغ کنه !!
بین آمپ و جایی که نصبش کردی یه بند انگشت فاصله بنداز که هوا جریان داشته باشه - این کارو میتونی با 4 تا فوم صفت انجام بدی و فاصله ایجاد کنی

انشالله مشکلت حل میشه !!
حسن جون اگه شما شاگرد تنبل کلاسی بنده بابای مدرسه هستم:p
میگم شاید آمپ کشش ساب رو نداشته باشه یا آمپ قدرتش زیادتره
من اطلاع زیادی ندارم همینجوری گفتم محض اطلاع

werty12

Registered User
لایک‌ها
278
اون داغ شدن امپت به خاطر ضعف ولتاژ خروجیته وقتی کم بیاره داغ میشه توصیه اینه که یه امپ مونو خوب ببندی
باتریت چند امپره

امیر جون آواتارت توو حلقم

امیر راست میگه - سابی که بستی چیه ؟ مدل دقیق و لینک بده تا بگیم چه کردی با آمپ بیچاره !!

pctbz

Registered User
لایک‌ها
92
آمپلی شما کشش این ساب رو که بستی نداره کلا 7541 بهتره برای باند وصل بشه نه ساب.

alpin_000

Registered User
لایک‌ها
0
دوستان سابم 309S4 بابکس مکسیدره ( 400 rms )
باتریمم 74 کره ای مارک سیلور. 1هفتس گرفتم

werty12

Registered User
لایک‌ها
278
دوستان سابم 309S4 بابکس مکسیدره ( 400 rms )
باتریمم 74 کره ای مارک سیلور. 1هفتس گرفتم

خب یه خورده بخاطر ساب ووفره و دوما اینکه آمپ رو بد تنظیم کردی چون آمپ برق کمتری از وات خود ساب میده و شما هم ظاهرا ولوم بالا میدی آمپ بیچاره داغ میشه

بهتره فکر یه آمپ خوب واسه ساب بشی - یا تک کانال خوب یا دوکانال قوی !!

hooman_k2p

Registered User
لایک‌ها
14
با سللام
ساب رو بریج بستی؟
ساب چند اهمه؟
اگخ تو بریج امپدانست زیر 4 اهم باشه واسه این آمپ مشکل پیش میا
د
بعد از اینکه نوشتم مدل ساب رو دیدم

miladIII

Registered User
لایک‌ها
129
دوست عزیز به امپت داره فشار میاد تا امپت نترکیده سابو بکش بیرون

keyvan66

Registered User
لایک‌ها
476
امپیلی توانایی کشش این ساب نداره بعد از یه مدت امپیلی میسوزه جدا کن ساب

mahanlive

Registered User
لایک‌ها
82
امپیلی توانایی کشش این ساب نداره بعد از یه مدت امپیلی میسوزه جدا کن ساب

شما دارید برعکس میگید
ساب باید کشش آمپ رو داشته باشه
نهایتا اگه توان خروجی آمپ از ماکزیمم RMS ساب کمتر باشه، ساب با توان کمتری کار میکنه و به حداکثر کوبشش نمیرسه
مشکل از نحوه سیم کشی هست
و کلا اینکه آمپ 4 کانال رو به ساب بستن کلا کار صحیحی نیست
احتمالا تنظیمات هم درست نیست

keyvan66

Registered User
لایک‌ها
476
دوست عزیز چه ربطی داره اگه این جوری بود که کسی مشکل پروتکت نداشت شما وقتی امپیلی.ضعیف به ساب ببندی مجبوری گینم باز کنی این امپیلی از پس اسن ساب بر نمیاد

sotedelan

Registered User
لایک‌ها
0
دقیقا دوستان درست گفتن منم کار همین دوست عزیز رو کردم ساب رو به یه 4 کانال بستم هرچند ساب میکوبید و ویبره خوبی داشت ولی اصلا صدا نداشت.یعنی صدای بیس نمیداد فقط برام میکوبید و ویبره اصلا یه وضی.......

omidhat1

Registered User
لایک‌ها
242
منم یهadsدارم خیلی داغ میکنه سیم کشیشم خیلی وقته رو ماشینه امپای قبلیم اینجو نبودن2تا گیج 4روشه
فک کنم توقع زیادی از امپ داشتن همینهامپ4کانالو نباید بست به ساب

sotedelan

Registered User
لایک‌ها
0
برای خودمم هم جای سئواله ساب باید صدای بیس بده یا خیر؟؟؟ یعنی صداش شبیه تیوتر هست یا فرق داره؟؟؟ وجود ساب بیشتر بخاطر کوبش و ویبره هست یا صداش هم اهمیت داره؟؟؟

werty12

Registered User
لایک‌ها
278
برای خودمم هم جای سئواله ساب باید صدای بیس بده یا خیر؟؟؟ یعنی صداش شبیه تیوتر هست یا فرق داره؟؟؟ وجود ساب بیشتر بخاطر کوبش و ویبره هست یا صداش هم اهمیت داره؟؟؟

ساب صرفا صدای بیس رو تولید میکنه تا جایی که میدونم - آمپ 4 کانال هم به راحتی به هر سابی بریدج میشه ولی باید ساب مطابق با مشخصات اون رو بهش وصل کرد تا هیچ فشاری روش نیاد
مثلا یه آمپ بریدج 400 وات میده ولی ساب ما 300 وات هست - توو این حالت ساب به بهترین صدای ممکن میرسه و روی آمپ هم هیچ فشاری نیست !!

alpin_000

Registered User
لایک‌ها
0
حسن جان من اینم یادآور شم که اون کسی که آمپو تنظیم کرد، ازش خواستم طوری تنظیم کن ک رو باندا و ساب فشاری نباشه.اونم بهم گفت ولوم گین باند و ساب رو کمتر از حد مجاز باز کردم تا فشاری روش نباشه.نمیدونم اینقضیه ربطی داره یانه.ینی تقریبا 1چهارم بازه الان.
اینم گفتم که 1چیزی گفته باشم

werty12

Registered User
لایک‌ها
278
حسن جان من اینم یادآور شم که اون کسی که آمپو تنظیم کرد، ازش خواستم طوری تنظیم کن ک رو باندا و ساب فشاری نباشه.اونم بهم گفت ولوم گین باند و ساب رو کمتر از حد مجاز باز کردم تا فشاری روش نباشه.نمیدونم اینقضیه ربطی داره یانه.ینی تقریبا 1چهارم بازه الان.
اینم گفتم که 1چیزی گفته باشم

بنظر من شما یا ساب رو بردار یا باید ولوم پایین گوش کنی !

در اسرع وقت هم یه مونو خوب خریداری کن

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا