• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سیستم برای کارهای گرافیکی و تدوین فیلم و انیمیشن و جلوه های ویژه

ph.clgn

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام
دوستان یه سوالی داشتم و اینکه من کارم با نرم افزارهایی مثل adobe after effects و adobe premiere و maya و 3dsmax و... هستش.
برای ساخت انیمیشن های کوتاه 3 بعدی و همچنین موشن گرافیک و تدوین فیلم ازشون استفاده میکنم و بزودی قراره وارد طراحی بازی های 3 بعدی رایانه ای هم بشم.

یکم کارهام سنگین شده و سیستم فعلیم واقعا کم میاره و میخواستم یه سیستم جدید بگیریم.

بین 2 نوع سیستم موندم. یکی اینکه سیستم دسکتاپ جمع کنم با مشخصات اصلی cpu intel 6700k و nVidia gtx1080 و ...
و یا اینکه سیستم اپل و لپ تاپ جدیدش که امسال عرضه شده و دارای تاچ بار هست.

تو ظاهر و همچنین در نظر گرفتن ابعاد قطعات رایانه لپ تاپ و دسکتاپ خب همه چیز به نفع سیستم دسکتاپ هست و از لحاط قیمتی هم از اپل ارزون تر تموم میشه و قدرت پردازشیش هم تفاوت چشمگیری داره با اخرین مدل لپ تاپ اپل.

ولی نمیشه بازدهی بالا و عملکرد بسیار مناسب سیستم عامل رو ندید گرفت. قطعا مک عملکرد و سرعت بهتری نسبت به ویندوز 10 داره.

برای همین میخواستم نظر دوستانی که در این زمینه ها کار میکنند رو بپرسم که چرا اکثر گرافیک کارها و کسانی که تو این کارها هستند از سیستم اپل استفاده میکنند؟
و اینکه در نهایت بدون در نظر گرفتن سقف بودجه کدام سیستم برای اینکارها مناسب تر هست؟ اپل یا جمع کردن یک کیس؟

نقاط صعف و قوت هر کدوم؟

با تشکر

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
برای رندرینگ به صورت حرفه ای حداقل 8 میلیون میخواد .

S7N

Registered User
لایک‌ها
25
اگر با final cut کار میکردید به جای premier قطعات مک انتخاب بهتری بود.یه ریوو دیده بودم یه مک بوک پر مقایسه با یه سیستم خیلی قوی که اسما از سخت افزار مک بوک پرو قویتر بود.ولی یه کلیپ رو تو فاینال کات و پریمیر اومدن پردازش کردن و خروجی شو تایم گرفتن فاینال کات قدرتشو نشون داد فکر کنم سه بار سریعتر کارشو انجام داد! اونم به خاطر خود فاینال کات بود نه خود مک. در کل پیشنهاد بنده به شما سیستم دسکتاپ هست.خودم مک بوک پرو 2015 دارم و واقعا لپ تاپ بدرد کارهای سنگین نمیخوه.حتی بخواد مک باشه. شما با نصب این نرم افزار ها و انجام رندریگ مثلا با مک بوک پرو:
فن مک بوک ئرو صداش در میاد و تا ئایان رندر گیری همینه.دما ی لپ تاپ میره بالا و باتری سریعتر تموم میشه و یاز به شارژر پیدا میکنی.و انجام همزمان این کارها و وصل بودن شارژر سبب بالا رفتن دمای سیستم و در دراز مدت عمر باتریو کاهش میده به خاطر دمای بالا.
الان سری 2016 قیمت هاش حدود 10 تومنه.شما با این قیمت میتونی یه سیستم خیلی خوب جمع کنی مثلا با 6900k

sajad25

Registered User
لایک‌ها
53
ترجیها اگه بجای پردازنده خودتون از سری بردول انتخاب کنید مطمینا تفاوت چشمگیر خواهد بود البته دسکتاپ با 6700 همچنان از مک پرزور تر خواهد بود.باتوجه به تهویه مناسب و سخت افزار قدرتمند و قابلیتهای مختلف من جمله ارتقا سادهتر و کاستوم سازی همچنان برتری با سیستم عامل ضعیفتر خواهد بود

S7N

Registered User
لایک‌ها
25
برای سیستمتون حتما SSD PCI هم بگیرید و فراموش نشه.یکی از دلایل سرعت خفن مک بوک پرو ها همین SSD PCI هست.به هرحال پیشنهاد بنده همون سیستم PC هست

بالا