• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سیستم برای گار کرافیکی - سرور یا دسکتاپ ؟

parsa72

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام

من تا 2 3 ماه دیگه میخوام سیستم بگیرم برای تدوین + بازی + مانیتورینگ سایت و دوربین امنیتی

چون سیستم مانیتورینگ باید 24 ساعته روشن باشه مایلم که کلا یه سیستم سرور جمع کنم تا مشکلی واسش پیش نیاد و روش 2 تا وی پی اس برای کارهام بالا بیارم. یه ضعیف برای مانیتورینگ و یه قوی برای کارهای تدوین و بازی

1. حالا به نظر شما تدوین و بازی رو میشه روی یه وی پی اس که روی یه سرور اجرا شده انجام داد ؟!
  2. یا دوتا سیستم جدا بگیرم ؟
  3. یا اصلا یه سیستم قوی برای تدوین و بازی بگیرم و باهاش مانیتورینگ رو هم انجام بدم. مشکلی پیش نمیاد 24 * 7 * 365 روشن باشه ؟!!

ضمنا بودجه بدون در نظر گرفتن مانیتور در حد 1.5 تا 2 میلیون هست و اطلاعات من از سخت افزار در حد صفر هست :(

Fandogh

کاربر فعال انیمیشن
کاربر فعال
لایک‌ها
42
بودجت به 2 تا سیستم قوی اصلا نمی خوره. 1 سیستم می تونی ببندی. حتی به نظر من بری سمت سرور باز هم چیز خیلی قویی در نمیاد. الان یک سیستم گیمینگ خوب (با مانیتور و مخلفات) اقلا 1.5 میشه. شما که باید پول پاور قوی با کارایی بالا و UPS رو هم بدی. پیشنهاد من با این بودجه یک سیستم معمولی قوی هست. Corei7 2600K مثلا با 12 گیگ رم برای وی پی اس ها + 6950 گرافیک و هارد هم ترکبی از SSD و هارد معمولی. + یک پاور خفن با کارایی بالا (به خاطر قیمت برق مخصوصا) و یک عدد UPS برا مواقع رفتن برق. و احتمالا 2 تا مانیتور.

parsa72

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
مانیتور و یو پی اس و غیره رو در نظر نگیرید. اون بودجه فقط برای کیس هست
سخت افزار سیستمی که معرفی کردین میتونه 24 ساعته برای حداقل دو سال روشن باشه ؟!

Fandogh

کاربر فعال انیمیشن
کاربر فعال
لایک‌ها
42
خوب پس 2 تا سیستم بگیر. یک سیستم ضعیف تر و کم مصرف تر که 24 ساعت روشن باشه برا مانیتورینگ، یک سیستم خفن برا گیم و سایر کارها. اینجوری پول برقت هم کمتر میشه.

آره چرا نتونه. محافظ بذاری، پاور حسابی بندازی هر از چندگاهی هم تمیزش کنی و فن ها رم چک کنی و خلاصه دستی بهش بکشی، هر سیستمی می تونه برات N سال پشت هم کار کنه. البته همیشه بدشانسی هم امکانش هست:دی برا مانیتورینگ نمی دونم چی پیشنهاد بدم ولی برا گیم سرور به هیچ دردی نمی خوره. پس:

Corei5 2400 و شیش گیگ هم رم و یک گرافیک ATI 6950 بقیه شم دیگه هرچی گرفتی. بدون ماینتور میشه حدود 1200 یکم بالا پایین.

Last edited:
بالا