meysam4406
Registered User
- نوشتهها
- 465
- لایکها
- 152
دوستان می خواستم بدونم به غیر از سایت adad.ir از کدام سایت دیگر که که تبلیغات برای اپلیکیشن موبایل داشته باشه و قیمت خوب و خوش حساب هم باشن استفاده کنم
صباویژن-کلیک یابدوستان می خواستم بدونم به غیر از سایت adad.ir از کدام سایت دیگر که که تبلیغات برای اپلیکیشن موبایل داشته باشه و قیمت خوب و خوش حساب هم باشن استفاده کنم
صبا ویژن رو نگاه کردم فقط بخش تبلیغات برای سایت دارد سیستم کلیک یاب سیستم خوبی است یا نه ؟صباویژن-کلیک یاب
اگه از تبلیغات کلیک یاب تو برنامت استفاده کنی،کافه بازار قبولش نمیکنهصبا ویژن رو نگاه کردم فقط بخش تبلیغات برای سایت دارد سیستم کلیک یاب سیستم خوبی است یا نه ؟
کافه بازار مهم نیست همینطوریش هم قبول نمیکنه خودم میخوام تبلیغ کنماگه از تبلیغات کلیک یاب تو برنامت استفاده کنی،کافه بازار قبولش نمیکنه
من کلیک یاب واسه سایتم استفاده می کنم خوبه اما هنوز به برداشت نرسیدم ببینم چطورهواسه app نمیدونم اما صباویژن داخل سایتم استفاده میکردم از هر 10 تا کلیک یکی رو حساب میکنه![]()
کلیک یاب من زیاد ازش نشنیدم ولی درحال حاضر نکست ادز استفاده میکنم و راضیممن کلیک یاب واسه سایتم استفاده می کنم خوبه اما هنوز به برداشت نرسیدم ببینم چطوره