• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سیستم جدید همکاری در فروش ایران امیر(تمامی سیستم های همکاری در فروش در یک سیستم)

iranamir

Registered User
لایک‌ها
1,614
به اطلاع تمامی وبمسترهای عزیز میرسانیم که سیستم جامع ایران امیر با تغییر سیستم به ورژن جدید و اضافه شدن چند امکانات دیگر به طور اختصاصی یک سیستم کاملا حرفه ای برای وبمستران گرامی تهیه شده است.
موفق و پاینده باشید
به امید همکاری بیشتر و پایدار

بزرگترین سیستم همکاری در فروش ایران با محصولات جامع

اپدیت شده در تاریخ ۱۳۹۴/۰۴/۰۴

Last edited:

iranbus

Registered User
لایک‌ها
1,037
من ثبت نام کردم ولی موقع ورورد میگه رمز اشتباهه . درخواست رمز هم فرستادم ایمیلی برام نیومد.

hosseinsees

Registered User
لایک‌ها
798
عزیز در این صورت ازون پورسانت اصلی محصول برای وبمستر کم میشه دیگه درسته ؟
مثلا ما یک محصولی رو از پایگان بفروشیم ، پورسانت اصلی خود پیاگان برای ما منظور میشه ؟ یا شما حق خودتون رو کم میکنید ؟

punisher2

Registered User
لایک‌ها
116
این لودینگ رو از صفحه کاربری بردارید الان یک ساعته منتظرم هنوز نرفته

iranamir

Registered User
لایک‌ها
1,614
عزیز در این صورت ازون پورسانت اصلی محصول برای وبمستر کم میشه دیگه درسته ؟ مثلا ما یک محصولی رو از پایگان بفروشیم ، پورسانت اصلی خود پیاگان برای ما منظور میشه ؟ یا شما حق خودتون رو کم میکنید ؟
سلام.طبیعتا باید پورسانتها یکی باشد.اما روش کار به این شکل است که با سیاستی که ایجاد کردیم پورسانت بیشتری تقریبا ۱/۶ درصد بیشتر از خود سیستمها گیر شما می آید. ۸۵ درصد محصولات با پورسانت ریالی بیشتر از سیستمها و ۱۵ درصد در حدود ۲ الی ۳ درصد کمتربه عنوان مثال در سایت برمودا عینکی با اس ۸۰۰ به قیمت ۱۹۰۰۰ هزار تومان با پورسات فرضا ۳۰ درصد. اما همان محصول برمودا در سایت قرار دادیم ۳۲ هزار تومان با پورسانت ۲۸ درصد. طبیعتا بیشتر گیر شما خواهد امدولی در کل سعی بر این است که شما را حمایت کنیم که شما بهتر نتیجه بگیرید

iranamir

Registered User
لایک‌ها
1,614
در صورتی که محصولات خاصی برای بازاریابی مد نظر دارید به ما اطلاع دهید تا به فروشگاه ا ضافه کنیم

iranamir

Registered User
لایک‌ها
1,614
ازچه سرویسیاستفاده میکنید.؟ منظورم اینترنت و مرورگر است

iranfuni

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
30
عضویت ها را لطفا تایید بکنید.

phoenix1368

Registered User
لایک‌ها
653
والا من 10-9 سایت دارم از میهن استور و میزبان مارکت و پایگان استفاده میکنم
میزبان مارکت را محصولاتش را بزارید براتون فکر کنم بهتر باشه
من از میهن استور از مجموع سایت ها راحت 3 دارم میزبان من خودم کمتر گذاشتم و ماهی 600-700 داره پایگان چند روز گذاشتم خوشم نیومد فروش نکرد 2تا بیشتر

mr123

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
سلام.طبیعتا باید پورسانتها یکی باشد.اما روش کار به این شکل است که با سیاستی که ایجاد کردیم پورسانت بیشتری تقریبا ۱/۶ درصد بیشتر از خود سیستمها گیر شما می آید. ۸۵ درصد محصولات با پورسانت ریالی بیشتر از سیستمها و ۱۵ درصد در حدود ۲ الی ۳ درصد کمتربه عنوان مثال در سایت برمودا عینکی با اس ۸۰۰ به قیمت ۱۹۰۰۰ هزار تومان با پورسات فرضا ۳۰ درصد. اما همان محصول برمودا در سایت قرار دادیم ۳۲ هزار تومان با پورسانت ۲۸ درصد. طبیعتا بیشتر گیر شما خواهد امدولی در کل سعی بر این است که شما را حمایت کنیم که شما بهتر نتیجه بگیرید

خب وقتی مثلا یه عینک 19 تومانی رو 32 هزار تومان بدهید
در این صورت به خاطر گران بودن محصول خرید ها کم میشه و کسی از این فروشگاها نمیاد خرید نمیکنه

-Arash-

Registered User
لایک‌ها
2,060
میشه درمورد همکاریتون با بقیه سیستم ها یه کم توضیح بدین ؟

الان یه مشتری چند تا کالا از چند سیستم ثبت میکنه اینا چطوری ارسال میشه ؟

iranamir

Registered User
لایک‌ها
1,614
خب وقتی مثلا یه عینک 19 تومانی رو 32 هزار تومان بدهید
در این صورت به خاطر گران بودن محصول خرید ها کم میشه و کسی از این فروشگاها نمیاد خرید نمیکنه

یک عینک نیست قربان.تو توصیحات محصول نگاه کنید یک عینک نیز هدیه میگیرد که ان را ما خودمان تقبل میکنیم
در ضمن فروش کم نمیشود.

iranamir

Registered User
لایک‌ها
1,614
میشه درمورد همکاریتون با بقیه سیستم ها یه کم توضیح بدین ؟

الان یه مشتری چند تا کالا از چند سیستم ثبت میکنه اینا چطوری ارسال میشه ؟

نگاه کنید کلیه سیستم ها را در یک سیستم قابل دسترسی کردیم.شما با یک ثبت نام به کلیه محصولات تمام سیستم های معتبر دسترسی دارید.
اگر مشتری از چند سیستم خرید کنه باز برایش ارسال میشود. راز کار اجازه بدهید بین ما مدیران سیستم ها سکرت بماند تا براحتی کسب درامد کنید

iranamir

Registered User
لایک‌ها
1,614
والا من 10-9 سایت دارم از میهن استور و میزبان مارکت و پایگان استفاده میکنم
میزبان مارکت را محصولاتش را بزارید براتون فکر کنم بهتر باشه
من از میهن استور از مجموع سایت ها راحت 3 دارم میزبان من خودم کمتر گذاشتم و ماهی 600-700 داره پایگان چند روز گذاشتم خوشم نیومد فروش نکرد 2تا بیشتر
اطاعت امر قربان تمامی سیستم های معتبر در این سیستم در حال پیاده سازی است
در صمن عضویت ها تایید شد

iranamir

Registered User
لایک‌ها
1,614
بزودی از همین قسمت وبمستر چند مدیر برای سیستم ایران امیر انتخاب میکنم

irancelltopup

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
95
به اطلاع تمامی وبمسترهای عزیز میرسانیم که سیستم جامع ایران امیر با تغییر سیستم به ورژن و اضافه شدن چند امکانات دیگر به طور اختصاصی یک سیستم کاملا حرفه ای برای وبمستران گرامی تهیه شده است.

امکانات جدید این سیستم:

1-امکان کسب در آمد از تمامی سیستم های موجود ایران با یک ثبت نام
توضیحات بیشتر: شما میتوانید با ثبت نام در سایت ایران امیر به محصولات -پایگان - برمودا- همکاران- ایران مارکت سنتر- سبز گستر-میهن استور...
دسترسی داشته باشید.یعنی با یک ثبت نام تمامی محصولات را برای کسب درآمد دارید.
درحال حاضر محصولات برمودا در حال اضافه شدن به سیستم میباشد.

2-خرید نقدی بصورت آنلاین با درگاه بانکی عضو شتاب(دسترسی سریع به پول برای وبمسترها)

3-پرداخت لحظه ای ( در هر ساعت شبانه روز شما از تاریخ 30 فروردین ماه سال جاری با درخواست واریز پورسانت بصورت اتوماتیک پول در حساب شما میباشد. البته پرداخت بصورت شبا صورت میگیرد. و این امر بستگی به تایید مدیریت تایید شعبه نیز دارد.) به طور کل کمتر از 3ساعت پس از واریز.

4-سئو رایگان سایت شما توسط تیم ما

5- ارسال پیکی به مشهد - تهران - اصفهان - شیراز - بوشهر

6- پورسانت های بالا برای کسب درامد و معقول

7-محصولات خاص

8-گارانتی محصولات ( به عنوان مثال شما در سیستم ما محصولات پایگان را بازاریابی میکنید.پس از ثبت خرید در سیستم ایران امیر کلیه مشخصات در سیستم پایگان اتوماتیک ثبت میشود و پس از ارسال وصول شد ایران امیر به شما پرداخت مالی میکند)

9- یکپارچگی خرید (در این سیستم خریدار به تمامی محصولات موجود در سیستم های همکاری ها دسترسی دارد و میتواند به یکباره در سبد خرید خودش محصولات را اضافه کند.) در این حالت خریدار لازم نیست چند بار مشخصات خود را برای دریافت محصول ثبت کند.

10-اهدای جوایز ایران امیر به وبمسترهای نسبتا فعال

11-کسب امتیاز و پرداخت جوایز نقدی پس از رسیدن به امتیاز های تعیین شده تا سقف میلیون تومان.

همین الان ثبت نام کتید و در سیستم حرفه ای ایران امیر به کسب درآمد مشغول شوید.

میتوانید بیش از چند فروشگاه ایجاد نمایید.نامحدود.
موفق و پاینده باشید
به امید همکاری بیشتر و پایدار

بزرگترین سیستم همکاری در فروش ایران با محصولات جامع

چطوری همه سیستمهای همکاری در فروش رو یکجا جمع کردید ؟؟؟

بالا