• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سیستم سایت ایستگاه رو کی میخواد

farhadgreat

Registered User
لایک‌ها
0
سلام دوستان من یک سیستم فارسی دارم که مثل سایت ایستگاه هست هر کی اسکریپتش رو خواست با خودم تماس بگیره
اینم نمونش
www.moftbazar.com
www.4payeh.net
======
پست جدیدم که 30 فروردین 85 فرستادم :
سلام دوستان تصمیم گرفتم این سیستم رو بفروشم چون باور کنین که برای فارسی سازیش خیلی زحمت کشیدم اخه این سیستم مولتی لنگ نیست پوستم کنده شد باید دونه دونه فایلاش رو می گشتم بعدا فارسی می کردم قیمتش هم می زارم 80 تومن که همه بتونن بخرند با تشکر از همگیتون
www.iranddl.com

Last edited:

yehnafar

Registered User
لایک‌ها
0
البته این مفت بازار که با Softbiz Classified Ads Script بالا اومده :blink: :wacko: البته فارسی شده در اصل

atropat

Registered User
لایک‌ها
2
آقا لطفا واسه من هم بفرست
البته اگه مجانیه:rolleyes:
atropp [at] gmail.com

Mahiar0

کاربر افتخاری سئو و معرفی سایتها
لایک‌ها
1,210
اين جا چه خبره ايشون گفتند هر كي مي خواد ايميل كنه نگفته ايميل بگذاريد تا براتون بفرسته كه:D

Mehdi

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
49
به نقل از mahiar0 :
اين جا چه خبره ايشون گفتند هر كي مي خواد ايميل كنه نگفته ايميل بگذاريد تا براتون بفرسته كه:D
تازه نگفت مجانيه
63.gif

PersianArt

Registered User
لایک‌ها
0
اما سیستم ایستگاه رو راحت میشه با مامبو پیاده کرد و یه خبر جدید...
53.gif

...اگه به کسی نگید ... ایستگاه با مامبو راه اندازی شده و Core اصلی اون مامبو هست....حالا هر کی با مامبو میخواد واسش راه بندازیم... میتونه با من تماس بگیره
59.gif

فرهاد نوری

یا علی

zanbaghcms

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
www.rooja.com

متاسفانه سايت اينترنتي مامبو دات آي آر و گروه مامبوفارسي بدليل خودخواهي هاي خود دچار خود بزرگ بيني شده و فكر مي كنند كه تنها آنها قادر به فارسي سازي مامبو هستند در حالي كه آنها از مامبو فقط پول و شهرت آنرا براي خود مي خواهند. هدف آنها هم از ارائه بخش خاطيان استفاده غير قانوني مامبو اين است كه به ديگران بگويند كه فارسي سازي مامبو را فقط انها مي توانند انجام دهند.

بهمين دليل سيستم مديريت محتواي روجا كه حاصل چندين ماه زحمت اين شركت مي باشد را جزو اين گروه قرار داده اند.در حالي كه زنبق خود يك استفاده غير قانوني از مامبو است.اكنون هم براي يك CD دارند 6000 تومان ميگيرند

يكي از دوستان طي يك ايميل اعلام كرده كه كساني كه زنبق نسخه حرفه اي را كه مامبوفارسي هم اكنون آنرا به حداقل 2 ميليون تومان ميفروشند را مي خوانهد به ايميل [email protected] ايميل زده و درخواست خود را اعلام دارند

شما ميتوانيد تعدادي از سايت هايي كه با زنبق طراحي شده اند و زير آن هيچ اعلاني از اين كه اين سايت توسط مامبو ساخته شده است وجود ندارد را در زير ببينيد

البته ميتوانيد زنبق حرفه اي را با حجم 2972 كيلوبايت دانلود نماييد و نصب كنيد تا ببينيد آيا شركت گسترش محتواي مجازي استفاده قانوني كرده يا نه :

www.boursenews.ir

www.zanbagh.ir ( شما در زير اين سايت اين متن را مي بينيد Zanbagh - Persian Content Management System و نشاني از مامبو نمي بينيد

www.sanjesh3.ir

www.akhbarfarsi.com

http://etesting.ir/ ( دوستاني هم كه كامپوننت com_etest ‌ را نياز دارند به همان ايميل قبلي خبر دهند )

www.iranpims.com

و تعداد بشمار ديگري سايت كه اسمي از مامبو در آن نيست

بزودي نسخه دموي روجا آماده ميشود تا شما شاهد تغييرات آن با زنبق و يا مامبوفارسي باشيد

تا كور شود هرآنكه در او غش باشد

parsgoogle

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از PersianArt :
اما سیستم ایستگاه رو راحت میشه با مامبو پیاده کرد و یه خبر جدید...
53.gif

...اگه به کسی نگید ... ایستگاه با مامبو راه اندازی شده و Core اصلی اون مامبو هست....حالا هر کی با مامبو میخواد واسش راه بندازیم... میتونه با من تماس بگیره
59.gif

فرهاد نوری

یا علی
سلام آقا فرهاد
من سایت www.parsgoogle.com را دارم و میخواهم که یک سایت مثل ایتگاه بزنم
شما گفتین که هر کی بخواهد با مامبو براش را می اندازین
من می خواهم همه جوره همکاری هم می کنم
آی دی و ایمیل من [email protected]
منتظرم

Mahiar0

کاربر افتخاری سئو و معرفی سایتها
لایک‌ها
1,210
اقا چي شد؟
خوب اگر پول مي خواهيد بگيريد يه قيمتي بديد

farhadgreat

Registered User
لایک‌ها
0
سلام دوستان تصمیم گرفتم این سیستم رو بفروشم چون باور کنین که برای فارسی سازیش خیلی زحمت کشیدم اخه این سیستم مولتی لنگ نیست پوستم کنده شد باید دونه دونه فایلاش رو می گشتم بعدا فارسی می کردم قیمتش هم می زارم 80 تومن که همه بتونن بخرند با تشکر از همگیتون

Last edited:

iranwebshop.com

Registered User
لایک‌ها
15
با سلام برای خرید سیستم مدیریت آگهی مشابه سایت ایستگاه istgah به لینک زیر مراجعه کنید

www.iranwebshop.com/ads

اینم یک نمونه سایت راه اندازی شده البته با امکانات بیشتر از ایستگاه

www.iranwebshop.info

siavashmusic

Registered User
لایک‌ها
2
از 160 هزار تومان به بالا
البته من 150 هزار تومني هم ديدم خواستي بگو تا برات اوكي كنم البته من 140 هزار تومن ميدم

imanksg

Registered User
لایک‌ها
0
سلام
اگر خواستید منم میتونم 110 براتون راه اندازی کنم (با امکانات کامل) مشابه ایستگاه

bishtar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
برای راه اندازی سیستم مدیریت آگهی مشابه سایت www.bishtar.ir فقط با 25 مگ هاست لازمه . راحت نصب میشه و مدیریت آگهی ها مث آب خوردنه . میتونید نمونه در حال کار اسکریپ و هم تو سایت www.bishtar.ir ببینید. فقط ایمیل بزنید.

rayansama

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سایت تبلیغاتی
سلام دوستان یه سری به این سایت بزنید ضرر نمیکنید
همه چی داره.

BIA2AGAHI

بالا