• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سیستم سایت istga.com

farschadnaji

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقا ممنون میشم به من بگید سایت istgah دات کام از چه سیستمی استفاده کرده حتی اگه اسم ورژن ترجمه نشده اون هم بفرمایین لطف کردین

Mehdi

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
49
تاحالا 100 بار پرسيدن ....100 بار هم گفتن كه هسته سيستمش مامبو هست با دستكاري اينجوريش كردن
------
چرا قبل از تاپيك باز كردن يه جستجو نميكنيم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

farhadgreat

Registered User
لایک‌ها
0

iribtech

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقا ممنون میشم به من بگید سایت istgah دات کام از چه سیستمی استفاده کرده حتی اگه اسم ورژن ترجمه نشده اون هم بفرمایین لطف کردین

سلام - سیستم ایستگاه شامل دو بخش است هسته مدیریت آن مامبو میباشد و هسته صفحه اصلی و کاربری جداگانه نوشته شده است.

البته نسخه توسعه یافته ایستگاه که بر اساس نسخه رایگان نوشته شده را در این سایت ببینید . www.istga.tk
امکانات :کلمات کلیدی عکس با دو اندازه بزرگ و کوچک - ثبت نام- بازیابی کلمه عبو ر - متاتگ اتوماتیک برحسب کلمات کلیدی - در بخش مدیریت امکان مدیریت تایید حذف و ویرایش همه اگهی ها وجود دارد.
www.istga.tk اسکریپت توسعه یافت ایستگاه با لود بی نظیر

jcreative

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوست گرامی
من يه سايت آگهي و تبليغات دارم که سیستمش خیلی بهتر از ایستگاهه. من اين سيستم رو از سايت سیستم مدیریت آگهی | فروشگاه ساز |سیستم تبلیغات کلیکی | راه اندازی و ساخت سایتهای تجاری | وب سامان تهيه کرده ام. قيمت اين سيستم در اين سايت 170000 تومان است،که من اين سايت را به همراه يک هاست 200M و ترافيک ماهانه 8G با قيمت 150000 تومان حاضرم بفروشم. در ضمن داراي پشتيباني 24 ساعته از طرف وب سامان ميباشد.
شما ميتونيد امکانات اين سيستم رو در خود سايت " وب سامان " مشاهده کنيد.
تلفن : همتي 09352817850
EMail: [email protected]

يا علي

بالا