• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سیستم عامل گوشیم بالا نمیاد . لطفا کمک کنین

Divarr

Registered User
لایک‌ها
54
سلام. یه گوشی htc amaze دارم چند وقت پیش روتش کردم یه چنتا بازی سنگین هم ریختم روش تا یه مدت خوب کار میکرد . یه روز من ریستارتش کردم گوشیرو دیگه بالا نیومد و این پیغام رو میده process system is not responding

من شهر خودمون هر جا بردم نتونستن کاری کنن . لطفا دوستان راهنمایی بفرمایید چیکارش کنم.؟

asadaga

Registered User
لایک‌ها
274
سلام
فلش كنيد احتمالا درست بشه

midco

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
43
والا با این اطلاعاتی که شما دادید و اینکه تعمیرات موبایل نتونستن درستش کنن (چون اولین کاری که اکثرا میکنن فلش کردن گوشیه) احتمالش هست یکی‌از قطعات سوخته باشه احتمالا CPU چون اررورتون مربوط به‌ پردازشه
والله اعلم

Dvar

Registered User
لایک‌ها
12
برو تو Settings > Applications > All > Contacts Storage بعدش Clear data رو بزن ببین چی میشه.

Hamed98

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
34
باتری رو از گوشی دربیار و برای چند ثانیه کلید Home گوشی رو بگیر و نگه دار و بعد چند ثانیه رها کن و باتری رو بذار و روشنش کن اگر ارور بر طرف نشد مجبوری کارهای زیر رو انجام بدی. اگر نمیتونی، بده بیرون بگو برات وایپ کنن، فلش زدن نمیخواد.

کلیدهای Power + Menu + Volume Up رو همزمان با هم بگیر و چند ثانیه نگه دار، میری تو Stock Recovery. کلیدها رو رها کن.
وقتی وارد صفحه ریکاوری که شدی با Volume پایین برو روی Wipe cache و کلید Home رو بزن بعد از اینکه وایپ شد. برو روی Wipe Data این رو هم کلید Home بزن و بعدش Yes رو بزن.
بعد از اینکه تموم شد، با Volume بالا Reboot System Now رو بزن.
* فقط توجه کن که اگر رم داری بکن. گوشیت حتما شارژ بالای 20 درصد داشته باشه. موقع این کارها باتری رو یه وقت در نیاری !! نترس !!
یه چیز دیگه هم اینکه با وایپ کردن و همینطور فلش زدن، تمام نرم افزارها و فایلها حذف میشه و گوشی میشه مثل روزی که تازه خریدیش.

Last edited:

Divarr

Registered User
لایک‌ها
54
تو محيط ريكاوري نميره امتحان كردم نشد

بالا