• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سیستم عامل گوشی های اریکسون و موتورولا

@gh@m@hdi

Registered User
لایک‌ها
219
من در مورد سیستم عامل این دو تا گوشی سوال داشتم می خواستم بدونم اسمشون چی هس و در مقایسه با سیمبین کدوم قوی ترند؟؟؟

noisymind

Registered User
لایک‌ها
1
من که گوشی فروش نیستم!
سوالتون یه کمی ایراد داره .
در بعضی گوشیها مثل 6600 , 6630 , 6680 , ... از سیستم عامل سیمبین استفاده شده ولی خیلی از مدلهای دیگه سیستم عامل ندارند و از جاوا استفاده کردند مثل 6230 و 6280 و 8800 و 6020 و 6021 و ... که اینها همه نوکیا بودن و بعضی ها شون سیمبین و بعضی خیر .
در مورد سونی اریکسون و موتورولا هم همینطوره مثلا در سونی اریکسون سری P و m600 یا w950 از سیمبین استفاده شده و k700 , k750 , w800 , ... بر مبنای جاوا هستند.
در موتورولا علاوه بر جاوا و سیستم عامل سیمبین در بعضی مدلها از سیستم عامل ویندوز موبایل و یا لینوکس استفاده شده . که فکر کنم تعداد اسمارت فونهای لینوکسش بیشتر باشه.
پس نمیشه بگیم موتورولا یا سونی اریکسون سیستم عاملشون چیه؟
همینطور نمیشه گفت کدام سیستم عامل قویتر هست. ولی اونچه مسلمه اینجا راحت تر نرم افزارهای سیمبین پیدا میشه .

@gh@m@hdi

Registered User
لایک‌ها
219
به نقل از noisymind :
من که گوشی فروش نیستم!
سوالتون یه کمی ایراد داره .
در بعضی گوشیها مثل 6600 , 6630 , 6680 , ... از سیستم عامل سیمبین استفاده شده ولی خیلی از مدلهای دیگه سیستم عامل ندارند و از جاوا استفاده کردند مثل 6230 و 6280 و 8800 و 6020 و 6021 و ... که اینها همه نوکیا بودن و بعضی ها شون سیمبین و بعضی خیر .
در مورد سونی اریکسون و موتورولا هم همینطوره مثلا در سونی اریکسون سری P و m600 یا w950 از سیمبین استفاده شده و k700 , k750 , w800 , ... بر مبنای جاوا هستند.
در موتورولا علاوه بر جاوا و سیستم عامل سیمبین در بعضی مدلها از سیستم عامل ویندوز موبایل و یا لینوکس استفاده شده . که فکر کنم تعداد اسمارت فونهای لینوکسش بیشتر باشه.
پس نمیشه بگیم موتورولا یا سونی اریکسون سیستم عاملشون چیه؟
همینطور نمیشه گفت کدام سیستم عامل قویتر هست. ولی اونچه مسلمه اینجا راحت تر نرم افزارهای سیمبین پیدا میشه .
مرسی از جوابت خیلی به دردم خورد
راستی مگه جاوا هم سیستم عامل هست!!!!!!!

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
عزیز متنی که نویزی نوشته رو دقیق تر بخونی، می بینی که ایشون نوشتن سیستم عامل ندارن و بر مبنای جاوا هستن!;)

بالا