• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سیستم عامل ios یا android

sixly

Registered User
لایک‌ها
2
من یک سال iphone 3gs داشتم ولی تا 2 ماه پیش فروختمش ( چون 4 اومد :دی )

اتا حالا با اندروید هم کار نکردم اپدیت هاش که حرف نداره ولی بازی و نرمافزارهاش مثل ios زیاد و متفاوت هست ؟؟

فقط سیستم عامل برام مهم ه

الان به نظر شما iphone 4 بگیرم ؟

یا نه اندروید بگیرم اگر که اندروید چه گوشی باشه که حالا حالا ورژن جدید براش بیاد و از اپدیت نیوفته ؟؟ قیمت هم تا 400 باشه

ممنون میشم راهنمایی کنید

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
با 400 که ایفون 4 نمیشه گرفت در نتیجه همون اندروید باید بگیری....بهترین هم گالاکسی اس 1 هست تو این قیمت.

H@/\/\ID

کاربر فعال اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
1,883
با این بودجه ای که شما در نظر گرفتین گوشیهای با سیستم عامل آندروید انتخاب خوبی هستن
در کل اگر بخوایم سیستم عامل آندروید و ios رو مقایسه کنیم شک نکنید که ios بهتره
شاید دوستان بگن آندروید اپن سورس هست و برتری داره..ولی کاملا اشتباه هست این استنباط
اگه دقت کنید بازیهایی که برای آندروید میاد قبلا بر روی ios بوده و نوعی کپی برداری شده
نمیگم آندروید بده ولی ios خیلی عالیه
سرعتی که ios داره همچنین گرافیک ios واقعا سرتر از آندرویده

>-->O

همکار بازنشسته
لایک‌ها
468
من مخالف صحبتهای دوست خوبم H@/\/\ID هستم
یکی از دلایل انتخاب بنده اوپن سورس بودن آندروید بوده و تجربه نیز ثابت کرده سیستم عاملی که اوپن سورس هستن موفق تر بوده اند
آندروید تازه اومده و نباید انتظار داشته باشید که همه چیزش تکمیل باشه و قطعا از ios تقلیدهای صورت میگیره در زمینه بازی ولی دلیلی نمیشه که آندروید در مقابل ios کم میاره و یا اون یکی بهتره قطعا اشتباه هست

alikhalesi

Registered User
لایک‌ها
70
دوست عزیز من هم آندوید داشتم هم آیفون.آدمی هم هستم که همش ور میرم با گوشیو هی آپگرید دانگریدو از این جورکارا
اگه با آیفون کارکردی اصلا شک نکن و باز آیفون بگیر چون واقعا آندروید دربرابرios مسخرست.

hamed_u139

Registered User
لایک‌ها
151
با 400 که نمیتونی آیفون بگیری. تازه آیفون 4 مشکل آنتن داره. همون بهتر که گوشی آندرویدی بگیری

H@/\/\ID

کاربر فعال اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
1,883
با 400 که نمیتونی آیفون بگیری. تازه آیفون 4 مشکل آنتن داره. همون بهتر که گوشی آندرویدی بگیری

:blink:
اوایل چندتاش این مشکل رو داشتن که حل شد الان هیچ مشکلی نداره

iphonesoft

Registered User
لایک‌ها
3
قطعا ios بهتره هم بخاطر سیستم عامل و هم به خاطر اینکه سخت افزاری که اونو پشتیبانی میکنه در حد مرغوبیت بالایی قرار داره!
ولی با توجه به پولتون مجبورید گوشی آندرویدی بخرید

بالا