• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سیستم مدریت محتوای دروپال

alimosavifard

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
356
دروپال یک سیستم مدریت محتوا قدیمی و جا افتاده هست و به نظر من بر بسیاری از سیستم های دیگر ارجحیت دارد.
دلایل زیادی برای این عقیده هست که من در اینجا سعی می کنم به چند مورد از آنها اشاره کنم اولین دلیل قابلیت انعطاف پذیری بسیار بالا در این سیستم است که به شما اجازه هر نوع کاری را می دهد ،
تا هنگامی که با این سیستم کار نکنید با این قابلیت آشنا نمی شود.

دلیل دیگر داشتن هسته ی قوی و سیستماتیک و منظم که هر شخصی با اطلاعات اندک می تواند قسمت های مختلف کدهای آن را تجزیه و تحلیل کند و در آن تغییراتی دهد.

البته این سیستم فعلا رابط گرافیکی زیبا مانند جمله برای محیط مدریت خود ندارد ، به همین خاطر شاید در نگاه اول استفاده از سیستم مشکل به نظر برسد ولی با کمی توجه به آسانی استفاده از این سیستم پی خواهید برد.

دلیل دیگر سازگاری بسیار عالی این سیستم با موتورهای جستجوگر است . بسیاری از مطالب شما در قسمت های مختلف دروپال توسط موتورهای جستجوگری نظیر گوگل ایندکس خواهد شد و از لحاظ این موتورها این سیستم یک سیستم قوی است.

البته من تنها از دروپال 6 استفاده و پشتيباني مي كنم. به همين دليل هنوز تم ها و ماجول هاي زيادي براي اين نسخه سازگار نشده
ولي در نسخه ي 5 ماجول هاي بسيار زيادي مي توانيد براي پيدا كنيد در پايين چندتا از ماجول هاشو اسم مي برم.

AdSense : امكان استفاده از گوگل ادسنس در محتوايات و نماي سايت
Advertisement : يك سيستم تبليغاتي براي سايت شما
Affiliate : كه از اسمش مشخصه
Ajax Checklist : كه هر الماني كه خاصتيد را مي تواند بصورت آزكس چك كند
Archive : آرشيو سايت
Avatar Selection ؤ backup و Buddylist و ...
سيتم فروشگاه . امتيازدهي به كاربران و رفرال گيري با امكان اتصال به فروشگاه . هماهنگ سازي با فروم ها معروف
و گالري 2 و ماجول هاي بيشمار ديگر كه سايت كاملا حرفه اي تحويل شما مي دهد

يكي از بهترين جازبه هاش اينه كه لاينسش كاملا آزاد هست يعني در سايت شما اشاره اي به اينكه اين سايت با دروپال ساخته شده وجود ندارد.
قالب نوشتن براي آن خيلي راحت هست وبا php و css انجام مي گيرد

البته بازم بايد توجه كنيد ان ماجول ها با دروپال 5 سازگار است و براي دروپال جديد حدود 20 ماجول بيشتر سازگار نشده كه بقيش كمي زمان مي برد.
اگر مشكلي با دروپال 6 داشتيد يا سوالي در سايت زير بيان كنيد.

http://www.irdrupal.com

seyyedalih

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
توضیح خوبی بود!
ولی باید گفت که زیبایی و راحتی کار با برنامه یکی از مهمترین خواص یک مدیریت محتوا به شمار میره که واقعاً جوملا و مامبو در جایی بالاتر از دروپال ایستاده اند.
اما به هر تقدیر دروپال هم درلیست بهترین سیستم‌های مدیریتی سال 2007 بعد از جوملا تو مقام دوم از سه CMS اول سال قرار گرفته و این خودش به قدر کفایت براش نکته مثبت در نظر گرفته میشه...
با این وجود حمایت بی مزد چرا؟

alimosavifard

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
356
توضیح خوبی بود!
ولی باید گفت که زیبایی و راحتی کار با برنامه یکی از مهمترین خواص یک مدیریت محتوا به شمار میره که واقعاً جوملا و مامبو در جایی بالاتر از دروپال ایستاده اند.
اما به هر تقدیر دروپال هم درلیست بهترین سیستم‌های مدیریتی سال 2007 بعد از جوملا تو مقام دوم از سه CMS اول سال قرار گرفته و این خودش به قدر کفایت براش نکته مثبت در نظر گرفته میشه...
با این وجود حمایت بی مزد چرا؟

شاید بشه گفت جوملا و مامبو از لحاض زیبایی محیط ادمین بهترند و لی از لحاض کارایی و انعطاف پذیری دروپال خیلی از آنها سرتره . مثل مقایسه ی ویندوز و لینوکس می مونه.
جوملا و مابو خیلی از ماجول هاش پولی هستند و باید لینک آنها رو در پایین سایتت قرار بدی ولی در دروپال هیچکدوم از اینجور مشکلا رو نداری.
شاید برای کاربرای اینگلیسی زبان جوملا از دروپال بیشتر باشه ولی برای ما فارسی زبان ها دروپال خیلی عالی تره
اولا تمام قسمت هاش با utf8 بسته شده دوما از لحاظ دو زبانه شدن از هر سیستمی بهتره
من با نیوک و جوملا و مامبو و xoops کار کردم و با آنها خیلی ور رفتم ولی هیچکدوم قابلیت های درپال رو ندارند
و همچنین هیچکدوم به اندازه ی دروپال با موتورهای جستجو سازگاری ندارند
( البته xoops این خصوصیت آخری رو از اون سه تای دیگه بیشتر داره.

در مورد حمایت بی مزد
اولین مزدش برای خودم هست که با لاخره یه سیستم پیدا کردم که لازم نیست از این هم کوچ کنم

من با هر سیستمی یکی دو ماهی کار کردم ولی رضایتی از اونها نداشتم ولی الان بعد از 6 ماه هنوز هم دارم با دروپال کار می کنم و هر روز از روز قبل از این انتخابم راضی تر می شم.

متالیک

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
286
سلام
موفق باشید

یادم می آد قبلا می خواستم این cms رو فارسی کنم ولی زیاد ازش خوشم نیومد...

چرا تاریخ پست ها شمسی نیست!؟

alimosavifard

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
356
بالا