• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سیستم مدیرت محتوا برای سایت نقد بازی

Ghorbankhani

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام خدمت اساتید محترم سایت

ضمن تشکر بابت مطالب خوبتون بنده یه سایتی مانند بازی سنتر می خواهم بزنم فقط چیزی که برام مهم هستش اینه که چطوری با چه سیستمی میشود برای پلتفرم های مختلف صفحه مخصوص خود را سایت و اخبار و مقالات اون کنسول را قرار بدهم ... خیلی گشتم تو سایت های خارجی اما چینین چیزی پیدا نکردم:upsided:

از دوستان کسی می تونه راهنماییم کنه ؟;)

alalalk71

Registered User
لایک‌ها
5,856
سلام خدمت اساتید محترم سایت

ضمن تشکر بابت مطالب خوبتون بنده یه سایتی مانند بازی سنتر می خواهم بزنم فقط چیزی که برام مهم هستش اینه که چطوری با چه سیستمی میشود برای پلتفرم های مختلف صفحه مخصوص خود را سایت و اخبار و مقالات اون کنسول را قرار بدهم ... خیلی گشتم تو سایت های خارجی اما چینین چیزی پیدا نکردم:upsided:

از دوستان کسی می تونه راهنماییم کنه ؟;)

دوست عزیز سوالت رو دقیقا متوجه نمی شم یه کم واضح تر بگو تا اگه تونستیم جواب سوالاتت رو بدم
من اینجور متوجه شدم که شما میخواهی هر قسمت قالب و مطالب خودشو داشته باشه اگه همینو میخواهی تو جوملا میتونی طبقه بندی کنی و براشون قالب جداگانه تعریف کنی

Speeedd

Registered User
لایک‌ها
102
سلام دوست من
سی ام اس همه ویبولتین هست.بعد خیلی راحت با آموزش هایی که هست میتونی به اون شکل درش بیاری

PaPaTi

Registered User
لایک‌ها
91
سلام عزیزم
به نظر من از وردپرس استفاده کن
قالب های گیم زیادی هم داره اما اکثرا پولی هستن که با یکم جستجو میتونی رایگانشون رو تو سایتهای وارز پیدا کنی ( چندتا سایت فروش قالب : 1 - 2 - 3 )
بهترین قالب گیم هم ترجمه شده و تو یکی از سایتهای پارسی برای فروش گذاشته شده...

دوست عزیز سوالت رو دقیقا متوجه نمی شم یه کم واضح تر بگو تا اگه تونستیم جواب سوالاتت رو بدم
من اینجور متوجه شدم که شما میخواهی هر قسمت قالب و مطالب خودشو داشته باشه اگه همینو میخواهی تو جوملا میتونی طبقه بندی کنی و براشون قالب جداگانه تعریف کنی

تو وردپرس هم این کار به راحتی قابل اجراست
فقط باید چندتا کلیک کنی و انتخاب کنی که مثلا قالب بخش نینتندو فلان شکل باشه,یا مثلا آبی باشه یا هر چیز دیگه ای...

alalalk71

Registered User
لایک‌ها
5,856
من برای این این سیستم جوملا رو بهت معرفی میکنم چون سایت های بازی بعد از یه مدت بازدیدش میره بالا و جوملا نسبت به وردپرس مدیریت استفادش از سرور بهتر از وردپرس هستش
اگر هم میبینی بازدیدت سر به فلک میکشه که دیگه باید بری سراغ دراپل

بالا