• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سیستم مدیریت محتوای فروم

mahanq&a

Registered User
لایک‌ها
2
سلام
من تو وبسایت AWARDSPACE.COM یه هاست گرفتم که فضای خیلی خوبی در اختیارم قرار میده و امکانات زیادی هم تو پنلش داره. یعنی فقط جون میده که باش یه فروم راه بندازم.
البته چون به دلایلی دیگه نمیتونم از کامپیوتر خونه ام کانکت بشم اینه که اجباراً دارم از کافی نت این کامنت رو میذارم و نهایتاً از یکی از دوستان میخوام که واسم آپلودش رو قبول کنه. حق بدید که از کافی نت نمیتونم آپلود کنم.
اما این این وبسایت به مشتریاش ساب دومین نمیده. سوال اصلی من اینه که با توجه به اینکه به من dns ها رو داده چطوری میتونم با یه دومین dot.tk کاربر بتونه از فرومم که تو این هاسته استفاده کنه؟
از اینها هم سر در نیاوردم!
IMPORTANT: Make sure you upload your files to the domain/subdomain directory on the server; otherwise they will not be visible on the Internet. Also, please be sure that your homepage is saved as an "index" file e.g., index.php, index.html, index.htm, etc. We suggest you download some advanced ftp client to manage your files quickly if you do not already have an ftp client, or you can use the File Manager inside.
منتظر یاری گرمتان هستم.:)

بالا