• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سیستم مورد نیاز گیم نت

pouyamahmoudi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
15
با سلام خدمت دوستان گل این انجمن
ایا این سیستمی که پیشنهاد میدم در صورتی که رم ان را چهار کنم و گرافیک را ارتقا بدم برای گیم نت مناسب است ؟
1- فکرکنم مادربورد ایسوس باشه
2 - cpu 2.5 dual core (2030 )
3 - ram 2 gb apacer ddr3
4 - vga 1 gb to 2 gb share
5 - power viera via 330
6 - dvd rom lighton
7 - hard 1 trabyte
برای گیم نت ارزش خرید داره با اون شرایط اپدیت که گفتم یعنی رمش میشه ۴ و گرافیک میشه ۲

reza76622201

کاربر حرفه ای سخت افزار
لایک‌ها
3,630
سلام عزيز. خير. پاور كه بدبخته. كارت گرافيك كه مدلشو ننوشتيد. اگر Intel onboard باشه كه به هيچ عنوان جواب نمي ده گرچه رمش بيش از اينا هم باشه. عزيزان و دوستان هميشه به يك نكته كليدي كه متاسفانه اكثر فروشگاهها به سبب منافع شخصي ملت رو به اشتباه واداشتن اينه كه وقتي اسم كارت گرافيك مياد زود روي رمش زوم ميكنن. مثلا ميگن گرافيك 2 گيگ! آخه 2 گيگ چه گرافيكي !؟ چه پردازنده گرافيكي؟! در حاليكه در كارتهاي گرافيك مساله رم شايد 10 تا 15 درصد سرعت رندرينگ بازي رو ايفا مي كنه. مساله كليدي و مهم اينه كه پردازنده كارت گرافيك چيه! اگر پردازنده پايين باشه رمش 8 گيگ هم باشه هيچ فايده اي نداره. كارت گرافيكي كه رمش مثلا 2 گيگ DDR3 باشه بسته به پردازنده گرافيك قيمت از مثلا 100000 تومان داره تا 1500000 تومان. پس به اين مساله دقت كنيد. كايفه يك نگاه به لينك زير بندازيد:
http://www.tomshardware.com/charts/2014-vga-charts/benchmarks,175.html
در كل نظر بنده منفيه.

pouyamahmoudi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
15
سلام عزيز. خير. پاور كه بدبخته. كارت گرافيك كه مدلشو ننوشتيد. اگر Intel onboard باشه كه به هيچ عنوان جواب نمي ده گرچه رمش بيش از اينا هم باشه. عزيزان و دوستان هميشه به يك نكته كليدي كه متاسفانه اكثر فروشگاهها به سبب منافع شخصي ملت رو به اشتباه واداشتن اينه كه وقتي اسم كارت گرافيك مياد زود روي رمش زوم ميكنن. مثلا ميگن گرافيك 2 گيگ! آخه 2 گيگ چه گرافيكي !؟ چه پردازنده گرافيكي؟! در حاليكه در كارتهاي گرافيك مساله رم شايد 10 تا 15 درصد سرعت رندرينگ بازي رو ايفا مي كنه. مساله كليدي و مهم اينه كه پردازنده كارت گرافيك چيه! اگر پردازنده پايين باشه رمش 8 گيگ هم باشه هيچ فايده اي نداره. كارت گرافيكي كه رمش مثلا 2 گيگ DDR3 باشه بسته به پردازنده گرافيك قيمت از مثلا 100000 تومان داره تا 1500000 تومان. پس به اين مساله دقت كنيد. كايفه يك نگاه به لينك زير بندازيد:
http://www.tomshardware.com/charts/2014-vga-charts/benchmarks,175.html
در كل نظر بنده منفيه.
سلام دوست عزیز
سی پی یو ۲۰۳۰ intel هست
رم را میکنم ۴ apacer
پاور را میزارم تا خودش خراب بشه بعد عوض کنم
گرافیک را از amd 5400 به gt 630 asus تغییر می دهم
راستی دوستان این صدای زیادی داره که وقتی سیستم داغ میکنه اینطوریه

reza76622201

کاربر حرفه ای سخت افزار
لایک‌ها
3,630
سلام دوست عزیز
سی پی یو ۲۰۳۰ intel هست
رم را میکنم ۴ apacer
پاور را میزارم تا خودش خراب بشه بعد عوض کنم
گرافیک را از amd 5400 به gt 630 asus تغییر می دهم
راستی دوستان این صدای زیادی داره که وقتی سیستم داغ میکنه اینطوریه
بازم اينجوري بهتره. اما گرافيك واسه بازيها با تنظيمات متوسط جواب مي ده كه اكثر گيم نتها هم در همين حد هستند. در صورتيكه فنهاي گرافيك يا پاور يا پردازنده خاك نگرفته باشند و روان بگردند ، اگر پردازنده داغ كنه يا پردازنده گرافيك ، دور فن واسه كم كردن دما بالا ميره و صداش بيشتر ميشه.

pouyamahmoudi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
15
بازم اينجوري بهتره. اما گرافيك واسه بازيها با تنظيمات متوسط جواب مي ده كه اكثر گيم نتها هم در همين حد هستند. در صورتيكه فنهاي گرافيك يا پاور يا پردازنده خاك نگرفته باشند و روان بگردند ، اگر پردازنده داغ كنه يا پردازنده گرافيك ، دور فن واسه كم كردن دما بالا ميره و صداش بيشتر ميشه.
سلام پس یعنی صدا مشکلی نداره ؟

reza76622201

کاربر حرفه ای سخت افزار
لایک‌ها
3,630
سلام پس یعنی صدا مشکلی نداره ؟
عرض كردم بايد فنهاشو چك كنيد. شايد در اثر خاك گيري نشدن به اين روز افتاده باشن. كلا بايد فنهاشو بازديد و در صورت لزوم سرويس كنيد.

pouyamahmoudi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
15
سلام دوستان عزیز آیا این سیستم ارزش صرف دو ملیون هزینه را دارد ؟ برای گیم نت نمیخوام . برای کارهای سنگین و بازی های سنگین که در خانه انجام میدهم
CPU core i5 ۳۴۲۰
Mother Board Z87 gigabyte
ram 8 GB Corsair bus 1600
Graphic 460 Asus 2 GB DDR 5
DVD Pioneer
Hard 1 Terabyte Western Green
Power Green 430
Monitor LG LED 20
Case Pascal
به همراه موس و کیبورد و اسپیکر که چون فروشنده بد خط نوشته نتونستم بخوانم
باز هم تایید میکنم برای کارهای سنگین و بازی های سنگین که در خانه انجام میدهم
قیمتش را گفته دو ملیون و ششصد و پنجاه
چقدر ارزش داره ؟

hwt

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,415
3420 پردازنده که اشتباهه.
Z87 هم وقتی میخواین الان سیستم رو بخرید توجیه نداره . Z97 الان بهتره.
460 هم مربوط به الان نیست . 3 سالی هست از نسلش گذشته . بهتره به فکر کارت های به روزتر و البته به لحاظ میزان مصرف برق بهینه تر باشید.
هارد وسترن گرین عمدتا برای ماندگاریش مصرف داره . شما اگر میخواین از هارد برای بازی استفاده کنید اکیدا توصیه میکنم اگر میخواین از برند وسترن تهیه کنید یا بلک یا Blue رو تهیه کنید.
باقی موارد اونقدرها تفاوت زیادی تو کار شما ایجاد نمیکنه.

pouyamahmoudi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
15
3420 پردازنده که اشتباهه.
Z87 هم وقتی میخواین الان سیستم رو بخرید توجیه نداره . Z97 الان بهتره.
460 هم مربوط به الان نیست . 3 سالی هست از نسلش گذشته . بهتره به فکر کارت های به روزتر و البته به لحاظ میزان مصرف برق بهینه تر باشید.
هارد وسترن گرین عمدتا برای ماندگاریش مصرف داره . شما اگر میخواین از هارد برای بازی استفاده کنید اکیدا توصیه میکنم اگر میخواین از برند وسترن تهیه کنید یا بلک یا Blue رو تهیه کنید.
باقی موارد اونقدرها تفاوت زیادی تو کار شما ایجاد نمیکنه.
سلام لطفا میشه زحمت بکشید خودتون در حد دو ملیون و پانصد میتونین یک سیستم با مشخصات دقیق و کامل و قیمت هاش بنویسید ؟

reza76622201

کاربر حرفه ای سخت افزار
لایک‌ها
3,630
سلام. پاور گرین خوب نیست با این قیمت. بجاش CORSAIR VS series VS550 - 550W. فرمایشhwt رو هم تایید می کنم و گرافیک سری nVidia Geforce 4xx قدیمیه.

بالا