senatoor
Registered User
- نوشتهها
- 2,134
- لایکها
- 484
سلام دوستان گرامی
همونطور که می دونید 2 سال پیش پاپ نما دوباره بالا اومد و متاسفانه به دلیل کم تجربگی در امر اندروید زود هنگام به شکست رسید در این 2 سال به شدت روی این قضیه کار کردم و همه جوانب رو سنجیدم بارها با نسخه های مختلف برنامه هام از سیستم های مختلف پاپ اپ خریدم تا تجربه کافی رو به دست بیارم
بعد این مدت دوباره قصد دارم پاپ نما رو بالا بیارم و اینبار با برنامه ریزی درست اینکارو انجام می دم تا انشالله مشکلی ایجاد نشه
همونطور که در جریان هستید ما قبل از بستن سیستم پول همه رو واریز کردیم و بعد بستیمش
فقط اینبار که برگردیم یه فرق داره سیستممون : سیستم ما فقط ایپی های موبایل رو می شماره و برای ایپی های ویندوز هیچی باز نمی کنه
اینطوری شما می تونید بدون مشکل از سیستم های دیگه هم استفاده کنید و یا محصولات خودتون رو برای کاربران ویندوز بفروشید و ایپی موبایل که در حال حاضر سودی براتون نداره پاپ ما رو باز می کنه
نکته مهم : ما مثل بقیه تلگرام کار نمی کنیم و همه پاپ اپ روی اپلیکیشن خودمون باز میشه که کاملا مجازه و صفحه شیکی هم داره که کاربران رو اذیت نکنه
زمان بازگشایی : 7 روز دیگر
برای بار سوم قصد دارم پاپ نما رو بیارم بالا :یهمونطور که می دونید 2 سال پیش پاپ نما دوباره بالا اومد و متاسفانه به دلیل کم تجربگی در امر اندروید زود هنگام به شکست رسید در این 2 سال به شدت روی این قضیه کار کردم و همه جوانب رو سنجیدم بارها با نسخه های مختلف برنامه هام از سیستم های مختلف پاپ اپ خریدم تا تجربه کافی رو به دست بیارم
بعد این مدت دوباره قصد دارم پاپ نما رو بالا بیارم و اینبار با برنامه ریزی درست اینکارو انجام می دم تا انشالله مشکلی ایجاد نشه
همونطور که در جریان هستید ما قبل از بستن سیستم پول همه رو واریز کردیم و بعد بستیمش
فقط اینبار که برگردیم یه فرق داره سیستممون : سیستم ما فقط ایپی های موبایل رو می شماره و برای ایپی های ویندوز هیچی باز نمی کنه
اینطوری شما می تونید بدون مشکل از سیستم های دیگه هم استفاده کنید و یا محصولات خودتون رو برای کاربران ویندوز بفروشید و ایپی موبایل که در حال حاضر سودی براتون نداره پاپ ما رو باز می کنه
نکته مهم : ما مثل بقیه تلگرام کار نمی کنیم و همه پاپ اپ روی اپلیکیشن خودمون باز میشه که کاملا مجازه و صفحه شیکی هم داره که کاربران رو اذیت نکنه