• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سیستم کامل تا سقف سه میلیون با موس پد!

GreenEcotrip

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
شاید سیستم عالی نشه ولی بهترین کارایی در عمل با این بودجه باشه

برای کارای معمولی طوری که لگ نداشته باشه به خصوص برا وبگردی

یه هارد SSD 64 + یه هارد 1 ترا = 300 + 200 = 500

دو تا رم G.SKILL 4Gig 1600 = تقریبا 260

یه پاور گرین 600 وات = 220
-------------------------------------------

جمع این سه تا قطعه تقریبا میشه 1 تومن

-------------------------------------------

یه مانیتور خوب(یکی از دلایل پی سی گرفتن) ترجیحا با صفحه IPS و Full HD + کیس = تقریبا 1 میلیون
اگه ارزونترم در اومد که کنارش با موس و کیبرد یا حتی اسپیکر می کنیمش 1 تومن

===========================================

تا الان 2 تومن خرج کردیم که میمونه 1 تومن برا سه قطعه اصلی دیگه یعنی پردازنده، گرافیک و مادربرد!مابقیش با شما
لطفا نظرتون رو درباره تمام قطعات با پیشنهاد چند مدل برا هر قطعه(مراکز خریدم محدوده) همراه با دلیل بگید
با تشکر

GreenEcotrip

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
شاید تقسیم بودجه ای که انجام دادم اولش مسخره و عجیب باشه ولی دلیلش اینه که رم خوب و هارد SSD ضروریه حتی اگه مجبور باشم CPU Celeron بردارم! چه فایده داره CPU بکشه ولی بخواد معطل سایر قطعات باشه. اما معتقدم گرافیک هم باید خوب باشه حتی برا کارای معمولی و ممکنه از سایر قطعات بزنم و رو گرافیک بذارم.

اما دلیل تقسیم بندی:
هارد SSD ضروریه برا سرعت، رم خوب هم همینطور و شاید یه رم 4 گیگ برداشتم و پول یکیشو گذاشتم رو CPU یا گرافیک ولی سرعت Dual Channel رو از دست میدم که باید مطمئن بشم کدومش کاراییش در عمل بیشتره. اگه بخوام دو تا 2 گیگ هم بردارم باس 1600 گیرم نمیاد و یه اسلات مادربرد از دست میدم.
پاور هم ممکنه 530 وات برداشتم که بستگی به سایر قطعات داره و اختلاف قیمتش زیاد نیست

مانیتور هم که در موردش گفتم و می خوام هم از لحاظ کیفیت نمایش و هم از لحاظ زیبایی ظاهری و مهم تر از همه برا چشم چیز خوبی باشه، بنابراین بهترین مدلای موجود رو معرفی کنید

شاید اکثر قطعات رو از این دو تا فروشگاه خرید کنم که می تونید بهترین قطعات رو از بین اینا پیشنهاد بدید. لیست قیمت روزانه تو سایتشون هست

Ali.Agha

Registered User
لایک‌ها
165
در مورد SSD همونطور که خودتون هم فرمودید خیلی اهمیت زیادی داره در کارایی عمومی سیستم
این کانفیگ البته کمی بیشتر از 1 تومن شد که می تونید برید main های دیگه سوکت 1150 رو ببینید
و بسته به نیازتون کمتر هزینه کنید ولی نهایت اختلافش 100 تومنه که ارزش نداره و این main پورتهاش کامل تره ....

i3 4130 socket 1150 >>> 380
ASUS H87-Pro >>> 430
Radeon 6670 2GB >>> 310

cpu از این مدل پایینتر پیشنهاد نمی کنم در واقع اگر بودجتون رو یکم بیشتر هم بکنید و یه vga قوی تر بردارید به نهایت بازدهی سیستم نزدیک تر میشید

Last edited:

Amir.Germany

Registered User
لایک‌ها
200
i3 4130 370t
asus b85 plus 345t
msi 6670 287t
میشه1 تومن
اگه 7750 برداری بهتر میشه
موس پد هم خواستی یه مدل TT esports دارم که میشه محصولات گیمینگ ترمال تیک 47 تومن :D
موس و میکشی روش مثله کره سر میخوره

GreenEcotrip

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
لطفا در مورد سایر قطعات هم نظر بدید و بهترین مدل ها رو پیشنهاد بدید

در مورد مانیتور، هارد، رم، اسپیکر و سایر قطعات و اینکه آیا این تقسیم بندی خوبه یا پیشنهاد دیگه ای دارید

با توجه به این قطعاتی که دوستان پیشنهاد دادن چه پاوری مناسب تره

رم رو چی کار کنم دو تا 4 بردارم یا یکیش کنم هزینه رو سرشکن کنم رو سی پی یو و گرافیک

Ali.Agha

Registered User
لایک‌ها
165
پنل ips اونم 1080p زیر 1 تومن کمیابه و تقریبا نیست
البته یه مدل lg هست 226v اون اگر گیر بیاد به گمانم زیر 1 تومنه

تقسیم بندی تون تقریبا درسته
پاور 600 کافیه
رم رو هم ترجیحا همون 8 1600 باشه بهتره
اگر نه 4 هم خواستید بگیرید جفت بگیرید که dual بشه

بقیه اجزاء هم تصمیم با خودتونه ولی هرچی کمتر بهتر! اینا رو میشه بعدا هم اضافه کرد ...
مثلا من خودم برای سیستم غیر اور بیشتر از 100 برا کیس هزینه نمی کنم ...

بالا