• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سیستم کسب درآمد جدید به روش جدید برای وبمسترها

iranbus

Registered User
لایک‌ها
1,037
قبل از معرفی لازم به ذکر هست که من این معرفی رو از طریق ایمیلدریافت بنده ربطی به این سیستم درآمدی ندارم.

سیستم درآمدزایی در Uniplace به شیوه تسهیم درآمد (Revenue Sharing) است که به صورت ۷۰٪ نمایش‌دهنده و ۳۰٪ Uniplace تسهیم صورت می‌گیرد.

بطور کلی ۳ عدد بک‌لینک در هر صفحه از وب‌سایت شما که شرایط قرار گرفتن لینک در آن محیا باشد، به صورت اتوماتیک توسط پلتفرم قرار می‌گیرد و به ازای هر صفحه از وب‌سایت‌تان ماهیانه ۵۲۵۰ ریال (۱۷۵۰ ریال به ازای هر لینک) کسب درآمد خواهید کرد.
*محدودیتی در تعداد صفحات وب‌سایت شما وجود ندارد.

مراحل راه‌اندازی:
مراحل راه‌اندازی بسیار ساده است؛ شما بعد از ثبت‌نام در وب‎سایت uniplace.ir، کد مخصوص را دریافت و در صفحات وب‎سایت خود قرار می‌دهید و به محض فعال شدنِ کد، سیستم بصورت خودکار اقدام به قرار دادن لینک در وب‌سایت شما خواهد کرد.

برای شروع به وب‎سایت uniplace.ir مراجعه نمایید و فرآیند عنوان شده را دنبال کنید.

متن بالا عینا از سیستم آنتورک برام به ایمیل ارسال شده بود. به امید موفقیت روز افزون دوستان

AminArjmand

Registered User
لایک‌ها
281
قبل از معرفی لازم به ذکر هست که من این معرفی رو از طریق ایمیلدریافت بنده ربطی به این سیستم درآمدی ندارم.

سیستم درآمدزایی در Uniplace به شیوه تسهیم درآمد (Revenue Sharing) است که به صورت ۷۰٪ نمایش‌دهنده و ۳۰٪ Uniplace تسهیم صورت می‌گیرد.

بطور کلی ۳ عدد بک‌لینک در هر صفحه از وب‌سایت شما که شرایط قرار گرفتن لینک در آن محیا باشد، به صورت اتوماتیک توسط پلتفرم قرار می‌گیرد و به ازای هر صفحه از وب‌سایت‌تان ماهیانه ۵۲۵۰ ریال (۱۷۵۰ ریال به ازای هر لینک) کسب درآمد خواهید کرد.
*محدودیتی در تعداد صفحات وب‌سایت شما وجود ندارد.

مراحل راه‌اندازی:
مراحل راه‌اندازی بسیار ساده است؛ شما بعد از ثبت‌نام در وب‎سایت uniplace.ir، کد مخصوص را دریافت و در صفحات وب‎سایت خود قرار می‌دهید و به محض فعال شدنِ کد، سیستم بصورت خودکار اقدام به قرار دادن لینک در وب‌سایت شما خواهد کرد.

برای شروع به وب‎سایت uniplace.ir مراجعه نمایید و فرآیند عنوان شده را دنبال کنید.

متن بالا عینا از سیستم آنتورک برام به ایمیل ارسال شده بود. به امید موفقیت روز افزون دوستان
اگر قرار باشه در هر صفحه از سایت یک لینک قرار بگیره ، بر فرض هزار صفحه داشته باشیم میشه ۳*۱۰۰۰=۳۰۰۰ هزار لینک خروجی که فاتحه سایت طرفو میخونه ، اگر در تمام صفحات فقط سه تا یکسان باشن خوبه البته اگه پولشو بدن ! شما دوتاچارتا کن یه سایت با ۱۰۰۰ صفحه ماهی میتونه ۱۰۰۰*۵۲۵=۵۲۵۰۰۰ تومن از سه تا بک لینک کسب کنه ! بنظرت عاقلانست!؟ کارشون مشکوکه شدیدا ،ضمنا سایتشونم ترجمه شده اسکریپت uniplace.ru هستش

iranbus

Registered User
لایک‌ها
1,037
بله خودم هم حساب کردم ولی معمولا این سیستم ها یه چند وقتی کار میدن . ممکنه هم برای چند وقت سودی عاید دوستان بشه شاید هم نه بیاد بک لینک بگیره و پولی پرداخت نکنه.

mahmoodsoft

Registered User
لایک‌ها
186
اگر قرار باشه در هر صفحه از سایت یک لینک قرار بگیره ، بر فرض هزار صفحه داشته باشیم میشه ۳*۱۰۰۰=۳۰۰۰ هزار لینک خروجی که فاتحه سایت طرفو میخونه ، اگر در تمام صفحات فقط سه تا یکسان باشن خوبه البته اگه پولشو بدن ! شما دوتاچارتا کن یه سایت با ۱۰۰۰ صفحه ماهی میتونه ۱۰۰۰*۵۲۵=۵۲۵۰۰۰ تومن از سه تا بک لینک کسب کنه ! بنظرت عاقلانست!؟ کارشون مشکوکه شدیدا ،ضمنا سایتشونم ترجمه شده اسکریپت uniplace.ru هستش
http://uupload.ir/files/hn72_capture.jpg

aytayweb

Registered User
لایک‌ها
1,296
من الان مجموع ایندکسای یه سایتم تو گوگل 200 هزارتاس
اگه سه تا لینک از این سایت بزارم میشه 600 هزارتا
این برای هر لینک ماهانه میده 175 تومن
با اون حساب میشه 175 ضرب در 600/000 (ششصد هزار ) = 105 میلیون تومن
یعنی من ماهانه 105 میلون تومن درامدم میشه؟
همین اینتورک یه ماه بنراشو گذاشتم موند موقع تسویه گفت کلیک غیر مجاز داشتی یک و نیم میلیون مارو بالا کشید بیاد 35 میلیون ماهانه بده؟
اینتورک تو دنیای اینترنت ایران کلاه بردار به تمام معنا می باشد

aytayweb

Registered User
لایک‌ها
1,296
به تعداد ایندکس نیست. نمیدونم بر چه اساس کار میکنن سایت من 118000 ایندکس داشت 1800 تا تو سایت نشون داد.
به نظر یه فاکتور هایی دارن که بر اساس اون ها صفحات سایت رو انتخاب میکنن.
پ.ن : 1800 تا میشه حدودا ماهی 900 هزار که به نظر عقلانی تر میاد تا 100 میلیون!

خوب شما که 118 هزار ایندکس داشتین ماهی میده 900 تومن
منکه 200 هزار ایندکس دارم ماهی بده یک میلیون تومن

ایا بازم عقلانی هستش؟
واقعا به صرفه هست برای یه سایت که نه ورودیش معلومه نه رتبش نه اتوریتی نه ... بیاد ماهی یک میلیون تومن برای سه تا لینک بده؟
ایندکسم که ربطی به جایگاه و بازدید و الکسا نداره

PrMaster

Registered User
لایک‌ها
401
نمیدونم باید صبر کرد و دید!
اگر بخواد صرفا بک لینک رایگان بگیره سابقه خودشو خراب تر از چیزی که هست میکنه.
اگر بخواد نصفه نیمه مثل anetwork کار کنه باز یه سری از افراد هستن که باهاش کار کنن.
بعید میدونم پرداخت کنه مگر اینکه ماه های اول برای ترغیب باشه

javadth

کاربر فعال پرشین تولز، همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
15,990
304 721
خریدارها

تو دو سه روز اینهمه خریدار از کجا پیدا شد

homayo0on

Registered User
لایک‌ها
620
304 721
خریدارها

تو دو سه روز اینهمه خریدار از کجا پیدا شد
چیزایی که از این سایت متوجه شدم اینه که
این سیستم فعالیت بین المللی داره و تازه با کمک ای نتورک وارد ایران شده.
این uniplace پنل وبمسترهاش هست. یه سایت دیگه با یه دامنه دیگه دارن که اون برای جذب خریدار فعاله.
ثبت کننده دامنه هم ایرانی نیست و آدرسش مربوط به قبرس هست. دامین اصلی سایتشون هم مربوط به روسیه هست.
تو نسخه روسی سایت بالاترین درامد ماهیانه ثبت شده بین 2 تا 2.5 میلیون ثبت شده.

javadth

کاربر فعال پرشین تولز، همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
15,990
چیزایی که از این سایت متوجه شدم اینه که
این سیستم فعالیت بین المللی داره و تازه با کمک ای نتورک وارد ایران شده.
این یونیپلیس پنل وبمسترهاش هست. یه سایت دیگه با یه دامنه دیگه دارن که اون برای جذب خریدار فعاله.
ثبت کننده دامنه هم ایرانی نیست و آدرسش مربوط به قبرس هست. دامین اصلی سایتشون هم مربوط به روسیه هست.
تو نسخه روسی سایت بالاترین درامد ماهیانه ثبت شده بین 2 تا 2.5 میلیون ثبت شده.
این شعبه هستش یا سایت مستقل ؟*

homayo0on

Registered User
لایک‌ها
620
این شعبه هستش یا سایت مستقل ؟*
نمیدونم.
وب سرویسش که مستقیما به سایت اصلی متصله...
با توجه به اینکه ثبت کننده دامنه هم ایرانی نیست احتمالا مستقیما با سیستم اصلی مرتبط هست.
یه جور اتوماسیون برای فروش بک لینک هست.
بر اساس واژه و رتبه سایت تو اون واژه میاد قیمت میده بک لینک میفروشه. مثلا بک لینک برای واژه «اخبار» قیمت محاسبه شده رو زد دو میلیون برای یک ماه

30r.sadegh

Registered User
لایک‌ها
82
یک روزه که برای من نوشته / پروسه ثبت صفحات وبسایت با موفقیت انجام شد و بعد ا زانجام تنظیمات وب سایت فروش لینک ها آغاز می شود / ولی هنوز خبری نشده

mihantools

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
26
آنتورک دزد هست مواظب باشید حق من و خیلی از دوستان رو خوردن

ap3

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,936

seomanager

Registered User
لایک‌ها
189
سایت خرید بک لینکش کدومه؟

heavonlord

Registered User
لایک‌ها
151
بخاطر ایکه اینتورک ظاهرا پشتشه من تست کردم سایت من حدود 200 هزار ایندکس داره حدود 10 هزارتا ثبت کرد هنوز داشت اسکریپتش کار میکرد و ثبت میزد دیدم هیچ خبری نیست فعلا که برداشتم از سایت چون معلوم نیست چی به چیه اصلا کسی تا حالا سایتش تایید شده یا درآمدی داشته از این سایت منظورم دریافتی نیست
یه بخش چت داره وقتی که یه سوال میپرسی دو روز بعد جواب میدن اونم نه جواب کامل
حالا هر کی با این سایت به نتیجه رسید به بقیه هم بگه

PrMaster

Registered User
لایک‌ها
401
3 روز ما کد بذاریم اینا تائید نکنن :/ اینم حتما یه روش جدید برای تیغ زدنه !

بالا