• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سیستم کلیکی انت ورک anetwork.ir

alibozorg

Registered User
لایک‌ها
297
سلام دوستان
می خواستم یه چند تا مورد رو درباره سیستم anetwork.ir اطلاع رسانی کنم تا دیگران هم مثل من زحماتشون به باد نره.

من چند ماهی با سیستم انت ورک کار کردم ، بعد از مدتی که درآمد افزایش پیدا کرد و به محض اینکه درخواست واریز دادم اکانتم بسته شد. (البته قبلش هم واریزی داشتم ولی درآمد زیاد نبود)
اول اینکه اگه ایمیل بفرستی چند روز باید منتظر بمونی تا جواب بدن ، تلفن هم بزنی اصلاً جواب درستی بهت نمیدن ، در هر صورت بعد از چند روز جواب ما رو خیلی کوتاه دادن که به دلیل کلیک های غیر واقعی اکانت شما بسته شد . در صورتی که سایت های من 100 در صد ورودی ها از گوگل هست.

اعتراض کردم میگن سیستم ما خیِِِِِـــــــلی هوشمنده! خیلی راحت توهین کردن که شما تقلب کردید!!!!!!!
اگه قوانین رو یه بار مطالعه کنید می بینید که کلا چه هدفی دارن.

به همین راحتی با یه بهانه واهی حق وبمستر رو می خورن....

در هر صورت من اشتباه کردم که با سیستم انت ورک کار کردم و اینطوری شد ، امیدوارم که دوستان وبمستر حساب کار دستشون بیاد و نرن با این سیستم کار کنن و بعد از چند ماه بخوان به این تاپیک مهر تأیید بزنن.

در آخر هم دستمون به هیچ جا بند نیست که حقمون رو ازشون بگیریم....

Amazing

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
یعنی به همین سادگی و به همین خوشمزگی پولت هاپولی شد؟
سلام دوستان
می خواستم یه چند تا مورد رو درباره سیستم anetwork.ir اطلاع رسانی کنم تا دیگران هم مثل من زحماتشون به باد نره.

من چند ماهی با سیستم انت ورک کار کردم ، بعد از مدتی که درآمد افزایش پیدا کرد و به محض اینکه درخواست واریز دادم اکانتم بسته شد. (البته قبلش هم واریزی داشتم ولی درآمد زیاد نبود)
اول اینکه اگه ایمیل بفرستی چند روز باید منتظر بمونی تا جواب بدن ، تلفن هم بزنی اصلاً جواب درستی بهت نمیدن ، در هر صورت بعد از چند روز جواب ما رو خیلی کوتاه دادن که به دلیل کلیک های غیر واقعی اکانت شما بسته شد . در صورتی که سایت های من 100 در صد ورودی ها از گوگل هست.

اعتراض کردم میگن سیستم ما خیِِِِِـــــــلی هوشمنده! خیلی راحت توهین کردن که شما تقلب کردید!!!!!!!
اگه قوانین رو یه بار مطالعه کنید می بینید که کلا چه هدفی دارن.

به همین راحتی با یه بهانه واهی حق وبمستر رو می خورن....

در هر صورت من اشتباه کردم که با سیستم انت ورک کار کردم و اینطوری شد ، امیدوارم که دوستان وبمستر حساب کار دستشون بیاد و نرن با این سیستم کار کنن و بعد از چند ماه بخوان به این تاپیک مهر تأیید بزنن.

در آخر هم دستمون به هیچ جا بند نیست که حقمون رو ازشون بگیریم....

alik

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,232
من که چندبار صحبت این سیستم شده درموردش نوشتم که بقیه هم درجریان باشن ! ولی خب نمیدونم چرا تو ایران کسی به تجربیات بقیه اهمیت نمیده :دی
میگه برای اون طرف مشکل پیش امده ولی من یه ادم دیگه ای هستم کسی نمیتونه حق منو بخوره ... میره دوباره میوفته توی همون چاله نفر قبلی :دی تازه میفهمه چی به چیه ...

همین تاپیک بقلی دوباره صحبت میهن سئو هست !! اخه یه نفر ادم چقدر باید براش تاپیک بزنن که بقیه بیخیالش بشن ! ولی هنوزم میرن سراغش ...

alibozorg

Registered User
لایک‌ها
297
من که چندبار صحبت این سیستم شده درموردش نوشتم که بقیه هم درجریان باشن ! ولی خب نمیدونم چرا تو ایران کسی به تجربیات بقیه اهمیت نمیده :دی
میگه برای اون طرف مشکل پیش امده ولی من یه ادم دیگه ای هستم کسی نمیتونه حق منو بخوره ... میره دوباره میوفته توی همون چاله نفر قبلی :دی تازه میفهمه چی به چیه ...

همین تاپیک بقلی دوباره صحبت میهن سئو هست !! اخه یه نفر ادم چقدر باید براش تاپیک بزنن که بقیه بیخیالش بشن ! ولی هنوزم میرن سراغش ...

آره واقعاً ، اعتراف می کنم که قبلاً راجب بهشون شنیده بودم ولی بی عقلی کردم و باهاشون کار کردم ، اینم نتیجه ش....

mha1368

Registered User
لایک‌ها
1,033
من نزدیک 40 واریزی داشتم و واریز شد
فکر کنم آخر هر ماه.هزینه ها رو حساب می کنند و میریزن به حسابا

شما زودتر درخواست کرده بودید؟

alibozorg

Registered User
لایک‌ها
297
من نزدیک 40 واریزی داشتم و واریز شد
فکر کنم آخر هر ماه.هزینه ها رو حساب می کنند و میریزن به حسابا

شما زودتر درخواست کرده بودید؟
حدود 150 ازشون طلب دارم.
اکانتم رو بستن. سایتم الکسا 700 داره و روزانه حدود 10 هزار آی پی ، بعد روزانه تقریباً 100 تا کلیک می خوره که یه مقدارش رو حساب نمی کنن ، حدود 50 تا حساب می کنن بعد میگن تقلب کردی!!!!!

mha1368

Registered User
لایک‌ها
1,033
حدود 150 ازشون طلب دارم.
اکانتم رو بستن. سایتم الکسا 700 داره و روزانه حدود 10 هزار آی پی ، بعد روزانه تقریباً 100 تا کلیک می خوره که یه مقدارش رو حساب نمی کنن ، حدود 50 تا حساب می کنن بعد میگن تقلب کردی!!!!!

چی بگم والا
چه تقلبی؟
سیتمشون که کلیک تکراری و تقلبی یرو میشناسه!

mohsenshahbazi

همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
3,825
من هم اونجا کمپین تبلیغات داشتم
هر از گاهی سایت های منبع کلیک رو به صورت تصادفی چک میکردم ( اونایی که زده بود کلیکشون اوکی بوده )
مثلا میزد رو بنر 120 - 240 کلیک شده از این صفحه . میرفتم تو اون صفحه میدیدم صاحب سایت اصلا تو اون صفحه بنر 120-240 نداره کلا !!
از این دست موارد زیاد بود اما چون در موردشون شنیده بودم اصلا با پشتیبانی تماس نگرفتم و گفتم این کمپین تموم بشه و بیخیالش بشم .

NKolaa

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
10
سیستم کلیکی معتبری هست که تاییدش کنید ؟ آدم دیگه نمیدونه به کی اعتماد کنه !

mohebali

Registered User
لایک‌ها
6,494
کلا آدمهای خاصی هستند که با آدم های خاص کار می کنن :دی

Web-Master

Registered User
لایک‌ها
8,483
و به همین زیبایی مافیا وب فارسی بار ها و بارها و بارها میرینه به اعتبار خودش و به اعتبار شرکت های اینترنت و به وب فارسی ...

Amazing

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
و به همین زیبایی مافیا وب فارسی بار ها و بارها و بارها میرینه به اعتبار خودش و به اعتبار شرکت های اینترنت و به وب فارسی ...

تکـــــتیـــــــــــــــــــــــر....

maysamkhosravi

Registered User
لایک‌ها
315
واقعا روی این کارهاشون نمیشه اسمی گذاشت !!!

توی همین انجمن و توی شاپکیپر هم صحبتهایی در همین مورد که حق وبمستر رو میخورن زده شده بود ولی مثل اینکه هیچ کس عبرت نمیگیره !!!

Web-Master

Registered User
لایک‌ها
8,483
تکـــــتیـــــــــــــــــــــــر....

شاید خیلی ها بگن اراجیف میگم اما شایان شلیله یکی از اشخاص مشهور وب هست
و چون با شرکت های بزرگی کار میکنه که سعی دارن روی وب فارسی سرمایه گذاری کنن کار میکنه
اون شرکت طبق "مشت نمونه خروار است" ایشون رو نماینده کل وب فارسی میبینه و اگر ایشون ... باشه شرکت خیلی راحت نتیجه میگیره وب فارسی محیط مزخرفی هست و سرمایه گذاریش رو میبره به سمت چیزهایی مثه صدا و سیما و اینجوری ما روز به روز بیشتر به فاک میریم تو وب فارسی
درسته همه وب فقط همین 1 شرکت نیست اما تاثیر خیلی زیادی داره
سایت ای نتورک و جشنواره وب ایران چیزای خوب و حقایق وب فارسی رو نشون نمیده بلکه حرفایی که باب دل آقایان بالا خوش بیاد رو به خورد مردم میده با هدف اینکه هر روز دولت به هدفش که منزوی کردن اینترنت هست برسه ...

Amazing

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
شاید خیلی ها بگن اراجیف میگم اما شایان شلیله یکی از اشخاص مشهور وب هست
و چون با شرکت های بزرگی کار میکنه که سعی دارن روی وب فارسی سرمایه گذاری کنن کار میکنه
اون شرکت طبق "مشت نمونه خروار است" ایشون رو نماینده کل وب فارسی میبینه و اگر ایشون ... باشه شرکت خیلی راحت نتیجه میگیره وب فارسی محیط مزخرفی هست و سرمایه گذاریش رو میبره به سمت چیزهایی مثه صدا و سیما و اینجوری ما روز به روز بیشتر به فاک میریم تو وب فارسی
درسته همه وب فقط همین 1 شرکت نیست اما تاثیر خیلی زیادی داره
سایت ای نتورک و جشنواره وب ایران چیزای خوب و حقایق وب فارسی رو نشون نمیده بلکه حرفایی که باب دل آقایان بالا خوش بیاد رو به خورد مردم میده با هدف اینکه هر روز دولت به هدفش که منزوی کردن اینترنت هست برسه ...

هدف دولت از کجا فهمیدی؟مگه دولت مردی؟!
همین دولت نت و خدمات الکترونیکی رو آورده
و هر روز هم بهتر میشه
شما صبر کن

Tiva

Registered User
لایک‌ها
113
هدف دولت از کجا فهمیدی؟مگه دولت مردی؟!
همین دولت نت و خدمات الکترونیکی رو آورده
و هر روز هم بهتر میشه
شما صبر کن

کلی صبر کردیم .. بازهم صبر می کنیم .. ولی اگه نشد شما مسئولیت گردن میگیری ؟

haghft

Registered User
لایک‌ها
328
بچه ها هر کس و ناکسی میاد باهاش بحث نکنید
تاپیک منحرف میشه
حالا بگذریم
پس در کل یه سامانه درست و حسابی پیدا نمیشه؟
پس ایده خوبیه یکی شبیه اینا بزنیم اما ماله وبمسترا باشیم

بالا