• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سیستم کنترل پانل ارسال پیام کوتاه (SMS)

technogostar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
دوستان نمی دونم جای این بحث اینجا هست یا خیر . ولی اگر کسی میتونه به من کمک بکنه خوشحال میشم .
اطلاعاتی در مورد چگونگی کارکرد سیستم های کنترل پانل پیام کوتاه ، نیاز دارم
مثلآمن دنبال برنامه ای هستم که بتونه بر روی پیام کوتاه دریافتی مدیریت و کنترل داشته باشه
بطور مثال امروزه در برنامه های رادیوئی و تلویزیونی زیادی از این سیستم کمک گرفته میشه و پیام ها و پاسخهای مخاطبان را که از طریق پیام کوتاه دریافت میکنند می توانند از طریق رایانه بسادگی کنترل , بازخوانی و مدیریت نمایند

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
حالا اگه کسی سیستمی شبیه :
http://www.parslan.com/fa/explore.asp?p=9
میشناسه و یا اطلاعات کاملی در این زمینه داره و میتونه منو در زمینه اجرای یک پروژه دانشجویی با این عنوان کمک کنه و البته با در نظر گرفتن حق الزحمه , من منتظر هستم
===============================================================
ایمیل من : [email protected]
:)

:rolleyes:

ParsaGostar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
راحترين روش اين است كه شما يك شماره خريداري كنيد . كه ارزانترين شماره 14 رقمي مي باشد و قيمتي ندارد حدود 15 هزار تومان و بعد يك آدرس اينترنتي به ما مي دهيد كه اگر sms به اين شماره ارسال شد اين آدرس اجرا شود مثلا :

www.site.com/getsms.aspx?from=0912000000&message=salam

كه مقدار from و message به اين آدرس ارسال مي شود و حالا شما مي توانيد با ذخيره كردن شماره ورودي و متن پيام عكس العمل دلخواه را اجرا كنيد . ارسال SMS هم توسط وب سرويس براحتي قابل اجراست . مثلا براي ديكشنري از طريق SMS هر وقت پيامي با متن book ارسال شد شما توسط برنامه نوشته شده در فايل getsms عبارت فارسي آن را پيدا كرده و همان موقع به شماره مورد نظر ارسال مي كنيد .

نمونه وب سرويس

saeid.z

Registered User
لایک‌ها
3
میشه یک مقدار توضیح بدید
درباره شماره ها چطورن و چه طور میشه تهیه کرد
و کمی درباره سرویسهاتون توضیح بدید
ممنون

AlshimO

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
میشه یک مقدار توضیح بدید
درباره شماره ها چطورن و چه طور میشه تهیه کرد
و کمی درباره سرویسهاتون توضیح بدید
ممنون

سلام. من امروز post شما رو ديدم. در مورد اين شماره ها ميتونيد به www.iransmsbox.com سر بزنيد. شماره 14 رقمي ميده 1500 تومان. تازه الان داره مجاني ميده حتما يه سر بزنيد.

بالا