• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سیستم گیمینگ

AbbasBidi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
10
سلام دوستان به نظرتون اين سيستم براي گيمينگ خوبه؟فردا بس فردا برم بخرم؟
MB Gigabyte G1.Sniper Z87(rev.1.x) 760t
CPU Intel Core i5 4670K 3.40GHz Haswell 800t
RAM GSkill ripjaws 16G(2x8) 2400 690t
VGA Gigabyte GTX 780 OC WF 3X 3GB GDDR5 2030t
فروشنده بهم گفت به جای ssd یه SSHD بهت میدم 290تومان
ODD Asus 24X DRW-24D3ST 65t
CPU Cooler deepcool frostwin 165t
PSU corsair 800GS 590t
case Pango DeepCool 275t
قیمت کل 56650

Hessam 3

Registered User
لایک‌ها
301
:|

اسم فروشنده؟ نام فروشگاهشون؟
اگر پاور با گارانتی اصلی باشه، سود رم رو کشیده رو این پاور برای شما!!

Last edited:

Hessam 3

Registered User
لایک‌ها
301
حالا چرا اینکار رو می کنه؟! علت چیه؟!

شگرد جدید فروشنده های بازاری اینه! اگر ببینن یه کالایی در بازار نیست و شما هم توانایی سرچ اون کالا رو نداشته باشید، لذا قیمتش هم ندارید! یک قطعه رو خیلی قیمتش رو کاهش میده! در عوض قطعه ای که شما شناخت نداری رو سود بیشتری روش می کشه که ضرر اون رم رو جبران کنه! یعنی عملاً 1 میلیون هم بده، شما متوجه نمیشی! چون قیمت نداری!

لذا مثل هلو 90 داره می کنه تو پاچتون از طریق پاور!

سایر هزینه ها رو هم از جمله اسمبل و ... رو ازتون شیرین دریافت می کنه!

بخاطر همینه ما داریم خودمون رو پاره می کنیم که آقا گول این فروشنده ها رو نخورید! اینا کارشون منحرف کردن ذهن جسارتاً ساده لوح هایی امثال شماست! شما هیچ شناختی روشون نداری و انسان های شریفی ارزیابیشون می کنید!
اون هم بازار رضایی ها که گرگ بازار هستن و مو رو از ماست می کشن!! نسخه ی فروشنده رو هوا می پیچن! وای به حال خریدارانی که هیچ اطلاعاتی ندارن!

ضمناً فروشگاه احسان خودش نماینده ی آواژنگ هست، دو قطعه ی گیگابایت رو هیچکسی به ارزونی اون نمیده! چون سایر فروشنده های کل تهران خودشون از احسان جنس می خرن!!!
و اینکه بنده شخصاً برای آواژنگ از حیث داشتن چنین نماینده ای متاسفم که همیشه تعریفشون می کنن! باعث تاسفه! یه سری مسائلی هست در حوزه ی اون فروشگاه، عنوان کردنش در اینجا درست نیست!

Last edited:

AbbasBidi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
10
حالا چرا اینکار رو می کنه؟! علت چیه؟!

شگرد جدید فروشنده های بازاری اینه! اگر ببینن یه کالایی در بازار نیست و شما هم توانایی سرچ اون کالا رو نداشته باشید، لذا قیمتش هم ندارید! یک قطعه رو خیلی قیمتش رو کاهش میده! در عوض قطعه ای که شما شناخت نداری رو سود بیشتری روش می کشه که ضرر اون رم رو جبران کنه! یعنی عملاً 1 میلیون هم بده، شما متوجه نمیشی! چون قیمت نداری!

لذا مثل هلو 90 داره می کنه تو پاچتون از طریق پاور!

سایر هزینه ها رو هم از جمله اسمبل و ... رو ازتون شیرین دریافت می کنه!

بخاطر همینه ما داریم خودمون رو پاره می کنیم که آقا گول این فروشنده ها رو نخورید! اینا کارشون منحرف کردن ذهن جسارتاً ساده لوح هایی امثال شماست! شما هیچ شناختی روشون نداری و انسان های شریفی ارزیابیشون می کنید!
یعنی corsair 800gs میشه 500تومن؟!! از باور گرین بهتره؟
من قصد اور کلاک ندارم در اینصورت سی بی یو کولرم خوبه؟
کیس چی؟

Hessam 3

Registered User
لایک‌ها
301
من اصلاً برند دیپ کول رو قبول ندارم! برند شهرستانی شهرت داره! اصلاً به کلاس اون سیستم نمی خورده! برند بنجلی هست که کف بعضی از فروشگاه ها یافت میشه! 3-4 برند بهتر از اون هست! با وجود چنین شرایطی، اصلاً خریدار لزومی نداره بره به سراغ جنس های درجه 3 به پایین!! مگر اینکه فروشنده مخش رو بزنه به قطعات بنجل موجودش و شما هم از حول قیمت مفت، بی افتید تو دیگ!!

در مورد پاور! جدا از اینکه 90 داره گرونفروشی می کنه برای اینکه ضرر رم رو جبران کنه، اینه که سرتیفیگیت 80 پلاس معمولی داره. بخاطر همین قیمتش اینقدر مفته! هیچ ارزونیی بی دلیل نیست! بنده پاور 1000 وات گرین با گواهینامه ی 80 پلاس طلایی رو به شما این قیمت گفتم!!!! اصلاً قابل مقایسه نیستن و بسیار فراتر از اون مدل 800 وات کرسیر با گواهینامه ی 80 پلاس معمولی هست! هست! تازه امکان SLI هم وجود داره! در حالی که با اون پاور چنین شرایطی برای کارت 780 فراهم نیست!

AbbasBidi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
10
آخه به من گفت اصلا همچین باور گرین 80 بلاس طلایی نداریم.بعدش فهمیدم که گرین ایرانیه ازش زده شدم.خیلیا میگن corsair800gs یا corsair rm 850 از گیرین ایرانی چینی بهتره

Hessam 3

Registered User
لایک‌ها
301
rm 850 عالیه! یکی از کم صدا ترین پاورهای دنیاست از میزان نویز و صدا! کیفیتش هم مثال زدنیه! قیمتش هم خوب گرونه!
جسارتاً کی به شما گفته برند "گرین" ایرانیه؟!!! این بسیار باعث تاسفه و اگر احسان رو این رو به شما گفته که دیگه باید فاتحه اش رو خوند!

من این متن رو در یکی از انجمن های سخت افزار ارجاع دادم:
کمپانی مشهور و تایوانی CTW
تنها کمپانیی در جهان می باشد که ساخت پاورهای برند Green را بر عهده دارد.
این کمپانی، سازنده ی اصلی بسیاری از مدل پاورهای برندهای معتبر جهانی است.
لذا اینکه در محافل عمومی انجمن های سخت افزار، بعضی از دوستان و حتی حرفه ای های به ظاهر مدعی ابراز ایرانی بودن این برند رو می کنن، کاملاً در اشتباه هستن. امیدواریم جلوی این تفکر غلط رو دوستان دانا بگیرند.

شرکت "سیاره ی سبز" در ایران به عنوان نماینده ی چند برند؛ نمایندگی، مونتاژ و خدمات پس از فروش پاورهای Green در ایران را بر عهده گرفته است.

کشور ایران تا به امروز هیچگونه از قطعات سخت افزاری کامپیوتر را تولید نکرده است! حتی فن کیس!
99% سخت افزارهای موجود در بازار نیز چینی هستند.

AbbasBidi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
10
بس rm850 بهتر از گیرینه و گیرین بهتر از 800Gs corsair درسته؟

Hessam 3

Registered User
لایک‌ها
301
بله.

الان هم از شما تشکر می کنم از اینکه بنده رو مورد لطف و عنایت خویش قرار داده و سر کار گذاشتین از دیشب تا به امروز! فکر کردم از ما می خرین!
بهتون توصیه می کنم صبر کنید تا مادربردهای نسل جدید به بازار عرضه بشه. بعد خریداری کنید!
این مادربرد، این هفته یا نهایتاً هفته ی آینده آماده ی فروش خواهد بود! مزیتش اینه که نسل بعد اینتل رو هم پشتیبانی می کنه!!
http://persian.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=4953#ov

http://persian.gigabyte.com/fileupload/microsite/366/gaming.html

خبرش رو اینجا قرار دادم. بخونید!

Last edited:

Hessam 3

Registered User
لایک‌ها
301
قیمتش به محض رسیدن این مادربردها، در وبلاگ فروشگاه قرار میدم و همچنین در فیس بوک هم اعلام می کنم.

آخرین پیشنهاد:
9207567483.png

Last edited:

AbbasBidi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
10
قیمتش به محض رسیدن این مادربردها، در وبلاگ فروشگاه قرار میدم و همچنین در فیس بوک هم اعلام می کنم.

آخرین پیشنهاد:
8737651841.png
در نهایت سیستمی که شما بیشنهاد دادینو دارم میرم ازش بخرم.دستی دسی دارم میرم تو دهن گرگ:general410:.توصیه ای ندارید البته قطعات تعیین شدس
MB Gigabyte G1.Sniper Z87(rev.1.x) 760t
CPU Intel Core i5 4670K 3.40GHz Haswell 800t
RAM GSkill ripjaws 16G(2x8) 2400 690t
VGA Gigabyte GTX 780 OC WF 3X 3GB GDDR5 2030t
SSHD 290تومان
ODD Asus 24X DRW-24D3ST 65t
CPU Cooler deepcool frostwin 165t
-Corsair RM850
case Pango DeepCool 275t-x6 black-x7 cougar
قيمت کل 57650

Hessam 3

Registered User
لایک‌ها
301
اشتباه دارین می کنین! شما تو 4 تا انجمن همزمان دارید مشاوره می گیرید و این شیوه مشاوره گرفتن سرانجامش داره بدترین انتخاب ممکن میشه براتون! هر کسی که اینطور مشاوره گرفته، سرنوشت خوبی نداشته و پشیمان شده!
من نظرم همون سیستم پست قبل هست! تجربه ی من بهم میگه اشتباه می کنین!
چون چیپست Z97 قابل ارتقا تا 2 نسل بعد و بردول ها رو داره! می دونین یعنی چه آینده نگری سرشاری؟!!!
یعنی راحت تا سال 2017 سیستمتون به روزه!! Z87 دیگه داره به پایان عمر خودش نزدیک میشه!

دیگه خود دانید... از من گفتن بود!
من نمیخوام بگم به زور بیاین از من بخرین! روزی رسون خداونده و ما هرگز چنین کاری نمی کنیم! اما قلباً دوست دارم پولتون رو دست فروشنده ای گرگ بازار ندین! یا اگر هم می دین، لااقل بهترین انتخاب رو داشته باشید و پولتون رو دور نریخته باشین!

ضمناً لیستی که خودتون دادین رو هرگز من نگفتم!! کامپیوتر احسان گفت!

Last edited:

AbbasBidi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
10
این لیستی که من دادم اگه فقط z87 با z97 عوض شه حله.
آخه سیستم شما بیش تر از 5500 شد

Hessam 3

Registered User
لایک‌ها
301
نه! قطعات دیگه هم هست!

مگه شما نگفتین تا 6 میلیون؟!!!!! :O

خب یه کار کنین! اس اس دی رو کلاً حذف کنین! 500 کم میشه! یعنی فیکس 5500! خوبه؟!
اس اس دی در گیم تاثیر نداره! می دونید چرا؟ چون می بایست خود بازی در اس اس دی نصب شه! اس اس دی هم حجمش اونقدر نیست که شما بتونید روش بازی نصب کنید! به علاوه اینکه اگر هم نصب کنید، فقط سرعت لودینگ بازی رو کاهش میده! تاثیر دیگه نداره!
حداقلش اینه که خرید اس اس دی رو به آینده موکوکل می کنین!

من معتقدم هر کسی مبلغی برای خرید سیستم میده، نباید از خرید بهترین ها محروم باشه و گیر 4 تا گرگ بازاری بی افته!

AbbasBidi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
10
این سیستم خودم البته با راهنمایی شما چشه مگه؟فوقش در آینده z87 با z98 عوض میکنم با اختلاف 200 300 تومن
اصلا سیستم من با آخرین بیشنهاد شما چه فرقی داره منم دارم میگم به جای ssd sshd بردارم به جای واتر کولرم یه کولر معمولی در عوظ خطر نشتی نداره
کیسم که x6 black

Hessam 3

Registered User
لایک‌ها
301
نه. قیمتش همونه! گرون تر نیست! خب چرا عاقل کند کاری که باز آرد پشیمانی؟!! وقتی میشه از الان خرید بهتر داشت، چرا با ضرر اقتصادی در آینده موافق هستید؟!
http://easycaptures.com/fs/uploaded/730/3375624942.png

SSHD اصلاً اونقدری که فکر می کنید، تاثیری نداره! بی خودی باید 100 تومن اضافه بدین!
هارد و اس اس دی به صورت جداگانه خیلی خیلی تاثیرش بیشتره! اگر همه قرار بود مثل شما یا اون فروشنده فکر کنن و تصور کنن با این خرید با یه تیر، دو نشون زدن و اون هم به قیمت ارزون که شرکت های سازنده ی اس اس دی می بایست در شرکتشون رو گل می گرفتن و ورشکست می شدن!!!!!

در مورد کیس مشکلی نداره. سلیقه ای هست. از نظر فنی تفاوتی نیست!
فن هم که واترکولر نیست! فن ایر هست در لیست!
اما درمورد سایر قطعات فکر کنم در پست های بالا روشون بحث شد و همه رو بهتون توضیح دادم. بهتره از تکرار مکررات، صرفنظر کنیم.
اگر شما کارت گرافیک رو SLI نمی کنید، نیازی به پاور 1000 وات نیست، یه 750 وات هم کفایت می کنه که در اینصورت برند انرمکس یا کرسیر رو توصیه می کنم! اون هم 80 پلاس طلایی. نه معمولی!

AbbasBidi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
10
سلام

آقا عباس، امروز-فردا مادربردهای Z97 وارد بازار میشن! (خیلی زودتر از زمانی که بنده به شما گفتم موجود شدن!)
سلام در نهایت این سیستمو خریدم
mb gigabyte G1.Sniper Z87(rev.1.X)
Cpu intel Core i5 4670K 3.40GHz Haswell
Ram Gskill ripjaws 17G(2X8)2400
VGA Gigabyre GTX 780 OC WF 3X 3GB GDDR5
CPU coller Deepcool frostwin
PSU corsair RM850
Case pango Deepcoll
موقع بازی کردن battlefield 4تو حالت ultra و رزولیشین 1920 1080 بازی crash میکونه.دمای کارت گرافیکو چک کردم موقع بازی 80 درجه است .بره های خننده کارتم چک کردم میچرخن نمیدونم دیگه چیکار کنم هر بازیه دیگه ای رو عالی با فریم 60 با بالاترین جزییات میاره الا این battlefield

Hessam 3

Registered User
لایک‌ها
301
مبارکه.

این بازی 6 تا آپدیت داره! همه ی آپدیت هاش رو نصب کنید، مشکل حل میشه.
همچنین آپدیت آخرین ورژن درایور انویدیا رو هم نصب کنید!
پول اضافه برای خرید پاور دادید! 750 وات هم خیلی زیاد بود!
چون با 850 وات هم نمی تونید SLI کنید! پاور نمی کشه! ضمن اینکه قیمت این پاور 640 هست.

بالا