ahmad reza 23
Registered User
سلام دوستان یکی از اقوام یک سری سیم ایرانسل با پیش شماره های 933 936 937 938 939 موجود داره و علت فروشش هم مهاجرت هست گفته من اگهی کنم شاید تونست بفروشه من ازش در باره شماره ها پرسیدم گفت قاطی هست بازم اگه خواستید شماره هارو تا چند روز دیگه میزارم سیم کارت ها دو قلو هستد که دو تاش میشه 17200 من میدم 17 ت قیمت سیم ایرانسل که خود شرکت میفروشه 10 هزار تومان هست که تا همین جاش این بنده خدا داره ضرر میکنه در ضمن چون خود شرکت دوقلو رو دیگه تولید نمیکنه اگه الان توبازار باشه قیمتش بیشتر از این حرفاست در ضمن دوستان با توجه به قانون جدید که هرکس میتونه 10 تا سیم داشته باشه ولی در مورد دوقلو دوبرابره یعنی 20 تا یعنی مختصر مفید اینکه شما میتونه 10 تا بسته دوقلو بخرید که با سیم هدیش میشه 20 تا اگر کسی همه رو یه جا بخواد براش تخفیف خوبی پایه معامله در نظر میگیرم اگر هم تکی خواستید باز در خدمتم ولی 10 تای یعنی سفارش اگه خواستید زیر 10 تا پول پستش با خودتون هست چون مغازه در تهران نیست ولی بالای 10 تا پول پستش با فروشنده هست این دوست ما شدید پول لازمه رو همین حساب اگه فوری خرید کنید پایه معامله تخفیف خودبی میده
محمد رضا 111 6446 0930
محمد رضا 111 6446 0930