• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سیم کارت دزدیده شده انتقال داده شده

mr.s3ri0s

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
402
سلام دوستان

من یک ماه پیش سیمکارتی رو گم کردم پیگیرش نشودم تا 3 روز پیش بهش زنگ زدم دیدم یکی ورداشت خلاصه فوش و فوش کاری شد پوکه و سند رو برداشتم برم قطع کنمش

رفتیم نمایندگی ایرانسل یارو زنگ زد خود اپراتور ایرانسل گفت این خطم رو میخوام مسدود کنم نام صاحب سیم کارت و.. رو پورسید بعد گفت این سیم کارت صاحبش این نیست

انتقال داده شده گفت الان سندش و پوکش پیش ما هست چطور انتقال یافته اخه اپراتوره قطع کرد من خشکم زده بود اونجا چطوری اخه من موندم این دزده چطور انتقال داده بودش

به اسم خودش :hmm: یعنی ایران اینقدر هرکی هرکی شده من میترسم صبح بلند میشم کسی نیاد بگه این خونه ای که توش هستید به اسم ماست :(

Love_life

Registered User
لایک‌ها
975
احتمالا داده آشنایی چیزی اینکارو انجام بده
پدرشو در می یارن نماینده رو
پیگیر کن ، یه پول خوب ازش بکن تا دیگه جرات نکنه این غلط ها رو بکنه

Leon 2008

Registered User
لایک‌ها
1,273
تمامه مدارکی که داریو ببر و ازش شکایت کن تا بفهمه دنیا دسته کیه

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk 2

الهه.آتش

Registered User
لایک‌ها
2,400
سلام دوستان

من یک ماه پیش سیمکارتی رو گم کردم پیگیرش نشودم تا 3 روز پیش بهش زنگ زدم دیدم یکی ورداشت خلاصه فوش و فوش کاری شد پوکه و سند رو برداشتم برم قطع کنمش

رفتیم نمایندگی ایرانسل یارو زنگ زد خود اپراتور ایرانسل گفت این خطم رو میخوام مسدود کنم نام صاحب سیم کارت و.. رو پورسید بعد گفت این سیم کارت صاحبش این نیست

انتقال داده شده گفت الان سندش و پوکش پیش ما هست چطور انتقال یافته اخه اپراتوره قطع کرد من خشکم زده بود اونجا چطوری اخه من موندم این دزده چطور انتقال داده بودش

به اسم خودش :hmm: یعنی ایران اینقدر هرکی هرکی شده من میترسم صبح بلند میشم کسی نیاد بگه این خونه ای که توش هستید به اسم ماست :(

پوکه و سند و سیک کارت رو نگه دار و حتما برو شکایت کن تا این بلا رو سر بقیه نیارن

mr.s3ri0s

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
402
از کجا پیگیری کنم از نمایندگی پرسیدم گفت کاری نمیشه کرد

الهه.آتش

Registered User
لایک‌ها
2,400
از کجا پیگیری کنم از نمایندگی پرسیدم گفت کاری نمیشه کرد

چرا نمیشه خواستن بپیچونن
شما برو دادگاه شهرتون یه شکایت کیفری کنن که سیم کارتت رو بدون اجازه شما سند زدن
طرف رو از روی آدرسی که داده یا نهایتن از روی پرینت شماره و پیام هاش پیدا میکنن چپقشو چاق میکنن
به نظر من اگه شکایت نکنی حقت پایمال میشه

rockefeller

Registered User
لایک‌ها
462
کی گفته کاری نمیشه کرد... میشه شکایت کرد!

sinnaa

Registered User
لایک‌ها
3,555
بدون حضور مالک و کارت ملی و ثبت مشخصات خط انتقال داده نمیشه
حتما آشنا داشته

mr.s3ri0s

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
402
فکر نکنم ارزشش رو داشته باشه وقت و پول خودم رو هدر بدم اخر چی فقط نمایندگی یار رو ببندن به من چی میرسه؟

الهه.آتش

Registered User
لایک‌ها
2,400
فکر نکنم ارزشش رو داشته باشه وقت و پول خودم رو هدر بدم اخر چی فقط نمایندگی یار رو ببندن به من چی میرسه؟

بحث یه سیم کارت نیست اگه ایشون این کارو نکنن اون نمایندگی پرو تر میشه و فردا ممکنه این بلا رو سر شما یا من هم بیاره

WikiVB

Registered User
لایک‌ها
246
عزیز برو شکایت کن بگو از روزی که سیمکارت رو به نام ایشون زدن کلی مزاحمت برای آشنا هام پیش اومده چوب تو آستینش میکنن دیگه اینقدرم مملکت بی قانون نشده که یه نمایندگی ایرانسل بیاد سند بزنه نشه کاریش کرد اتفاقا فکر کنم دخالت تو حریم خصوصی هم بهش بخوره و حسابی سرویسش کنن هم نمایندگی رو و هم فردی که سیمکارتو به نامش زدن

dooste.man83

Registered User
لایک‌ها
7,353
حتما شکایت کن البته اگر حال پیگیریش رو داری

Love_life

Registered User
لایک‌ها
975

باید ازت رضایت بگیره :D اونجاست که قیمت علافی هات مشخص می شه :D

Scofield69

Registered User
لایک‌ها
71
سلام دوستان

من اين قسمتشو نميفهمم ميشه براي من نفهم روشن كنيد ! چي شد كه اپوراتور اخرش قطع كرد به هرحال يه سيم بوده با دو صاحب به چه نتيجه اي رسيدن كه حق رو به شما دادن ؟
از كجا متوجه شدن اون انتقال درست نبوده !

mr.s3ri0s

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
402
من اين قسمتشو نميفهمم ميشه براي من نفهم روشن كنيد ! چي شد كه اپوراتور اخرش قطع كرد به هرحال يه سيم بوده با دو صاحب به چه نتيجه اي رسيدن كه حق رو به شما دادن ؟
از كجا متوجه شدن اون انتقال درست نبوده !

نه در اخر گیر داد به اپراتور که اسم صاحب جدید سیم کارت رو بگه که نگفت و قطع کرد :(

i o s

Registered User
لایک‌ها
211
نه در اخر گیر داد به اپراتور که اسم صاحب جدید سیم کارت رو بگه که نگفت و قطع کرد :(

خوب دوباره زنگ میزدی پیگیر شو اگه خلاف کرده ادبش کن 5 میلیون به نظرم واسهش خوبه بیشتر اذیتش نکن.

MSRS

Registered User
لایک‌ها
18
احتمالا بخاطر اينكه چند مدتی سيمكارتت استفاده نكردي (همون زمانی كه گم شده بوده) .... اپراتور امتيازت رو باطل كرده و شمارت رو از نو فروخته.
ايرانسل ي همچين قانوني داره ها...

بالا