• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سیم کارت های کد 8 رند و خوش قیمت

ehsanrajabi

Registered User
لایک‌ها
19
قیمت : 335.000 تومان !!

شماره تماس : 6276380-0912 (حتما" قبل از تماس پیامک بزنید . شماره ناشناس پاسخ داده نخواهد شد)

سلام
شماره های زیر موجود است . به نام خودم هستند .

شرایط:

صفر (کارنکرده) و رند ( 2 رقم تکرار) /

شماره ها :

88 1 2 3 4 8 912

این سیم کارت به بالاترین پیشنهاد فروخته می شود(حتما هر قیمتی در ذهن دارید رو بگید ! نترسید من اهل دعوا کردن و گزارش دادن نیستم :دی /.

2 88 99 84 912
3 88 99 84 912

5 88 99 83 912

قیمت :

قیمت با شما ! چطوره !؟ نه شوخی کردم !:thumbsup:

شرایط تحویل :

در ساعت اداری اگر اطلاع بدید همون روز به نام شما میشه و سیم کارت هم تحویل می گیرید . خوبه !؟ آره دیگه . از این بهتر نمی شه !!!! :دی

Last edited:

ehsanrajabi

Registered User
لایک‌ها
19
همچنان موجود است . قیمت ها کاهش یافت به دلیل اینکه چند تا سیم کارت کد پایین خوب هست که می خوام بخرم اما پول کم دارم .

ehsanrajabi

Registered User
لایک‌ها
19
به روز هستیم .

ضمنا دوستان خرید سیم کارت فعلا نداریم ! فقط فروش . این شش شماره هم مجددا عرض می کنم که به اسم خودم هست و صد در صد صفر هستند .

ehsanrajabi

Registered User
لایک‌ها
19
شماره ها موجود است . یکی دو نفر از عزیزان چند شماره رو پسندیدند اما فعلاً کسی خریدش رو انجام نداده

ehsanrajabi

Registered User
لایک‌ها
19
سیم کارت های 8399881 و 8399885 هم مشتری دارند تا ببینیم چه خواهد شد . من وقت برای آگهی کردن شماره ها ندارم و اگر نه تا به حال همه اش فروخته می شد .

ehsanrajabi

Registered User
لایک‌ها
19
دوستانی که در خصوص خرید تخفیف می خواهند ، به نظرم قیمت سیم کارت ها بالا نیست و این رو با گشت و گذار در همین اینترنت خواهید فهیمد اما من باز هم سعی می کنم با دانش آموزان و سرباز ها راه بیام .

shahin.sabahi

Registered User
لایک‌ها
14
عزیز من 8432188 خریدارم شمارتو برام پ خ کن باهات تماس بگیرم

ehsanrajabi

Registered User
لایک‌ها
19
آپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپ

همچنان به روز

Last edited:

hamid_khapid

Registered User
لایک‌ها
89
اقا احسان این شماره هشتاد و هشت یک دو سه چهار هشت :دی رو برام قیمت سربازیش رو پ.خ میکنی داداش؟
مال تهران هست دیگه؟

Sent from my HTC Sensation Z710e

ehsanrajabi

Registered User
لایک‌ها
19
اقا احسان این شماره هشتاد و هشت یک دو سه چهار هشت :دی رو برام قیمت سربازیش رو پ.خ میکنی داداش؟
مال تهران هست دیگه؟

Sent from my HTC Sensation Z710e

سلام حمید جان . سرباز که سیم کارت رند دستش نمی گیره برادر :دی . اونم در این حد . والا قیمت این سیم کارت با توجه یه شماره امکان کاهش نداره . یعنی خودمم خوب میدونم که اگرم بفروشمش فردا افسوس می خورم ! و اگر نه تا حالا ردش کرده بودم و رفته بود . اما تصمیم گرفتم اگر مشتریش پیدا شد به قیمتی که عرض کردم بفروشمش چون در هر صورت خودم دستم نمی گیرم همچین شماره ای رو . خوب از همین سیم کارت های معمولی تر بردار . این ها هم خیلی شماره های خوبی هستند که . اما اگر اون شماره رو بخوای .......... :دی / گرونه دیگه ولی شماره خاصیه .

ضمناً بله برای تهران هست .

بالا