• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سیم کارت هدیه ایرانسل

mary83

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان
یه سوالی راجع به سیم کارت هدیه ایرانسل دارم. روی قاب سیم کارت نوشته این سیم کارت دارای تاریخ انقضا است و بعد از ان غیر فعال می شود. سوال من اینه که منظورش از غیر فعال شدن چیه ؟ یعنی تا تاریخی که گفته فرصت داریم سیم کارت هدیه را فعال کنیم یا منظور ش این که کلا بعد از اون تاریخ ( مثلا 1 ماه دیگه ) کلا سیم کارت هدیه چه فعال شده باشه چه غیر فعال دیگه قابل استفاده نیست ؟
خوب اینطوری اگر مدت زمان استفاده از سیم کارت هدیه محدود باشه که به درد نمی خورههههه :blink::wacko::(:weird:

HyperLink

Registered User
لایک‌ها
80
سلام دوستان
یه سوالی راجع به سیم کارت هدیه ایرانسل دارم. روی قاب سیم کارت نوشته این سیم کارت دارای تاریخ انقضا است و بعد از ان غیر فعال می شود. سوال من اینه که منظورش از غیر فعال شدن چیه ؟ یعنی تا تاریخی که گفته فرصت داریم سیم کارت هدیه را فعال کنیم یا منظور ش این که کلا بعد از اون تاریخ ( مثلا 1 ماه دیگه ) کلا سیم کارت هدیه چه فعال شده باشه چه غیر فعال دیگه قابل استفاده نیست ؟
خوب اینطوری اگر مدت زمان استفاده از سیم کارت هدیه محدود باشه که به درد نمی خورههههه :blink::wacko::(:weird:

قسمتی که درسته رو براتون مشخص کردم

saeed0c

Registered User
لایک‌ها
1,353
یه سوال هم بنده داشتم.

من یه سیم کارتی رو 2 ساله استفاده نکردم الان کار نمی کنه! پوکشو ندارم ولی سندشو دارم. به نام خودم هم هست باید چه کار کنم تا فعال شه دوباره؟

nima_00989166

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
16,509
شماره پریده و دوباره وارد سیستم شده داداش.. اگه بهش زنگ بزنی بعدی نیست یه نفر جواب بده!!
برای همشیره بنده هم همین اتفاق افتاد!!!

HyperLink

Registered User
لایک‌ها
80
شماره پریده و دوباره وارد سیستم شده داداش.. اگه بهش زنگ بزنی بعید نیست یه نفر جواب بده!!
برای همشیره بنده هم همین اتفاق افتاد!!!

بله ، درسته
به دوستمون saeed0c هم PM شد

Ali2Net

Registered User
لایک‌ها
281
یه سوال هم بنده داشتم.

من یه سیم کارتی رو 2 ساله استفاده نکردم الان کار نمی کنه! پوکشو ندارم ولی سندشو دارم. به نام خودم هم هست باید چه کار کنم تا فعال شه دوباره؟

سلب امتیاز شد!

بالا