• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سینمای خانگی - سونی SONY DAV-DZ810 ترجیعا" آک (فروشندها بیان تو...)

وضعیت
موضوع بسته شده است.

aghil55

Registered User
لایک‌ها
14
سلام..
از فروشندهای سینمای خانگی,کسی مدل 810 سنی رو داشت همینجا اعلام کنه..و قیمتشم بگه..
فروشتده ای که قیمتش مناسب تر از بقیه باشه خریدارم..
اینم عکسش:
مشاهده پیوست 118032
اگه مدل دیگه ای از برند دیگه مثل فلیپس یا شارپ یا پایونر.. در حدود قیمت و با امکانات مدل( 810 سنی) بود..پیشنهاد بدن اگه پسندم شد خریدارم..

با تشکر.

aghil55

Registered User
لایک‌ها
14
بیا بالا...
کسی تو شهرشون این مدل پیدا نمیشه..؟؟
تو شهر ما پیدا نشد هرچی گشتیم !!!

pariseiran

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
2,860
خودت میدونی ببخشید فضولی میکنم ولی با سونی شاید تو دیدن فیلم خسته نشی ولی وقتی اهنگ با صدا زیاد گوش میدی بعد یه مدت وقتی خاموش میکنی هس میکنی خوبه و خستت کرده ولی پایونر یه دور دیگه یه سرچی کن مدل های پاییونر خستت نمی کنه

ata_webmaker

Registered User
لایک‌ها
2
من بار ها تو فروم های مختلف گفتم باز هم میگم
سونی تو سینما خونگی یک اشغال تمام معناست
پولتو دور نریز من 5 تا سینما خانگی داشتم از همه اشغال تر اون بود
سونی فیلیپس پایونیر چارزستون باز یک مدله دیگه فیلیپس
پایونیر خوب بود ولی با تلویزیون سونی تطبیغ نداشت
الان هم فیلیپس دارم بسیار راضیم حتی چند وقته پیش باز جنون فروش زد به کلم دیدم پیشنهاد ها پایین بود بیخیالش شدم گفتم این یکی رو دیگه نه مفت میدم نه به همین راحتی ها از دست میدم چون دیگه فیلیپس رو تو بازار نمیشه پیدا کرد
در هر صورت دارم میگم سونی نخر پشیمون میشی یک سرچی کنی بد نیست

aghil55

Registered User
لایک‌ها
14
خودت میدونی ببخشید فضولی میکنم ولی با سونی شاید تو دیدن فیلم خسته نشی ولی وقتی اهنگ با صدا زیاد گوش میدی بعد یه مدت وقتی خاموش میکنی هس میکنی خوبه و خستت کرده ولی پایونر یه دور دیگه یه سرچی کن مدل های پاییونر خستت نمی کنه
فضولی چیه داداش..لطف کردی که گفتی.. حقیقتش منم به صدا حساسم..و تن صدا برام مهمه..ولی بودجم اونقدر زیادنیست که دستم تو انتخاب زیاد باز باشه..
اگه مدل خاصی که با بودجه ما بخوره مد نظرت هست..خوشحال میشم بشنوم:rolleyes:

من بار ها تو فروم های مختلف گفتم باز هم میگم
سونی تو سینما خونگی یک اشغال تمام معناست
پولتو دور نریز من 5 تا سینما خانگی داشتم از همه اشغال تر اون بود
سونی فیلیپس پایونیر چارزستون باز یک مدله دیگه فیلیپس
پایونیر خوب بود ولی با تلویزیون سونی تطبیغ نداشت
الان هم فیلیپس دارم بسیار راضیم حتی چند وقته پیش باز جنون فروش زد به کلم دیدم پیشنهاد ها پایین بود بیخیالش شدم گفتم این یکی رو دیگه نه مفت میدم نه به همین راحتی ها از دست میدم چون دیگه فیلیپس رو تو بازار نمیشه پیدا کرد
در هر صورت دارم میگم سونی نخر پشیمون میشی یک سرچی کنی بد نیست

سلام دوست عزیز..ممنون که اینجا سر زدی..نظر شما چیه؟؟؟ با بودجه زیر 500ت چی بگیرم..و چون تو شهر ما تنوع محصول کمه..
(بودن هست ولی اون چیزی که میخوای پیدا نمشه)..هزنه باربری از شهرستانم رووش میاد..

با این بودجه چی بگیرم که هم قشنگ باشه.. و هم 4تا باند پایه دار داشته باشه.. و کلا" 5.1 باشه..5تا باند یدون ساب..
و تمامی امکانات اون مدل 810 سنی رو هم داشته باشه..
من تن صدا برام مهمه... میخوام وصلش کنم به تلویزیون 46 اینچ سامسونگ مدل 46D5500

اگه پیشنهادی دارید با کمال میل دوس دارم بشنوم..هم بگید از کجا میشه با قیمت مناسب پیداش کرد.. ممنون میشم:rolleyes:

ata_webmaker

Registered User
لایک‌ها
2
اگر ورودی های صدا برات مهم نیست مدل 202 پایونیر رو بخر می تونی زنگ بزنی نمایندگیش برات بفرستند
صداش عالیه و امکاناتش هم خوبه ولی ورودی صدا فقط یکدونه ائوکس داره
از اپتیکال و کواکسیال و چند وروردی دیگه خبری نیست ولی یو اس بی داره

aghil55

Registered User
لایک‌ها
14
http://www.welectronics.com/stereo/...E THEATER MUSIC SYSTEM 110-220 VOLTS 50/60 HZ
دوست عزیز من این مدل رو دارم کاملا تمیز و بشرط سلامت میدم

مرسی دوست گرامی از پیشنهادت..
سیستم شما نقره ایه.. و با هیج چیز خونه ما ست نیست..
در کل با توصیه دوستان بیخیال سنی شدم..
با این حال مرسی از پیشنهادتون..

اگر ورودی های صدا برات مهم نیست مدل 202 پایونیر رو بخر می تونی زنگ بزنی نمایندگیش برات بفرستند
صداش عالیه و امکاناتش هم خوبه ولی ورودی صدا فقط یکدونه ائوکس داره
از اپتیکال و کواکسیال و چند وروردی دیگه خبری نیست ولی یو اس بی داره

اوون وروودیها باشه بهتر نیست..؟ آخر یجا لازم میشه.. مثلا" ورودی اپتیکال..که مهمه..

با این بودجه پیشنهاد دیگه ای ندارید که هم امکانات داشته باشه و هم صداش خوب باشه..

چنتا از بچها از یه مدل شارپ تعریف زیاد میکردن..مدل:
Sharp
HT-CN9900DVw
ماديران - Sharp HT-CN9900DVW - مشخصات، بررسي و خريد

قیمتش میگن 480تومانه
این چطوره؟؟

mmf66

Registered User
لایک‌ها
417
محصولات سونی در ایران اشغال به تمام معناست
من خودم یه اسپیکر edifier s730 گرفتم 425 تومان یعنی در مقابل این سینماها خداست کیفیت ساخت بسیار بالا به شما هم توصیه میکنم یه اسپیکر به جای سینما بخری اگه صدای با کیفیت میخوای اگر هم صدای قابلمه میخوای سینما بخر من یه hi fi سونی داشتم 470 وات rms زده بود از لحاظ کیفیت در حد اشغال ترین اسپیکر های چینی از لحاظ بلندی در حد یه اسپیکر 40 وات rms بود این مدل ادیفایر های زیر رو پیشنهاد میکنم ورودی دیجیتال هم داره
edifier s730 425000t edifier s530 290000t

سيناترا

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
32
بهترین سینماساز مطمئنا کمپانی Klipsch هست... حتی موردانت شورت هم به گرد پاش نمیرسه. من تقریبا اکثر مدلهای Klipsch شامل انواع فرونت، ریر، سنتر، ساب و ساید هاشو دارم. البته قیمتشون بالاست ولی خب بهترین ها هستند. اگه (اگه) یه زمانی کسی نیاز داشت میتونه بهم مراجعه کنه. تفکیک بالای سیستم های کلیپش باعث میشه که سیستم ها دو منظوره باشند، هم برای سینما هم از کانالهای جلو برای گوش کردن به موسیقی استریو بصورت های-فای میشه استفاده کرد

klipsch%20comp.jpg

hamed_u139

Registered User
لایک‌ها
151
بهترین سینماساز مطمئنا کمپانی Klipsch هست... حتی موردانت شورت هم به گرد پاش نمیرسه. من تقریبا اکثر مدلهای Klipsch شامل انواع فرونت، ریر، سنتر، ساب و ساید هاشو دارم. البته قیمتشون بالاست ولی خب بهترین ها هستند. اگه (اگه) یه زمانی کسی نیاز داشت میتونه بهم مراجعه کنه. تفکیک بالای سیستم های کلیپش باعث میشه که سیستم ها دو منظوره باشند، هم برای سینما هم از کانالهای جلو برای گوش کردن به موسیقی استریو بصورت های-فای میشه استفاده کرد

klipsch%20comp.jpg

یه سیستم 6.4 کلیپش رو چند میدی با 3 تا آمپ کلیپش که صداش توازن کاملی داشته باشه و وقتی بلوری نگاه میکنه آدم تفکیک صداش رو بتونه به وضوح حس کنه مخصوصا از اسپیکرهای ریر و ساید؟

6.4 منظورم 4 تا ساب ووفر ، 2 تا فرانت ، یه ریر ، یه سنتر ، یه ساید چپ و یه ساید راست

میخوام ورودی بلوری و اچ دی داشته باشه و 2 تا آمپ مخصوص 4 تا سابش باشه

اگر یه 6.2 خوب از همین مارک ، با htddw5500 سونی هم که کاملا سالم تمیز و کم کاره طاق میزنم

در ضمن دوستانی که میگن سینمای سونی بدرد نمیخوره و پایونر میگن خوبه بهتره اول صدای htddw5500 سونی رو بشنون بعد اظهار نظر کنن ، ببینن این پایونیر های موجود در نمایندگی ها توی کیفیت صدا و قدرت اون قابل قیاس هستن یا خیر...

hamed_u139

Registered User
لایک‌ها
151

klipsch%20comp.jpg

این مدل رو نداری؟

قیمت اگه داری؟

سيناترا

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
32
این مدل رو نداری؟

قیمت اگه داری؟

اینی که لینک دادی رو ندارم ولی اونی که عکسش رو تو پست قبل گذاشتم رو دارم قیمت 8700 هست. Klipsch آمپلی فایر ساز نیست. باید رسیور A/V مجزا تهیه کنید. ولی ازین بهتر هم هست Klipsch - Palladium P-39F که الان 30 هزار دلار قیمتشه... بهترین سیستم سینمایی home theater هست که کلیپش ساخته. ازین دو ست داشتم یکیشو فروختم 45 میلیون که خریدار با Pioneer lX91 ست کرد....البته 5-6 ماه پیش خریدم، اون موقع دلار ارزون بود. الان فقط 60 میلیون دلارش میشه 27 میلیون گمرکی... نمایندگی دبی هم داره. یعنی الان 85 میلیون سیستمه. اینو کسی 50 میلیون بخواد میدم بهش... اینم بگم که فقط بلندگوهای front ازین ست، یکی از بهترین بلندگوهای های-فای هست، خیلی ها فقط اینارو میخرن برای استریو و های-اند (نقد و بررسی front این سیستم رو اینجا بخون)...اینم عکسش:
t450_8f8057e76cafdabd71380524c62e4255.jpg

hamed_u139

Registered User
لایک‌ها
151
اینی که لینک دادی رو ندارم ولی اونی که عکسش رو تو پست قبل گذاشتم رو دارم قیمت 8700 هست. Klipsch آمپلی فایر ساز نیست. باید رسیور A/V مجزا تهیه کنید. ولی ازین بهتر هم هست Klipsch - Palladium P-39F که الان 30 هزار دلار قیمتشه... بهترین سیستم سینمایی home theater هست که کلیپش ساخته. ازین دو ست داشتم یکیشو فروختم 45 میلیون که خریدار با Pioneer lX91 ست کرد....البته 5-6 ماه پیش خریدم، اون موقع دلار ارزون بود. الان فقط 60 میلیون دلارش میشه 27 میلیون گمرکی... نمایندگی دبی هم داره. یعنی الان 85 میلیون سیستمه. اینو کسی 50 میلیون بخواد میدم بهش... اینم بگم که فقط بلندگوهای front ازین ست، یکی از بهترین بلندگوهای های-فای هست، خیلی ها فقط اینارو میخرن برای استریو و های-اند (نقد و بررسی front این سیستم رو اینجا بخون)...اینم عکسش:
t450_8f8057e76cafdabd71380524c62e4255.jpg

ممنون از توضیحاتی که دادین ، یه جورایی کف بر شدم

aghil55

Registered User
لایک‌ها
14
سلام..
دوستان مرسی که به اینجا سر زدید..و نظراتتون رو گفتید..
والله من اونقدرهام پول ندااشتم که بخوام یه سیستم 1ت ببندم چه برسه 50 ملیون ت:eek: نهایت بودجه 500ت بود !!!

اسپیکرم به فکرم رسید..ولی خوب اسپیکر پخش نداشت..خوب اگه میخواستم یه اسپیکر 5.1 خوب با یه پخش بگیرم بیشتر از بودجه من میشد.. بعد میخواستم پایه هم داشته باشه که واسه نمای تو خونه قشنگ باشه..
با سرچی که کردم این مدل 9900 شارپ بنظرم بد نیومد....
از تهران سفارشش دادم امروز رسید دستم..کیفت ساختش خیلی خوبه... ولی از حجم صداش راضی نیستم..کمه..:wacko:

Last edited:
وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا