• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سی اس اس کار

cssyab

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام دوستان.
درخواست خودم رو همین جا مطرح میکنم و اگه اشتباها تو این تاپیک مطرح کردم مدیر محترم لطف کنن و به بخش مربوطه انتقال بدن.
از دوستانی که تسلط و آشنایی کامل با css و html دارن در صورت تمایل برای همکاری با یک شرکت معتبر(همکاری به صورت پروژه ای) می تونن اطلاعات خودشون رو به ایمیل من بفرستند تا من به مدیریت شرکت انتقال بدم.
ایمیل من: [email protected]

ممنون

mohsenshahbazi

همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
3,825
یه بخش برای جویندگان کار هست تو فروم .

لطفا توضیحات بیشتری بفرمایید . دقیقا چه کاری قراره انجام بشه ؟ پروژه ها استاتیک هستند یا دینامیک ؟ فریم ورک خاصی باید آشنا باشند یا خیر ؟ شرایط همکاری و غیره ...

cssyab

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
کجاست؟؟
میشه لینک بدید؟؟
پروژه ها داینامیک هستن
شرایط همکاری هم ، به صورت پروژه ای و توافقی انجام میشه

ali.kolahdoozan

Registered User
لایک‌ها
70
اگر کار php و ... نداشته باشی و فقط Html و css و js بخای من میتونم کمکت کنم

webs

Registered User
لایک‌ها
1,475
مگه css هم کار میبره و ما نمیدونستیم ؟

عــــــــــجـــــب!

این CSS ما رو نابود کرد. تقریباً میشه گفت جون آدم به لب میرسه تا قالب CSS در مرورگر فایرفاکس و اپرا و IE6! و IE8,9 درست کار کنه. فایر و اپرا و کروم تقریباً کدها رو یکسان تفسیر می کنند ولی این IE آدمو داغون می کنه.

به نظر من که CSS از PHP هم سختر است!! نه اینکه واقعاً سختر باشه. بلکه به این دلیل که شما وقتی با PHP کد می نویسی، در ورژن های مختلف PHP تقریباً یکسان تفسیر میشه ولی CSS در هر مرورگری یه جور تفسیر خواهد شد. و باید مرتب کدها رو عوض کنه تا کد مناسبی که در همه مرورگرها یکسان تفسیر بشه رو پیدا کنی. البته یکی دوماه که کار کنی حساب مرورگرها دستت میاد.

ما اون قدیم ها طرفدار پروپا قرص Table بودیم. ما رو مجبور کردند که به CSS و DIV کوچ کنیم! ولی یاد اون روزهای Tableی!! طراحی خیلی راحت بود...

بالا