• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سی ام اسی هست که محدودیت طراحی قالب را نداشته باشد؟

rasa-fa

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خیلی جاها دیدم که وقتی یک سی ام اس میخری قالبهای محدودی داره و بسته به نیازت اگه قالبهای دیگه ای بخوای باید اونو ازشون بخری یا برای تغییر قالب باید با شرکت تماس داشته باشی تا اونها اینکارو انجام بدم میخواست مبدونم که سی ام اسی هست که این محدودیت رو نداشته باشه؟ چون من دوست دارم پس از راه اندازي وب سايت بر روي اينترنت هر چند وقت یکبار قالب وب سايتم رو خودم تغییر بدم ولی بدون اینکه دوباره به شرکت مراجعه کنم یا هزینه اضافه پرداخت کنم ؟

MihanV

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
30,427
اگر طراحی قالب بلد باشید میشه قالب همه ی cms ها رو عوض کرد
:)

ArMin_KhAn

Registered User
لایک‌ها
185
درسته شما باید دانش طراحی وب و آشنایی پایه با برنامه نویسی تحت وب رو حداقل کسب کنید تا بتونید به راحتی هر نوع تغییری در هر CMS ای ایجاد کنید

HamedPC

Registered User
لایک‌ها
3
بیشترین تنوع قالب تو Wordpress هست.
ولی با این حال اگه طراحی بلد باشی با همه چی میشه ساخت . ولی اگه قالب آماده میخوای وردپرس انتخاب خوبیه

cybamin

Registered User
لایک‌ها
138
من MovableType‌ تغيير قالبش برام خيلي راحت بود. نميدونم چرا با قالبهاي وردپرس مشكل دارم. به خاطر چند تيكه بودنش.

MihanV

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
30,427
من MovableType‌ تغيير قالبش برام خيلي راحت بود. نميدونم چرا با قالبهاي وردپرس مشكل دارم. به خاطر چند تيكه بودنش.

میشه تیکه تیکه نکردش:D
ولی جند تا فایل باید باشه تا ارور نده موقع نصب قالب
header.php
style.css
index.php
:rolleyes:

temper

Registered User
لایک‌ها
1
البته همون طور که دوستان گفتند برای هر سی ام اسی میشه قالب طراحی کرد و برای اینکه بتونید برای یک سی ام اس قالب طراحی کنید باید 2 چیز را داشته باشید :
1- آشنایی با html و css و البته تمرین .
2- آشنایی با بلوک های به کار رفته در قالب سایت که برای هر سی ام اس فرق می کند .(که معمولا میتونید با نگاه به یک نمونه از قالب طراحی شده برای یک سی ام اس با نحوه کار با آن آشنا شوید .
موفق باشید .

cybamin

Registered User
لایک‌ها
138
میشه تیکه تیکه نکردش:D
ولی جند تا فایل باید باشه تا ارور نده موقع نصب قالب
header.php
style.css
index.php
:rolleyes:
آره. ولي با اين دم و دستگاهي كه داره من متحيرم چجوري ميرن باهاش مجله طراحي ميكنن!

babel

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوست من
بله ، من با سی ام اس شرکت فارسیکام کار کردم تو این سی ام اس می تونید از قالبهای موجود استفاده کنید یا خودت قالب جدیدی بسازی البته نیاز خاصی به دانش برنامه نویسی نداری همینطور اگه بخواهید می تونید از شرکت درخواست طراحی اختصاصی بکنید که فقط این مورد آخر بعد از طراحی و راه اندازی اولیه در صورت خواست شما احتیاج به پرداخت پول دارد ولی همانطور که گفتم هیچ هزینه و محدودیتی در ساخت قالب توسط شما نیست.

موفق باشید

بالا