• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سی ام اس و فضای مورد نیاز

blogMan2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام

من می خوام یه CMS مجانی نصب کنم که حداکثر 1500 تا عضو خواهد داشت.

تصمیم گرفتم از جوملا یا مامبو استفاده کنم.

فعلاً مشکلم میزان فضا هست. چون فعالیت فرومش خیلی زیاد نیست نمی خوام هزینه الکی صرف کنم!

بیشتر از 100 تا کاربر فعال نخواهد داشت و در هر زمان حداکثر 5 نفر با هم آنلاین خواهند بود!!!(اینا پیش بینی منه که قاعدتا باید درست باشه)

می خواستم ببینم برای یه دوره 6 ماهه چقدر فضا باید برای فروم در نظر بگیرم؟!

از پلان A لینوکس که پرشین تولز ارائه میده میتونم استفاده کنم؟!

مشخصات پلان A :
40 MB Web Space
2 GB Bandwidth
10 SubDomains
2 MySQL Database

راستی من یه کم عجله دارم اگه زودتر نظر خودتون رو مطرح کنید ممنون میشم.

خیلی ممنون

عشق مدرن

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اولا اینکه زیاد این مهم نیست که شما چقدر باند و فضا بگیری مهم اینه که روی چه سروری بگیری.

چون بقیه سایت ها دارن به طور اشتراکی از منابع سیستم استفاده میکنن. یعنی شما اینطور تصور کن که حداقل دویست سایت روی یک کامیپوتر با یه ram و یه cpu هستن و کافیه سایت های دیگه رم و cpu مصرف کنن و سایت شما هم کند بشه یا دیگه نیاد بالا.

مطمانا وقتی یه جایی سروویس ارزون میده میخواد روی سرور تا میتونه سایت بزاره تا خرج سرور در بیاد چون خرج سرور تقریبا برای همه یکسانه.

در نتیجه هزینه بیشتر = تعداد سایت کمتر روی سرور و سرعت بهتر

مثلا من میتونم بگم شما بیا 10 گیگ فضا بهت میدم با 100 گیگ باند سالی 50 هزار تومن مطمانم هستم که سایت شما یک صدم اینم مصرف نمیکنه و فقط برای دهن پر کنی اینو میدم.
در واقع مثلا خود سرور 250 گیگ فضا بیشتر نداره یا 2000 گیگ بیشتر باند نداره ولی این 2000 گیگ رو به دویست نفر میفروشن به اسم 100 گیگ چون میدونن هیچ کس 10 گیگ هم مصرف نخواهد کرد.

خب اگه یکی از صد تا سایت هم مصرفش زد بالا به بهانه مصرف زیاد ریسورس ها میشه از سرور انداختش بیرون.

این است تجارت هاستینگ ما و علت این است که در این مملکت IT وجود نداره در نتیجه سایتی هم نیست و کار سایبری هم نیست و تبلیغات و فروش و ... در نت نیست و در نتیجه پول نیست و ....

بنده هیچ کدوم از هاستینگ های ایران رو قابل اعتماد نمیدونم و شما بهتره سرور رو موقع خرید چک کنید. از لحاظ سرعت و امنیت و ساپورت و غیره
هر چند که اصلا بیشترشون سرور ندارن و ریسلر هستن( یعنی یه قسمت از سرور رو گرفتن و فقط فروشنده اون هستن)

در مورد سوالی که شما کردی در هر حال ممکنه این براتون کافی باشه ولی توصیه من گرفتن حداقل 10 گیگ باند هست برای روز مبادا چون اصلا قیمتی نداره و من فکر نمیکنم اصلا فرقی بکنه بین 2 گیگ باند با ده گیگ از نظر قیمت
البته اینا اصلا در برابر خود سرور مهم نیست

بالا