• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

شارپ نبودن نوشته ها در swf

gmemol

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
توی یک swf با فونت ها مشکل پیدا کردم .
هر بار که fla را اجرا می کنم توی swf فونت ها یک جور هستند . یک بار شارپ هستند و یک بار نیستند . از فونت verdana استفاده کردم با اندازه 11 . حدس می زدنم که با حجم فایل رابطه ای داشته باشد .
ممنون می شم راهنمایی کنید .

fireboy

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
34
وقتی فونت رو select كنيد و در پنل properties در پايين ، تيك use device font رو فعال كنيد فونت sharp ميشه. اين بخش رو تست كرديد؟

ODE112

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,288
سلام
توی یک swf با فونت ها مشکل پیدا کردم .
هر بار که fla را اجرا می کنم توی swf فونت ها یک جور هستند . یک بار شارپ هستند و یک بار نیستند . از فونت verdana استفاده کردم با اندازه 11 . حدس می زدنم که با حجم فایل رابطه ای داشته باشد .
ممنون می شم راهنمایی کنید .
شارپ که اینطوری نمیشه؟ ببین 2 حالت بیشتر نداره متن تو فلش یکی معمولی هست خوب که اینطوری نوشته ها کیفیت ندارنا اگه درشت باشن! که همین use device fonte یکی دیگه حالتی هست برای خوانا بودن فونت ها که anti alias for readability هست.
در این حالت اگه متنت دینامیک باشه باید حتما فونت ها رو embed کنی وگرنه توی سیستمی که اون فونت ها رو نداشته باشه با فونت آشغال نشون داده میشه!

gmemol

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
فونت ها اندازه 10 هستند و embed شده هم هستند .
چون از ماسک استفاده می کنم مجبورم که embed کنمشون . پس نمی تونم از use device font استفاده کنم .
من bitmap رو انتخاب کردم .
تا یک جایی مشکل نداشت . اما نمی دونم چی شد که مشکل دار شد .

بالا