• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

شارژر خوب کسی سراغ نداره ؟

SherlockHolmes

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
825
( اینجا 1 مطلب دیگه نوشته بودم بعدا دیدم عوض بخش آزارد اینجا پست زدم مطلب رو عوض کردم)
من برای دوربینم 1 شارژر خوب میخوام کسی میتونه راهنمایی کنه!!
چه مارکی بگیرم و چند آمپر باشه؟و........
ممنون

fireboy

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
34
به نقل از SherlockHolmes :
( اینجا 1 مطلب دیگه نوشته بودم بعدا دیدم عوض بخش آزارد اینجا پست زدم مطلب رو عوض کردم)
من برای دوربینم 1 شارژر خوب میخوام کسی میتونه راهنمایی کنه!!
چه مارکی بگیرم و چند آمپر باشه؟و........
ممنون

دوربين چيه ؟ باتريش چيه ؟

SherlockHolmes

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
825
canon a60
باطري قلمي معمولي
ممنون

amir

مدیران قدیمی
لایک‌ها
2
من از این سونی ها دارم و خیلی هم راضی هستم ! خریدم 28000 تومان از عکسباران تو اسکان ( قیمت های عکس باران از پایتخت پایینتره ) ، 4 هم باتری AA داره باتری هاش هم 2100 mAh است ! تازه سیستم refresh هم داره ! یعنی باتری رو نصفه بزنی به شارژ خودش اول خالیش می کنه بعدش دوباره پرش می کنه که عمر باتری کم نشه ! 4 تا باتری رو هم هم زمان شارژ می کنه ! باتری هاش هم کلی خوشگلند و دختر کش !

RAYAN4

Registered User
لایک‌ها
1
اگه دوربيني كه با 4تا باتري قلمي 1800كارميكنه با 2100به كار بندازيم مشكلي پيش مياد

fireboy

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
34
اين جمله شما الان سوالي هست يا خبري؟

nmroshan

کاربر فعال دوربین دیجیتال
کاربر فعال
لایک‌ها
1
- اصولا آمپر باتري فقط طول زمان شارژ و دشارژ رو تعيين ميكنه و تاثير منفي رو دوربين نداره مگر اينكه در خود دفترچه دوربين تاكيد خاصي شده باشه

- در مورد شارژر منهم همون شارژرهاي سوني كه باتريهاي 2100 مدل NiMH رو شارژ ميكنن رو پيشنهاد ميكنم. همه از اونا راضين. تازه علاوه بر4 تا باتري AA جا براي 2 تا باتري AAA هم دارن كه شايد بدرد وسيله ديگه اي ( مثل mp3player ) بخوره.

mohsenmx

Registered User
لایک‌ها
1
ولی به نظر من Varta چیز خیلی عالی هست

daftarekhaterat

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
58

Jacky

مدیر بازنشسته - فروشنده معتبر
کاربر فعال
لایک‌ها
34
به نقل از mohsenmx :
ولی به نظر من Varta چیز خیلی عالی هست
من هم موافقم . خدايي اگه يه نگاهي به سايت varta بندازين مي بينين كه چه باتري ها و شارژرهايي داره .
به نسبت قيمت هم ارجحيت بيشتري نسبت به سوني ها دارن

p1086195022.gif

اين مدل با چهار باتري 1900 قيمتش 17500 و هم چهار باتري AAA و هم دو باتري 9 ولت شارژ مي كنه . memory effect هم نداره ( نيازي به refresh نداره)
اين هم شارژر مخصوص عكس varta كه فقط در 15 دقيقه باتري رو شارژ مي كنه .

p1103110731.gif

اين مدل هم 75 دقيقه باتري شارژ مي كنه High Speed Charger

p1086093630.gif

xoew

Registered User
لایک‌ها
5
به نقل از Jacky :
من هم موافقم . خدايي اگه يه نگاهي به سايت varta بندازين مي بينين كه چه باتري ها و شارژرهايي داره .

p1086195022.gif

اين مدل با چهار باتري 1900 قيمتش 17500 و هم چهار باتري AAA و هم دو باتري 9 ولت شارژ مي كنه . memory effect هم نداره ( نيازي به refresh نداره)

p1103110731.gif

p1086093630.gif
جكي جان قيمتاش تو ايران چنده نمي دوني

Jacky

کاربر فعال
لایک‌ها
34
فكر نمي كنم اين مدلهاي آخر در اينجا گير بياد . اگه كسي خبري داره به ما هم بگه .
ولي اون مدل بالايي 1900 رو كه گفتم 17500

xoew

Registered User
لایک‌ها
5
اون 15 دقيقه اي رو كي ديده كجا مي شه گير اورد

nmroshan

کاربر فعال
لایک‌ها
1

داشتن يا نداشتن memory effect به نوع شارژر مربوط نيست. كلا اين اثر حافظه اي در بيشترين شدت در باتريهاي نيكل كادميوم ديده ميشه و باتريهاي NiMH تقريبا اين مشكلو ندارن. بنابراين داشتن باتري و شارژر مخصوص NiMH تقريبا در اين زمينه مشكل رو حل ميكنه
در مورد شارژرهايي كه خيلي سريع شارژ ميكنن عموما يه مشكل وجود داره و اونم داغ شدن بسيار زياد باتري است( تقريبا دست رو ميسوزونه) خود اين مساله ميتونه عمر باتري رو كم كنه

كلا باتريهاي NiMH بشدت براي دوربينهاي ديجيتال پيشنهاد ميشن. اما از لحاظ تعداد دفعات شارژ و دشارژ نسبت به نيكل كادميوم پايينترن . كه البته اين مورد نسبت به تمام خوبيهاشون مساله مهمي بحساب نمياد

hwt

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,415
به نقل از Jacky :

p1086195022.gif

p1103110731.gif

p1086093630.gif

از كجا ميشه اينارو خريد . من شديدا دنبال شارژ خفن مي گردم :(

Jacky

کاربر فعال
لایک‌ها
34
به نقل از nmroshan :
داشتن يا نداشتن memory effect به نوع شارژر مربوط نيست. كلا اين اثر حافظه اي در بيشترين شدت در باتريهاي نيكل كادميوم ديده ميشه و باتريهاي NiMH تقريبا اين مشكلو ندارن. بنابراين داشتن باتري و شارژر مخصوص NiMH تقريبا در اين زمينه مشكل رو حل ميكنه
در مورد شارژرهايي كه خيلي سريع شارژ ميكنن عموما يه مشكل وجود داره و اونم داغ شدن بسيار زياد باتري است( تقريبا دست رو ميسوزونه) خود اين مساله ميتونه عمر باتري رو كم كنه

كلا باتريهاي NiMH بشدت براي دوربينهاي ديجيتال پيشنهاد ميشن. اما از لحاظ تعداد دفعات شارژ و دشارژ نسبت به نيكل كادميوم پايينترن . كه البته اين مورد نسبت به تمام خوبيهاشون مساله مهمي بحساب نمياد
روشن جان شما اطلاعات بسيار خوب و كاملي در زمينه عكاسي دارين و من تا حالا خيلي از معلومات شما استفاده كردم .در زمينه اين باتري ها و memory effect هم من همين مطلبي رو كه شما گفتي خونده بودم ، فقط اين رو نفهميدم اگه اين باتري هاي ni-mh اين قضيه رو ندارن ( البته فكر كنم در اينها كمتره نه كه نباشه ) و شما هم گفتي اين قضيه به شارژر ربط نداره ، پس چرا بعضي از شارژر هاي سوني به خاطر داستن refresh قيمت بالاتري دارن و همه هم بارتي هاشون ni-mh است ؟
اگه لطف كني و يه خرده مفصل در مورد اين قضيه توضيح بدي خيلي ممون مي شم . :)

ealy

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
4
به نقل از xoew :
جكي جان قيمتاش تو ايران چنده نمي دوني

من از همين مدل شارژر 1900 ميلي امپر وارتا دارم .هيچ مشكلي هم باهاش ندارم.اما بار اولي كه باتري هامو شارژ كردم نزديك 14 ساعت طول كشيد.حداكثر قيمت اين مدل هم 14 هزار تومنه نه 17000.شايد تو جمهوري ارزونتر هم بتوني بخري.

nmroshan

کاربر فعال
لایک‌ها
1
به نقل از Jacky :
روشن جان شما اطلاعات بسيار خوب و كاملي در زمينه عكاسي دارين و من تا حالا خيلي از معلومات شما استفاده كردم .در زمينه اين باتري ها و memory effect هم من همين مطلبي رو كه شما گفتي خونده بودم ، فقط اين رو نفهميدم اگه اين باتري هاي ni-mh اين قضيه رو ندارن ( البته فكر كنم در اينها كمتره نه كه نباشه ) و شما هم گفتي اين قضيه به شارژر ربط نداره ، پس چرا بعضي از شارژر هاي سوني به خاطر داستن refresh قيمت بالاتري دارن و همه هم بارتي هاشون ni-mh است ؟
اگه لطف كني و يه خرده مفصل در مورد اين قضيه توضيح بدي خيلي ممون مي شم . :)

شما لطف داريد. منهم مطالب زيادي از شما وساير دوستان در اين فروم ياد گرفته ام و وظيفه ام است كه معلومات مختصرم را در اختيار بقيه قرار دهم
در مورد باتريهايnimh كاملا حق با شماست. يعني اثر حافظه اي اونا خيلي كمتر از نيكل كادميوم است اما صفر نيست. بنابراين رفرش در شارژرهاي سوني ميتونه مفيد باشه. اما كلا چون چندان از اين موضوع ضرر نميبينند اصولا الزامي به رفرش ندارند و خود كاربر ميتواند با دقتي كه دارد از اونا استفاده كند( مثلا دو ست باتري بخرد و پس از اتمام كامل يك ست اونو شارژ كند و از ست ديگه استفاده كند تا مشكلي نداشته باشد)

كلا باتريهاي nimh نسبت به باتريهاي نيكل كادميوم قدرت تحمل حرارت و قدرت تحمل شارژ بيش از حد رو كمتر دارند. يعني بايد موقع شارژ به گرم شدن بيش از حد اونا و يا شارژ بيش از حد نياز اونا توجه كرد. برخي شارژرها خودشون با اتمام شارژ جريان رو قطع ميكنند( مثل سوني) ولي در مورد بقيه بايد بر اساس زمان ذكر شده براي باتري عمل نمود و گرنه عمر اين باتريها بشدت كاهش مي يابد.
نكته ديگه هم در مورد باتريهاي nimh اين است كه اينا نسبت به باتريهاي نيكل كادميوم تخليه خود بخودي بيشتري دارند. يعني اگر استفاده نشوند زودتر از باتريهاي نيكل كادميوم تخليه ميشوند

mohsenmx

Registered User
لایک‌ها
1
به نقل از Jacky :
فكر نمي كنم اين مدلهاي آخر در اينجا گير بياد . اگه كسي خبري داره به ما هم بگه .
ولي اون مدل بالايي 1900 رو كه گفتم 17500
من اولش دنبال این مدل آخری بودم ولی پیدا نکردم

SherlockHolmes

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
825
منم وارتا دارم!ازشم راضيم
تا الان من 1500 تا عكس انداختم باهاش وتا حالا 4 بار بيشتر شارژش نكردم!!
به نظر من كافيه!

بالا