• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

شارژ شدن هنگام اتصال به سیستم

msh1234

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام .
من دبلیو 700 دارم که مثل بقیه ی سونی ها وقتی به سیستم می زنم شارژ می شه . آیا راهی وجود داره که شارژ نشه؟؟؟؟؟؟
گوشی های نوکیا هر کجا که قرار دارند موقعیتشان روی صفحه ثبت می شود(نام خیابان) آیا برای سونی هم این امکان وجود دارد چگونه باید آنرا فعال کرد؟؟؟؟؟
متشکرم.

Banned_Bananas

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام .
من دبلیو 700 دارم که مثل بقیه ی سونی ها وقتی به سیستم می زنم شارژ می شه . آیا راهی وجود داره که شارژ نشه؟؟؟؟؟؟
گوشی های نوکیا هر کجا که قرار دارند موقعیتشان روی صفحه ثبت می شود(نام خیابان) آیا برای سونی هم این امکان وجود دارد چگونه باید آنرا فعال کرد؟؟؟؟؟
متشکرم.

مورد اوّل رو من فعلاً فقط در K800i دیدم، مورد دوّم هم هنوز اختراع نشده!!!! (نام خیابان؟!) :blink::blink:

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509

مورد اوّل رو من فعلاً فقط در K800i دیدم، مورد دوّم هم هنوز اختراع نشده!!!! (نام خیابان؟!) :blink::blink:

P990 هم میشه شارژ با کابل رو حذف کرد...فکر کنم M600 ,W950 هم میشن...احتمالا سری های جدید سونی اریکسون هم همگی دارای این قابلیت باشن که بشه به دلخواه کاربر گوشی با کابل شارژ بشه یا نشه :)

منظورش از نام خیابان همون اسم انتن هست که تو ایرانسل نشون داده میشه...والله سونی اریکسون هم مینویسه...تو P990 من راحت میشه دید به کدوم انتن وصله :)

pooya007

Registered User
لایک‌ها
13
P990 هم میشه شارژ با کابل رو حذف کرد...فکر کنم M600 ,W950 هم میشن...احتمالا سری های جدید سونی اریکسون هم همگی دارای این قابلیت باشن که بشه به دلخواه کاربر گوشی با کابل شارژ بشه یا نشه :)

منظورش از نام خیابان همون اسم انتن هست که تو ایرانسل نشون داده میشه...والله سونی اریکسون هم مینویسه...تو P990 من راحت میشه دید به کدوم انتن وصله :)
البته مازی جان خود مخابرات هم این امکان رو تو بعضی از خیابانهای تبریز فعال کرده

soroush1370

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من اون اسم خیابونو ندیدم!
ولی این شارژه هیچ ضرری برای باطری نداره.چرا میخوای نباشه؟
با ولتاژ خیلی کم شارژ میکنه...باطریت چیزیش نمیشه نترس!!!!

msh1234

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

چه جوری این قابلیت رو فعال کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
لطفا اگه بلدین پاسخ بدیدنه این که خودتون سوال طرح کنید.

چه جوری این قابلیت رو فعال کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

بلد هستیم...گوشی شما این قابلیت رو نداره...دقت کنید گفتم:

احتمالا سری های جدید سونی اریکسون هم همگی دارای این قابلیت باشن که بشه به دلخواه کاربر گوشی با کابل شارژ بشه یا نشه

گوشی شما که قدیمی شده...از K800 به بعد منظورمن هست...

بالا