• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

شاید این خبرها برای شما هم جالب باشه

وضعیت
موضوع بسته شده است.

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
یکی از دوستان به من گفت : " تو اینقدر چیز میخونی و میبینی ، حداقل یه feedback ازشون بذار روی نت ... خیلی ها خوششون میاد ... " بهش گفتم : واقعا ؟؟ امتحان می کنم ...

به نظرم اومد اینجا جای خوبیه چون ظاهرا خیلی تاپیکش " عبوری " نیست !!! یه جایی خوندم : " یه نخبه موظفه خودشو به جامعه تحمیل کنه ... "

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
آهنگی بود مال کیتی ملیوا ، خواننده جوان انگلیسی ( البته اصلا گرجستانی ) ، به نام " نه میلیون دوچرخه " ، که توش می خونه : " ما 12 میلیارد سال نوری از آغاز دنیا فاصله داریم ... این یه حدسه و هیچکس نمی تونه اونو ثابت کنه ... ولی این یه واقعیته که من تو رو دوست دارم ... " و چیزهای دیگه شبیه این ( مثلا : " نه میلیون دوچرخه تو پکن وجود داره ، این یه واقعیته ... مثل این واقعیت که من تو رو بیش از هر چیز دوست دارم و ... " ... ولی اون بیت خاص درباره عمر جهان باعث دردسر شد ! ... سایمون سینگ در روزنامه گاردین مقاله ای نوشت و این بیت خاص رو " توهین به دقت محاسباتی جامعه اخترشناسان " دانست !!! خلاصه قضیه همینطور ادامه پیدا کرد ، تا یک برنامه تلویزیونی توی BBC که هر دو نفر شرکت کردند و کیتی اعلام کرد می خواد یه نسخه جدید از اهنگ منتشر کنه که این بیت جایگزین بشه : " ما 13.7 میلیارد سال نوری از آغاز قابل مشاهده دنیا فاصله داریم ؛ که یک تخمین مناسب با خطای قابل چشم پوشی ، براساس اطلاعات موجوده ؛ با توجه به این شواهد علمی ، پیش بینی می کنم که همیشه در کنار تو باشم " !!!!! که البته شوخی می کرد و می خواست بطور ضمنی بگه که نمیشه همه چیز رو رعایت کرد و اهنگ پرفروشی هم ساخت ... بعدش هم که طبیعتا قضیه ختم به خیر شد ...

http://images.amazon.com/images/P/B000ARHNB2.01._AA240_SCLZZZZZZZ_.jpg

Haamed

Registered User
لایک‌ها
8
101.gif

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
مقاله ای بود مال کوین پالمر از فوتبال نویسای معروف که این خلاصه اشه : " درباره اینکه آیا منچستر هنوز منفورترین تیمه یا نه ؟ خوب همونطور که می دونی کل دهه 90 منچستر همه اش می برد ( فقط 10% بازیاش رو باخت که یه رکورد تاریخیه ، 75% برد ، 15% مساوی – منچستر تنها تیمیه که تونسته در یه سال سه جام درجه یک رو فتح کنه ) و این باعث می شد آدمایی که طرفدار تیم خاصی نبودن بگن : " آره ... ما طرفدار منچستریم " ، و این باعث ناراحتی طرفدارای " واقعی " فوتبال می شد که تو هر موقعیتی پای تیمشون وایمیستن ... بهرحال توی دو سال اخیر ، منچستر دیگه قویترین تیم جزیره نیست ... ولی بحث اینه که آیا چلسی می تونه موقعیتشو حفظ کنه ... همه یادشونه که دو سال پیش آرسنال کل فصل شکست ناپذیر بود ، ولی حالا ببینشون ... دارن دست و پا می زنن که حداقل چهارم شن ( که البته احتمال زیاد میشن ... ) ... این که یه تیم بتونه طی سالهای طولانی ( حداقل 10 سال ) دوام بیاره خیلی سخته ...​

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
در روزگار باستان ، سه غول ، روی سه کوه در سرزمین های سرد اسکاندیناوی زندگی می کردند ... صد سال بعد از شروع داستان ما ، غول اول گفت : " من صدای گوسفندی را می شنوم " ... دویست سال بعد ، غول دوم جواب داد : " من هم می شنوم " ... سیصد سال بعد ، غول سوم گفت : " چقدر شما دو نفر وراجی می کنید ! "

:cool:

Behrooz

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
292
دوست من

1 - بسياري از اينها خبر نيستند .
2 - ما اينجا تاپيك اخبار هم داريم .
3 - اينها كه نوشته ايد يعني چي ؟؟؟داستان غول و گوسفند ؟؟؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا