• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

شاید شما نیز یک کودک داشته باشید....خطرات ترقه و چهارشنبه سوری

iranamir

Registered User
لایک‌ها
1,614
سلام این بخش شاید به اینجا مربوط نشود اما جزو کسب درامد های مافیای قدرت است که از راه فروش مواد منفجره ناهنجار به یک معزل اجتماعی و ملی برای کودکان و فرزندانمان تبدیل شده است.

چرا فرهنگ چهارشنبه سوری ملی ما عوض شد!
چرا دولت برای تامین بودجه از راه دیگر وارد نمیشود؟؟ بله درست فهمیدید دولت! چون اگر دولت ذینفع نباشد این همه مواد ترقه و ناهنجار در دستان کودکان من و شما نخواهد بود.چون هیچگونه تلاشی برای جلوگیری و ورود این اجناس نمیشود...
کودک من و شما این بازی را دوست دارند و شما نمیتوانید با دلیل منطقی جلوی این مشکل را بگیرید و تهیه نکنید چون پس از مدتی که به سنی برسد ناخوداگاه برای خرید اینگونه اقلام اقدام خواهد کرد. و زمانی فرزند شما پشیمان خواهد شد که کار از کار گذشته باشد و بلایی سرش امده که دیگر افسوس فایده ای ندارد.
با خرید این مواد منفجره و خطرناک فقط جیب کشور های چین و... رو پر پول خواهید کرد و ارز از کشور خارج خواهد شد. و به این فکر میکنیم چرا با این همه منابع طبیعی و ثروت هنوز مدرسه ای نساخته ایم و هنوز مردمان ما پناهی ندارند....
و هنوز درفقر و بدبختی دست و پا میزنیم و هی هشتگ خدایا پدری را سر سفره فرزندانش شرمنده نکن سر میدهیم....
خیر برادران و خواهران این راهش نیست. از خودمان شروع کنیم...
از همان اول بچه هایمان را طوری اموزش دهیم که اینگونه مواد منفجره و خطرناک در شان یک ایرانی نیست و اموزش دهیم که این عمل درست نیست، و انها را از این کار نهی کنیم. نگزاریم در محله خودمان حتی خرید اینگونه مواد رواج پیدا کند. همیشه ارائه یک کالا بر اساس تقاضا خواهد بود. وقتی تقاضا نباشد عرضه ای صورت نخواهد گرفت....
برای اینکه فرزندانمان در این آیینی که قبلا زیبا بود، مجروح نداشته باشیم و از چهارشنبه سوری به نحو احسن استفاده کنیم با هم بصورت ملی همیاری نماییم.
اطلاع رسانی با تلگرام لطفا انجام شود.تا شاید سالهای اتی یک رسوم زیبایی رو داشته باشیم.

learndl

کاربر فعال کار و سرمایه
لایک‌ها
3,422
دولت : مواد بده سیگار بده فلان کار بده فلان چیز خوب نیس تو ... اما اولین دست تولید و وارد کردن هم برای خودشه :)

iranamir

Registered User
لایک‌ها
1,614
دولت : مواد بده سیگار بده فلان کار بده فلان چیز خوب نیس تو ... اما اولین دست تولید و وارد کردن هم برای خودشه :)
موافقم. پس تقاضا را کاهش دهیم عرضه هم کاهش پیدا میکند.
الان حرکت خرید کالای ایرانی خیلی عالی بود و داره جا میافته چون عزم ملی ایجاد شده. این هم باید فرهنگسازی بشود. الان در مدرسه راهنمایی در یک کلاس سی نفره ۲۸ نفر سیگاری هستند.

orginalfilm

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,540

اینطور که شما میفرمایید باید سیگاری های مملکت رو گردن بزنن ؟ من با دود یا ترقه ک کلا مخالفم. ولی وقتی یه عده اعتیاد دارن به سیگار و باید هر روز بهشون برسه بهتره همینجا تولید بشه تا خارجی باشه .

در مورد ترقه شاید به صورت غیر قانونی (یعنی پولش بره تو جیب مامور گمرک) بیارن ولی من مطمئنم دولت چیزی از واردات قانونی مواد محترقه خطرناک هیچ نفعی نداره ، در ضمن اونی که شما میبینی آدم میکشه و دست قطع میکنه و ... همش دست سازه و مواد اولیش هم همه جا هست .

از ملتی که به افتخار آرایی بودن ! پیکنیک آتش میزنه از بالای ساختمون میندازه پایین نا امیییییییییییییدم.

learndl

کاربر فعال کار و سرمایه
لایک‌ها
3,422
اینطور که شما میفرمایید باید سیگاری های مملکت رو گردن بزنن ؟ من با دود یا ترقه ک کلا مخالفم. ولی وقتی یه عده اعتیاد دارن به سیگار و باید هر روز بهشون برسه بهتره همینجا تولید بشه تا خارجی باشه .

در مورد ترقه شاید به صورت غیر قانونی (یعنی پولش بره تو جیب مامور گمرک) بیارن ولی من مطمئنم دولت چیزی از واردات قانونی مواد محترقه خطرناک هیچ نفعی نداره ، در ضمن اونی که شما میبینی آدم میکشه و دست قطع میکنه و ... همش دست سازه و مواد اولیش هم همه جا هست .

از ملتی که به افتخار آرایی بودن ! پیکنیک آتش میزنه از بالای ساختمون میندازه پایین نا امیییییییییییییدم.
چرا خودتو زدی به اون راه ؟
معتاد یک بیماره و نباید زمینرو براش فراهم کنی که ادامه بده بلکه باید فرهنگ سازی کنی تا بیماریش بهبود پیدا کنه
همه چیز دست همون کسایی هست که شما ازشون دفاع میکنی که تولید بکنن
وگرنه اگر فرهنگسازی بشه و جلوی تولید و وارد کردن برای مثال همون سیگار گرفته بشه دیگه هیچ معتادی وجود نداره چون اون بچه 11 ساله که توی مدرسه سیگار میکشه دیگه وجود نداره که در آینده شما بهشون بگی معتاد !
در مورد مواد منفجره که عرض میکنی دست سازه برای مثال همون نارنجک دستی که با اکلیل سرنج درست میشه تنها وارد کنندش خود دولت هست و سودی که از این چیزا گیرش میاد خیلی فراتر از چیزیه که حتی فکرش رو بکنی :)

Web Man

Registered User
لایک‌ها
107
متاسفانه همینطوره که گفتید.... فرهنگ هیچ چیزی تو ایران جا نیفتاده

iranamir

Registered User
لایک‌ها
1,614
سیگار شاید مرفح باشه ان هم ماهی یک بار اونم چی بشه یکی تعارف کند! دو ماه یکبار سالی یکبار! نه اینکه هروز یک پاکت سیگار بکشید که چی بشه!! در نظر بگیرید یک فرد سیگاری که داخل یک جا یا یک فضا بشه چه بوی نامطبوعی دارد. اما خودش خبر ندارد! و براش هم مهم نیست چون برای خودش از کودکی خانواده بهش شخصیت نبخشیدن!
مهمترین راه فرهنگسازی از درون خانواده ها شکل میگیرد.
وقتی فرزند شما از کودکی درست هدایت نشود و تو کوچه خیابان ول باشد این جامعه است که برای فرزند شما تصمیم گیری میکند. اخر سر هم که شخصیتش شکل گرفت پدر مادر ها به فکر این می افتند که چرا بچه هایشان بی احترامی میکنند و چرا جلوشون می ایستند! همه این مشکلات از درون خانواده نشات میگیرد. فکر میکنم اگر عزم ملی راه بی افتد و فرزندان مورد توجه بیشتر پدر و مادر ها قرار بگیرند جامعه ای سالم خواهیم داشت ...
ما باید خودمان به فکر خودمان باشیم.
با این پست اگر 100 نفر ببینید یعنی 100 خانواده رو میتواند درست کند و همین تصاعدی بالا میرود. به شرط اینکه عمل کنیم. فرهنگ سازی کنیم...
همه ما ول کردیم و فکر میکنیم از مریخ باید یک مرد اسمانی بیاید و نجاتمان دهد.
خودمان شروع کنیم از دورن خانواده شروع کنیم...
چهارشنبه سوری رو به فرزندانمان یاد بدهیم و تا حدودی منع کنیم که این کار طرقه و سرو صدا اشتباه است. مطمئننا نمیشه 100 درصد جلوش رو گرفت اما میتوان به بهترین نحو ایین چهارشنبه سوری رو با روشن کردن اتش کوچک ( حیف لایه ازن ) حداقل و در کنار هم بودن خانواده پسر خاله و دوست و فامیل جشن گرفت! طبیعتا هر فردی که در این چهارشنبه سوری صدمه ای بهش برسد الحق و الانصاف حقشه!

iranamir

Registered User
لایک‌ها
1,614
متاسفانه همینطوره که گفتید.... فرهنگ هیچ چیزی تو ایران جا نیفتاده
میتوانیم از خودمان شروع کنیم. کافی است شما هم شروع کنی و به دیگران هم توصیه کنید...

Web Man

Registered User
لایک‌ها
107
میتوانیم از خودمان شروع کنیم. کافی است شما هم شروع کنی و به دیگران هم توصیه کنید...
کاملا موافقم.من 15 سالمه و تا حالا حتی یه سنگ هم پرت نکردم چه برسه به ترقه و... چون واقعا ازشون خوشم نمیاد.

iranamir

Registered User
لایک‌ها
1,614
کاملا موافقم.من 15 سالمه و تا حالا حتی یه سنگ هم پرت نکردم چه برسه به ترقه و... چون واقعا ازشون خوشم نمیاد.
بسیار عالی . تو میتوانی تو مدرسه و تو محله خودتان کارهای بزرگی بکنی و دوستانت رو اگاه کنی که این کار درست نیست. هستند کسانی که به حرفت گوش کنند... چرا که 15 سال پیش ترقه بیش از حد در جامعه بود و الان خیلی کم شده و این نشان میده که دیگر خواهان ندارد.. قبلا 6 ماه مانده بود به چهارشنبه سوری حرکت های وحشتناک پرتاب ترقه شروع میشد! الان دیگر به ان شکل نیست و باید کاری کنیم ریشه کن بشود.
مردم کشورهای دیگری که این مواد را به ما میفروشند خیلی خوشحال هستند! به احمقیت ما میخندند و خوشحال هستند...

ashkanshirani

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
1,102
86la_11.jpg

saeid700

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,283
در مورد ترقه الان طوری شده جلوگیرم کنن ملت خودشون با دست خالی میسازن مواد اولیشم واقعا نمیشه از سطح شهر جمع کرد . دیروز یه بچه راهنمایی یه ترقه که چی بگم بمبی زد که خورده سنگاش کل ماشینای اطراف و خش انداخت.

Last edited:

Web Man

Registered User
لایک‌ها
107
به نظرم اگه ادمین های کانال های پرطرفدار تلگرامی اینجور عکس هایی رو بذارن کانالشون و مثلا بگن که به احترام آتش نشان ها این عکس رو بذارین تو پروفایل و امسال هم چیزی نترکونیم اثرش بیشتره.

amaa_tama

Registered User
لایک‌ها
96
به نظرم اگه ادمین های کانال های پرطرفدار تلگرامی اینجور عکس هایی رو بذارن کانالشون و مثلا بگن که به احترام آتش نشان ها این عکس رو بذارین تو پروفایل و امسال هم چیزی نترکونیم اثرش بیشتره.
بخاطر پول نمیذارن من یه بار از مدیر یه کانال پربازدید خواستم بذاره گفت نمیتونم گفتم چرا گفت اگه خیلی دل رحمی پولشو بده بذاریم :rolleyes:

Web Man

Registered User
لایک‌ها
107
بخاطر پول نمیذارن من یه بار از مدیر یه کانال پربازدید خواستم بذاره گفت نمیتونم گفتم چرا گفت اگه خیلی دل رحمی پولشو بده بذاریم :rolleyes:
الان همه چی شده پول :|

بالا