• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

شایعات سامسونگ S4

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372
رونمایی از Galaxy s4 برای سامسونگ، نشان از موفقیت چشم‌گیر این گوشی هوشمند در سراسر دنیا دارد.

جدیدترین تلفن همراه هوشمند سامسونگ در ماه فوریه سال آینده میلادی رونمایی خواهد شد.
به گزارش ایتنا از ایسنا، مقامات شرکت سامسونگ و تولیدکنندگان محلی قطعات این شرکت به روزنامه کره تایمز گفتند که سامسونگ الکترونیک قصد دارد تا در فوریه سال آینده از جدیدترین تلفن همراه هوشمند خود با نام گالاکسی S4 رونمایی کند.
یکی از مقامات سامسونگ که خواست نامش فاش نشود گفت: سامسونگ برای رونمایی از گالاکسی S4 در بارسلونا آماده است و انتظار می‌رود این تلفن همراه هوشمند جدید یک ماه پس از رونمایی روانه بازارهای جهانی شود.
این موضوع سه روز پس از آن منتشر شد که شرکت اپل به عنوان رقیب سرسخت سامسونگ از تلفن همراه هوشمند جدید خود با نام آیفون ۵ رونمایی کرد، تلفن همراهی که با واکنش‌های متفاوتی از سوی متخصصان و مشتریان روبرو بوده است.

فایل های ضمیمه

• s4.JPG
    s4.JPG
    7.1 KB · نمایش ها: 172

oghab_mobarez

کاربر فعال موبایل و اسمارت فون ها
کاربر فعال
لایک‌ها
470
رونمایی از Galaxy s4 برای سامسونگ، نشان از موفقیت چشم‌گیر این گوشی هوشمند در سراسر دنیا دارد.

جدیدترین تلفن همراه هوشمند سامسونگ در ماه فوریه سال آینده میلادی رونمایی خواهد شد.
به گزارش ایتنا از ایسنا، مقامات شرکت سامسونگ و تولیدکنندگان محلی قطعات این شرکت به روزنامه کره تایمز گفتند که سامسونگ الکترونیک قصد دارد تا در فوریه سال آینده از جدیدترین تلفن همراه هوشمند خود با نام گالاکسی S4 رونمایی کند.
یکی از مقامات سامسونگ که خواست نامش فاش نشود گفت: سامسونگ برای رونمایی از گالاکسی S4 در بارسلونا آماده است و انتظار می‌رود این تلفن همراه هوشمند جدید یک ماه پس از رونمایی روانه بازارهای جهانی شود.
این موضوع سه روز پس از آن منتشر شد که شرکت اپل به عنوان رقیب سرسخت سامسونگ از تلفن همراه هوشمند جدید خود با نام آیفون ۵ رونمایی کرد، تلفن همراهی که با واکنش‌های متفاوتی از سوی متخصصان و مشتریان روبرو بوده است.

البته دوست من رونمایی نشده هنوز .این عکس هم واقعی نیست فقط طرحی هست که سایت ها درست کردن و هنوز خود سامسونگ عکسی بیرون نداده
موفق و سربلند باشید

oghab_mobarez

کاربر فعال
لایک‌ها
470

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372
این گوشی هنوز تولید نشده و این عکس هم پیش فرض هست دوستان
در واقع تقریبا در بهمن ماه سال جاری منتشر خواهد شد

oghab_mobarez

کاربر فعال
لایک‌ها
470
:thumbsup:پست های بالا که همین رو گفتم داداش.تاکیدی بود؟؟
این گوشی هنوز تولید نشده و این عکس هم پیش فرض هست دوستان
در واقع تقریبا در بهمن ماه سال جاری منتشر خواهد شد

reza_na

Registered User
لایک‌ها
1
معنیش می تونه این باشه که گوشی های چند صد دلاری s2 و s3 دیگه آندرید جدید دریافت نمی کنن (همون بلایی که سر s1 اومد) و کلا هیچ خدامات پس از فروشی رو دریافت نمی کنند.

mojtabak2

Registered User
لایک‌ها
33
معنیش می تونه این باشه که گوشی های چند صد دلاری s2 و s3 دیگه آندرید جدید دریافت نمی کنن (همون بلایی که سر s1 اومد) و کلا هیچ خدامات پس از فروشی رو دریافت نمی کنند.
اره دیگه سیاست روز سامسونگ هست برای فروش ساپورت خوب فقط اپل تا چند سال از گوشی و تبلت به خوبی پشتیبانی میکنه تاجای که سیستم عاملش به خوبی روی دیوایس هاش کارکنه میده بیرون

azada

Registered User
لایک‌ها
279
بهمن اس 4 میاد....
چه زود گذشت! یادت بخیر اس 3

Esam

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
فک نمیکنم اینطوری باشه قیافش! حکایت اون دمو فیلم آیفون 5 شده ..کلا یه چیز دیگه داد

Real_401

Registered User
لایک‌ها
32
کانسپت هم کانسپت های قدیم :|

این چیه آخه:دی

shadow fiend

Registered User
لایک‌ها
515
عمرا كه اس4 اين شكلي باشه.
دقيقا مثل همون شايعات هست كه اوايل در مورد اس3 بود.
اخرشم همشون مثل قبليا پلاستيكي بيش نيستن :دي

Sent from my EndeavorU using Tapatalk 2

hossein200

Registered User
لایک‌ها
17
ای بابا این سامسونگ هم مسخره اش رو در آورده ها.
انگار اسم جدید نداره بزاره روی گوشی هاش. شده مثل بعضی فیلما که از 1 تا 1000ش رو ساختن.

azada

Registered User
لایک‌ها
279
عمرا كه اس4 اين شكلي باشه.
دقيقا مثل همون شايعات هست كه اوايل در مورد اس3 بود.
اخرشم همشون مثل قبليا پلاستيكي بيش نيستن :دي

Sent from my EndeavorU using Tapatalk 2

پلاستیک؟!؟

se7en.net

Registered User
لایک‌ها
429
سلام این ویدیو رو حتماً ببینید من که خیلی حال کردم یعنی اگه واقعاً خودش باشه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
لینک تو امضامه

Last edited:

oghab_mobarez

کاربر فعال
لایک‌ها
470
مشاهده کردم.جالب بود .ممنون بابت قرار دادن لینک

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372
سلام این ویدیو رو حتماً ببینید من که خیلی حال کردم یعنی اگه واقعاً خودش باشه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
لینک تو امضامه

ممنون ویدیو رو دیدم
ولی اون قسمت اخرش فک کنم الکی بود
چون دقیقا یه کلیپی بود که ایفون 5 هم همینطوری بود و روی میز عکس کیبورد میوفتاد ولی وقتی ایفون 5 اومد دیدیم که شایعه بود....

oghab_mobarez

کاربر فعال
لایک‌ها
470
ممنون ویدیو رو دیدم
ولی اون قسمت اخرش فک کنم الکی بود
چون دقیقا یه کلیپی بود که ایفون 5 هم همینطوری بود و روی میز عکس کیبورد میوفتاد ولی وقتی ایفون 5 اومد دیدیم که شایعه بود....

اون ایفونی که کلیپش پخش شد الکی نبود.قصه ای بس دراز دارد...

بالا