• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

شایعه وجود کیت جاسوسی در گلکسی های سامسونگ

saeed_cry

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
موضوعی که به سرعت در شبکه های اجتماعی دست به دست شد و کار به جایی رسید که بسیاری از کاربران این کیت را ازگوشیهای خود خارج کردند.حتی دیده شده که افراد بسیاری به بازارموبایلمراجعه کرده و نسبت به باز کردن کیت به اصلاح جاسوسی هزینه ای پرداخت کردند تا باتریگوشیخود را از شر آن خلاص کنند

http://viti.ir/index.php?route=pavblog/blog&id=861

امیر.ع

Registered User
لایک‌ها
244
شایعه کجاست کاملا حقیقت داره
من خودم یک میکروفون از گوشی گلکسی پاکت خود خارج کردم
حتی برنامه ریزی شده گوشی که بعد از خارج کردن این قسمت جاسوسی دیگه صدای شما در تماس منتقل نمیشود

Doom

Registered User
لایک‌ها
789
شایعه یا حقیقت داشتنش به کنار
یه تعداد رفتن دادن گوشی هاشون رو باز کردن زدن قطعه دراوردن از پشت گوشی، بعد دیدن گوشی و باتریشون دچار مشکل شده
خو اخه این چه کاریه ، برو اول تحقیق کن یا کلا بده دست یه متخصص
الان هر موبایل فروشی بالای مغازش زده تعمیرکار فوق تخصص !!!!!

AmirHossein.M

Registered User
لایک‌ها
710
اولا که همین الانش ام دارن جاسوسی میکنن , نیاز به گذاشتن قطعه اضافه نیست , وقتی گوشی رو خودشون ساختن میتونن واسه جاسوسی از خیلی چیزای دیگه استفاده کنن نه همچین موضوع پیش پا افتاده ای مثل یه قطعه اضافه پشت باطری , بعدشم اونجور که من شنیدم این قطعه واسه GPS گوشیه در ضمن مردم ما جوری جو زده میشن اگنار ازشون اطلاعات هسته ای دزدیدن , همین الانش معلومه دارن توی سیستم ویندوز 8 جاسوسی میکنن , میشه استفاده نکرد ؟ میشه از گوشی استفاده نکرد ؟ :)

yasharmahdi

Registered User
لایک‌ها
56
خخخخ واقعا خنده داره.
مردم ما چی فرض کردن خودشون رو
یه جوری میگن مثل اینکه روش ساخت بمب اتم رو گوشیشون هستش و اونو بدزدن تحقیقات چند سالشون میره هوا :|

بالا