• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

شبكه بيسيم

siavashbin

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ايا شما ميدونيد شبكه بيسيم چيه؟
ضمنا به بلوتوث ربطي نداره چون خيلي از كوشي ها بلوتوث داره ولي شبكه بيسيم نداره.:)

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
سرویس اینترنت بی سیم هست که کشور ما فعلا بی بهره هست ازش.....

اون سرویس بی سیم که داتک میده با این فرق داره چون مال اونا مودم مخصوص میخواد....

physics

Registered User
لایک‌ها
31
ربطی به کشور نداره الان خیلی از ispها دارن سرویس می دن

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
ربطی به کشور نداره الان خیلی از ispها دارن سرویس می دن

:wacko:
ببخشید کدوم isp الان سرویس wi-fi تو ایران میده که مودم مخصوص نخواد؟

همین جوری بشه لپ تاپ رو ادم بزنه زیر بغلش هرجا خواست بره کار کنه؟؟

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
البته کاربردش مختص اینترنت نیست

rshahamiri

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
wifi یک سیستم شبکه ای بیسیم هست. شبیه کارت شبکه بیسیم که روی pc ها عرضه میشه. توسط wifi میتونین با هر سیستمی که دارای امکانات شبکه بیسیم(wierless lan) باشه ارتباط برقرار کنین.به ISP ها هم هیچ ربطی نداره به سرویس خاصی هم نیازی نیست..مثل کارت شبکه است.فقط از نوع بیسیم.
اگر شما یک کامپیوتر با شبکه بیسیم داشته باشید که به اینترنت متصل باشه ، براحتی با وصل شدن به این شبکه توسطwifi میتونید با دستگاهتون وارد اینترنت شوید. تو خیلی از سازمانها هم الان امکانات شبکه بیسیم وجود داره و در صورتیکه اونا شبکه شون رو برای ارتباط اینترنتی تنظیم کرده باشند و شما رمز ورود به شبکه رو ( اگر رمزی بخواد) داشته باشید براحتی میتونید وارد اینترنت بشید.خیلی کار ساده ای است. البته سیستم wifi برد زیادی نداره .شاید دو یا سه برابر بلوتوت.
سیستم اون هم با بلوتوت متفاوته. اینطور که بلوتوت یک امکان ارتباط نقطه به نقطه است. یعنی وقتی شما با بلوتوت به یک دستگاه دیگه وصل بشید ، دیگه هیچکدوم نمیتونید اتصال دیگه ای بر قرار کنید. ولی با wifi میتونید با شبکه ای از دستگاههای دارای این تکنولوژی ارتباط برقرار کنید.

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
خب مساله اینه که تو ایران همچین خبرهایی نیست...

ببینید توی پایتخت wi-fi مجانی هست....میتونید لپ تاپ یا PPC تون رو بردارید برید استفاده کنید....

ولی اینکه مثلا همه جای تهران تحت پوشش باشه خبری نیست فعلا....برای همین هم من میگم برای عموم کاربرد نداره

hosein_mesgarha

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خب مساله اینه که تو ایران همچین خبرهایی نیست...

ببینید توی پایتخت wi-fi مجانی هست....میتونید لپ تاپ یا PPC تون رو بردارید برید استفاده کنید....

ولی اینکه مثلا همه جای تهران تحت پوشش باشه خبری نیست فعلا....برای همین هم من میگم برای عموم کاربرد نداره

ولي تو خيلي از دانشگاهها اين امكان هست واگر يه گوشي اين امكان رو داشته باشه راحت ميتونيم از اينترنت روي گوشي استفاده كنيم.:D

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
بله دانشگاه شاید....البته دانشگاه ما که هیچ خیری نداشت!!....

ولی کلا منظورم اینه که اینجوری نیست بشینی تو خونه و حال کنی با wi-fi ....کلا محدوده....

isp_85

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ما خودمون یک دستگاه فرستنده خیلی قوی داریم که تقریبا کل شهر رو با 802.11 Wifi اینترنت میدیم با لب تاپ من خودم از 2 کیلو متری امتحان کردم و خیلی راحت کار میده مطمئن هستم بیشتر از این هم کار میده البته اگه هر دو Face to Face باشن. الان برای همین هم یک گوشی Nokia N80 سفارش دادم که از اینترنتش استفاده کنم.

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
ما خودمون یک دستگاه فرستنده خیلی قوی داریم که تقریبا کل شهر رو با 802.11 Wifi اینترنت میدیم با لب تاپ من خودم از 2 کیلو متری امتحان کردم و خیلی راحت کار میده مطمئن هستم بیشتر از این هم کار میده البته اگه هر دو Face to Face باشن. الان برای همین هم یک گوشی Nokia N80 سفارش دادم که از اینترنتش استفاده کنم.

یعنی شما wi-fi برای همه میتونی ارایه بدی؟ شرکت تون اسمی چیزی نداره؟؟

الان من بخوام میشه؟

isp_85

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
یعنی شما wi-fi برای همه میتونی ارایه بدی؟ شرکت تون اسمی چیزی نداره؟؟

الان من بخوام میشه؟

نه!
شما باید خیلی از اطلاعات رو برای استفاده از یک شبکه وایرلس داشته باشی مثل: SSID و Rang IP، Gateway, DNS....
البته بنده ایران نیستم ولی خب برای اینکه بدونی گفتم که چنین چیزی امکان داره!!!
سئوالی بود در خدمتم.

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
نه!
شما باید خیلی از اطلاعات رو برای استفاده از یک شبکه وایرلس داشته باشی مثل: SSID و Rang IP، Gateway, DNS....
البته بنده ایران نیستم ولی خب برای اینکه بدونی گفتم که چنین چیزی امکان داره!!!
سئوالی بود در خدمتم.

من اطلاعات خاصی رو نداشتم :blink: رفتم مرکز کامپیوتر پایتخت ( اونجا wifi مجانی ارایه میشه) با پاکت پی سی خودم سرچ کردم پیدا کردم و وارد شدم و تونستم استفاده کنم....به همین راحتی....:lol:

اون هایی که شما گفتین به کار من کاربر نوعی نمیاد...:)

بالا