• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

شبكه يك نفره

cowboy_sun

Registered User
لایک‌ها
0
سلام
توي محل كارم يك كامپيوتر دارم كه با lan به اينترنت وصله.يه خط تلفن هم دارم. چه جوري مي تونم كاري كنم كه از تو خونه از طريق تلفن وصل شم به اون كامپيوتر محل كارم و از اينترنت اون استفاده كنم؟

artin

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
خوب یه دفعه با همون یوزر نیم پسورد از تو خونه کانکنت شو دیگه چرا این کارو می خوای بکنی
?

electronic

Registered User
لایک‌ها
75
به نقل از cowboy_sun :
سلام
توي محل كارم يك كامپيوتر دارم كه با lan به اينترنت وصله.يه خط تلفن هم دارم. چه جوري مي تونم كاري كنم كه از تو خونه از طريق تلفن وصل شم به اون كامپيوتر محل كارم و از اينترنت اون استفاده كنم؟
دوست خوب اين كار رو تو XP به راحتي ميتوني انجام بدي.مراحل كار هم اينه:

1-براي كامپيوتر خونه تون اين مراحل رو بايد طي كني:
اول برو تو قسمت Network Connection بعد روي گزينه ي Create New Connection كليك كن و تو پنجره اي كه ظاهر ميشه Connect to the network at my Workplace رو انتخاب كن.تو صفحه ي بعد روش اتصال رو روي Dial-up conection تنظيم كن.تو صفحات بعدي هم اسم شركت و شماره تلفني رو بنويس كه به مودم سيستم محل كارت وصل شده.

2-تو کامپیوتر محل کارت هم باید این تنظیمات رو اعمال کنی:
مثل مرحله ی 1 روی گزینه ی Create New Connection کلیک کن اما این دفعه گزینه آخر یعنی Set up an advanced Connection رو انتخاب کن.تو صفحه ی بعد گزینه ی اول یعنی Accept Incoming Connections انتخاب کن و در قسمت Connection devices مودم دستگاه رو به عنوان وسیله ی اتصال معرفی کن.(جلوی مودم یه تیک بزن).تو قسمت بعد می تونی تنظیمات مربوط به *** رو تغییر بدی.( اونجا کاملا تو ضیح داده شده که منظور از این بخش چیه اما به هر حال اگه صرفا اتصال به شبکه برات مهمه می تونی همون گزینه ی پیش فرض رو انتخاب کنی.).در مرحله ی بعد باید اسم کاربرهای مجاز رو برای استفاده از این اتصال به سیستم معرفی کنی که طبیعتا باید از شناسه کاربری و کلمه ی عبور خودت استفاده کنی.(همون اسم و رمزی که برای ورود به ویندوز ازش استفاده می کنی.)تو قسمت بعد هم نرم افزارهای شبکه رو می تونی انتخاب کنی.البته اگه با این قسمت آشنایی نداری بهتره که به تنظیماتش دست نزنی و با همون گزینه هایی که به صورت پیش فرض انتخاب شده کا رو به اتمام برسونی.

حالا کافیه که کامپیوتر محل کارت رو روشن کنی و از از طریق اتصالی که تو قسمت 1 ایجاد کردی(با توجه به کد کاربری و کلمه ی عبور و همچنین شماره ی تلفن تعیین شده ) از خونه به سیستم محل کارت وصل بشی.

cowboy_sun

Registered User
لایک‌ها
0
ممنونم از جوابت.اما نيازي نيست كه بين اين دوتا كانكشن روي كامپيوتر محل كارم بريج كنم؟ منظورم اينه كه با همين مراحلي كه توضيح دادين مي تونم از خونه به اينترنت هم وصل شم يا اينكه فقط فايل هاي كامپيوتر محل كارم رو دسترسي دارم؟

بازم ممنونم از جوابتون

electronic

Registered User
لایک‌ها
75
به نقل از cowboy_sun :
ممنونم از جوابت.اما نيازي نيست كه بين اين دوتا كانكشن روي كامپيوتر محل كارم بريج كنم؟ منظورم اينه كه با همين مراحلي كه توضيح دادين مي تونم از خونه به اينترنت هم وصل شم يا اينكه فقط فايل هاي كامپيوتر محل كارم رو دسترسي دارم؟

بازم ممنونم از جوابتون
ببين با اين كار به سيستم محل كارت وصل ميشي و اگه با حساب مدير وارد سيستم شده باشي رو تمام قسمتهاش كنترل داري و چون سيستم محل كارت به شبكه ي محلي وصله و شبكه ي محلي هم اينترنت داره كامپيوتر خونه هم مي تونه از اينترنت استفاده كنه.البته اگه تنظيمات خاصي (مثل پراكسي و ساير مجوزها) دسترسيت رو محدود نكنه.

omidgiahi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوست عزيز حالا يه سناريو ديگه ميگم اگه مي توني جواب بده

فرض كنيم كه دو تا كامپيوتر باشه كه فقط كارت مودم داشته باشه اين كاراي بالا روش انجام ميديم و فقط مي خواهيم ريموت دسكتاپ داشته باشيم بايد چه كار ميكنيم

منظورم اينه چه ip را بايد وارد كرد؟؟

دمت گرم

omidgiahi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اگه اين چند روزه وقت كردم امتحانش مي كنم خبرش را ميگذارم

cowboy_sun

Registered User
لایک‌ها
0
كارهايي رو كه گفته بودي انجام دادم. به كامپيوتر محل كارم هم وصل شدم اما همونجور كه حدس مي زدم خبري از اينترنت نبود. يه جاي كار مي لنگه. كسي نمي تونه راهنمايي كنه؟

electronic

Registered User
لایک‌ها
75
به نقل از cowboy_sun :
كارهايي رو كه گفته بودي انجام دادم. به كامپيوتر محل كارم هم وصل شدم اما همونجور كه حدس مي زدم خبري از اينترنت نبود. يه جاي كار مي لنگه. كسي نمي تونه راهنمايي كنه؟
دقيقا همين طوره دوست خوب.يه جاي كار مي لنگه!حواس براي آدم نمي ذارن كه.من الان متوجه شدم مي گم يه چيزي رو يادم رفت بگم!به قول شاعر:
تا نيك نداني كه سخن عين صوابست .......................................... بايد كه به گفتن دهن از هم نگشايي!

البته مطالب براي كساني كه با شبكه آشنايي چنداني ندارن يه خورده پيچيده ست اما خوب سعي مي كنم تا اونجايي كه مكنه ساده ش كنم.
با اجازه اساتيد فن:
ببين با اين كاري كه انجام ميدي كامپيوتر محل كارت مثل يه سرور عمل مي كنه.خوب طبيعتا بايد رو سيستم محل كارت ويندوز سرور نصب كني.در مرحله ي بعد براي اينكه كامپيوتر محل كارت بتونه به اتصالهاي شماره گير (Dial-Up) جواب بده بايستي سرور RRAS رو نصب كني.در واقع RRAS يا (Routing and Remote Access Server ) امكان ارتباط با شبكه رو چه از طريق Dial-Up و چه از طريق *** به كاربرها ميده.البته غير از RRSA به Domain Controller يا كنترلر دامنه هم نياز داري.در واقع كنترلر دامنه اين امكان رو به سيستم ميده تا بتونه كاربرايي رو كه از طريق Dial-Up يا *** به سرور وصل شدن به شبكه ي محلي هدايت كنه تا اونا هم بتون از ساير منابع اشتراك گذاشته شده روي شبكه (مانند اشتراك اينترنتي كه توسط ICS روي شبكه ي محلي تقسيم شده) استفاده كنن.براي نصب اين دوتا يه خورده بايد مهارت داشته باشي.البته مراحل نصبش یه خورده زیاده و اگه بخوام همه شو اینجا بنویسم خیلی وقت میبره.بنابرابن توصیه می کنم به سایت مایکروسافت بری چون اونجا مراحل نصب این دو سرویس به طور مصور و به زبان ساده توضیح داده شده.موفق باشی.

cowboy_sun

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از electronic :
دقيقا همين طوره دوست خوب.يه جاي كار مي لنگه!حواس براي آدم نمي ذارن كه.من الان متوجه شدم مي گم يه چيزي رو يادم رفت بگم!به قول شاعر:
تا نيك نداني كه سخن عين صوابست .......................................... بايد كه به گفتن دهن از هم نگشايي!

البته مطالب براي كساني كه با شبكه آشنايي چنداني ندارن يه خورده پيچيده ست اما خوب سعي مي كنم تا اونجايي كه مكنه ساده ش كنم.
با اجازه اساتيد فن:
ببين با اين كاري كه انجام ميدي كامپيوتر محل كارت مثل يه سرور عمل مي كنه.خوب طبيعتا بايد رو سيستم محل كارت ويندوز سرور نصب كني.در مرحله ي بعد براي اينكه كامپيوتر محل كارت بتونه به اتصالهاي شماره گير (Dial-Up) جواب بده بايستي سرور RRAS رو نصب كني.در واقع RRAS يا (Routing and Remote Access Server ) امكان ارتباط با شبكه رو چه از طريق Dial-Up و چه از طريق *** به كاربرها ميده.البته غير از RRSA به Domain Controller يا كنترلر دامنه هم نياز داري.در واقع كنترلر دامنه اين امكان رو به سيستم ميده تا بتونه كاربرايي رو كه از طريق Dial-Up يا *** به سرور وصل شدن به شبكه ي محلي هدايت كنه تا اونا هم بتون از ساير منابع اشتراك گذاشته شده روي شبكه (مانند اشتراك اينترنتي كه توسط ICS روي شبكه ي محلي تقسيم شده) استفاده كنن.براي نصب اين دوتا يه خورده بايد مهارت داشته باشي.البته مراحل نصبش یه خورده زیاده و اگه بخوام همه شو اینجا بنویسم خیلی وقت میبره.بنابرابن توصیه می کنم به سایت مایکروسافت بری چون اونجا مراحل نصب این دو سرویس به طور مصور و به زبان ساده توضیح داده شده.موفق باشی.

آقا دستت درد نكنه. ايشالا در اولين فرصت امتحانش مي كنم و خبرش رو مي نويسم.
باز هم ممنون

بالا