• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

شبکه کردن پرینتر با کابل lan

omkind

Registered User
لایک‌ها
28
سللم دوستان،ما 3 تا لپتاپ داریم با یه دونه پرینتر 2015 که پورت شبکه و usb داره،حالا میخوایم پرینتر رو بین این 3 تا لپتاپ شبکه کنیم که از طریق وایرلس بتونن به پرینتر وصل بشن.مودم هم روتر هستش.نحوه کار چطوره؟

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk

smohammadhendi

Registered User
لایک‌ها
248
سللم دوستان،ما 3 تا لپتاپ داریم با یه دونه پرینتر 2015 که پورت شبکه و usb داره،حالا میخوایم پرینتر رو بین این 3 تا لپتاپ شبکه کنیم که از طریق وایرلس بتونن به پرینتر وصل بشن.مودم هم روتر هستش.نحوه کار چطوره؟

سلام
توی شبکه ات DHCP داری؟
اگه جوابت مثبت هست وقتی که پرینتر روشنه و آماده به کاره دکمه Go روی پرینتر رو ۵ ثانیه نگه دار تا یه صفحه پرینت کنه که تنظیمات پرینتر رو پرینت کنه.
توی پرینت چیزی هست به نام IP Address تو به این نیاز داری.

حالا برای نصب پرینتر توی ویندوز لازم هست بری devices and printers و گزینه add printer رو بزنی از اونجا add local printer رو بزن بعد موقعی که ازت میخواهد بهش پورت بدی و فایل درایور اون دستگاه رو بهش بدی و بعدش دیگه نباید مشکلی باشه

فایل های ضمیمه

• Capture1.JPG
    Capture1.JPG
    372.6 KB · نمایش ها: 11
  • Capture2.JPG
    Capture2.JPG
    110.4 KB · نمایش ها: 12
  • Capture3.JPG
    Capture3.JPG
    182 KB · نمایش ها: 14
  • Capture4.JPG
    Capture4.JPG
    156.3 KB · نمایش ها: 13
  • Capture5.JPG
    Capture5.JPG
    166.2 KB · نمایش ها: 13

Masood Ashoori

Registered User
لایک‌ها
90
جسارتا به توضیح دوستمون اضافه کنم که بهتره آی پی پرینتر رو از داخل تنظیماتش به حالت استاتیک تغییر بدید و خودتون دستی ست کنید .تا بعدا تغییر نکنه. اگر روی dhcp باشه هر بار خاموش و روشن شدن ، آی پی متفاوتی اختصاص داده میشه.

omkind

Registered User
لایک‌ها
28
سلام
توی شبکه ات DHCP داری؟
اگه جوابت مثبت هست وقتی که پرینتر روشنه و آماده به کاره دکمه Go روی پرینتر رو ۵ ثانیه نگه دار تا یه صفحه پرینت کنه که تنظیمات پرینتر رو پرینت کنه.
توی پرینت چیزی هست به نام IP Address تو به این نیاز داری.

حالا برای نصب پرینتر توی ویندوز لازم هست بری devices and printers و گزینه add printer رو بزنی از اونجا add local printer رو بزن بعد موقعی که ازت میخواهد بهش پورت بدی و فایل درایور اون دستگاه رو بهش بدی و بعدش دیگه نباید مشکلی باشه
این کارا رو انجام دادم قبلا ولی دستور پرینت صادر نمیشه.

smohammadhendi

Registered User
لایک‌ها
248
این کارا رو انجام دادم قبلا ولی دستور پرینت صادر نمیشه.
یعنی شما آیپی پرینتر رو به سیستم دادی و بعدش سیستم ازت درایور خواست و بعد که شما درایور رو دادی بدون هیچ مشکلی نصب شد؟

omkind

Registered User
لایک‌ها
28
یعنی شما آیپی پرینتر رو به سیستم دادی و بعدش سیستم ازت درایور خواست و بعد که شما درایور رو دادی بدون هیچ مشکلی نصب شد؟
این روش شما رو اول رفتم ولی ازم درایور نخواست بخاطر همین مجبور شدم به usb وصلش کنم تا نصب بشه و share کردمش بعد اومدم تو add printer گزینه دوم add bluetooth/wireless رو زدم و گزینه tcp/ip بعدش اومدم ip رو وارد کردم و شناخته شد ولی برای پرینت کردن پرینتر آماده به کار نیست و آفلاینه.

smohammadhendi

Registered User
لایک‌ها
248
این روش شما رو اول رفتم ولی ازم درایور نخواست بخاطر همین مجبور شدم به usb وصلش کنم تا نصب بشه و share کردمش بعد اومدم تو add printer گزینه دوم add bluetooth/wireless رو زدم و گزینه tcp/ip بعدش اومدم ip رو وارد کردم و شناخته شد ولی برای پرینت کردن پرینتر آماده به کار نیست و آفلاینه.
مدل دقیق پرینتر ات چیه؟
teamviewer داری؟ نصب کن آیدی ۹ رقمی که بهت میده رو برای من پخ کن تا ۳۰ دقیقه دیگه تا بیام روی سیستم ات برات راه بندازم. البته اگه دوست داری

اون کاری که کردی اشتباه بوده

omkind

Registered User
لایک‌ها
28
مدل دقیق پرینتر ات چیه؟
teamviewer داری؟ نصب کن آیدی ۹ رقمی که بهت میده رو برای من پخ کن تا ۳۰ دقیقه دیگه تا بیام روی سیستم ات برات راه بندازم. البته اگه دوست داری

اون کاری که کردی اشتباه بوده
Hp 2015dn
پرینتر الان دفتره و بهش دسترسی ندارم.میمونه برای یکشنبه.خصوصی باهاتون ارتباط میگیرم و به وقتش با teamview رابطه برقرار میکنیم.

smohammadhendi

Registered User
لایک‌ها
248
Hp 2015dn
پرینتر الان دفتره و بهش دسترسی ندارم.میمونه برای یکشنبه.خصوصی باهاتون ارتباط میگیرم و به وقتش با teamview رابطه برقرار میکنیم.
اگه اون روز شرایطش رو داشته باشم در خدمتم.

اشتباه نکنم پرینتر شما مدل HP P2015DN هست ... اون P که قبل 2015 هست خیلی مهمه یه بار سر همین P کلی وقت درگیر یه پرینتر بودم.
سیستم عاملت چیه؟ ویندوزه ؟ چه ورژنی؟ اگه لینوکسه ... چه نگارشی؟

omkind

Registered User
لایک‌ها
28
اگه اون روز شرایطش رو داشته باشم در خدمتم.

اشتباه نکنم پرینتر شما مدل HP P2015DN هست ... اون P که قبل 2015 هست خیلی مهمه یه بار سر همین P کلی وقت درگیر یه پرینتر بودم.
سیستم عاملت چیه؟ ویندوزه ؟ چه ورژنی؟ اگه لینوکسه ... چه نگارشی؟
بله همین مدل اچ پی هستش،ویندوز هم 7 ultimate هستش،64 بیتی

smohammadhendi

Registered User
لایک‌ها
248
بله همین مدل اچ پی هستش،ویندوز هم 7 ultimate هستش،64 بیتی
خیلی عالی
آخرین نسخه درایور دستگاه رو بگیرین
کار شما چی هست؟ اگه کار گرافیکی میکنین تو محل کارتون آخرین نسخه PostScript رو بگیرین لینک به سایت HP
اگه کار شما اداری هست بهتره از نسخه PCL6 درایور استفاده کنین لینک به سایت HP

برای احتیاط CD راه انداز دستگاه رو هم آماده داشته باش

omkind

Registered User
لایک‌ها
28
دفتر اداری هست و کار اداری قرار انجام بشه، آخرین نسخه pcl6 رو هم گرفتم و نصب کردم.cd راه انداز ندارم چون پرینتر رو دست دو خریدم. جناب هندی ادامه بحث بمونه برای یکشنبه که پرینتر جلوم باشه باه صحبت میکنیم.ممنون از وقتی که گذاشتید.

بالا