• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

شبگرد ( بازی ایرانی )

ma_joot

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام

بچه ها نمی دونم شما هم دمویی که از بازی مردنکونام منتشر شده رو دیدید یا نه، اما فکر کنم بچه های هنرپویا دیگه روی این بازی کار نمی کنند. شایعه شده گروه هنرهای پویا کار ساخت مردنکونام رو متوقف کرده و در حال ساخت بازی ای به نام مرد شبگرد است. من خبر بیشتری در این باره به دست آوردم در اینجا اعلام می کنم. اما به نظر بازی مرد نکونام خیلی عنوان خوبی بود. فکر کنم اگر یک سرچ تو گوگل بزنید بتونید تصاویر از بازی رو ببینید. اما از بازی شبگرد هنوز چیزی ندیدم. امیدوارم بازی خوبی باشه.

fonix light

Registered User
لایک‌ها
4
تصویر زیادی ازش نبود .
می شه اگه اطلاعاتی درباره اش دارید (داستانش ) بدید .

مر30. :)

ma_joot

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
گفتم که من هنوز اطلاعات بیشتری در اختیار ندارم. شاید بازی شبگرد سر کاری هست باشه و اون ها دارن هنوز مرد نکونام رو می سازن. اما اگر اطلاعات بیشتری به دست آوردن حتما اینجا اعلام می کنم

Mahiar0

کاربر افتخاری سئو و معرفی سایتها
لایک‌ها
1,210
همین شمشیر نادرش هم درست حساب پخش نکردند پخش کننده اش ضعیفه
یک بازی اومد لانه شیطان ایران درست کرد اینجا هم درست پخش نشده

ma_joot

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
"پردیس رایانه مهر" رسما ساخت بازی "شبگرد" را تایید کرد

شرکت "پردیس رایانه مهر" رسما خبر ساخت بازی "شبگرد" را تایید کرد. بنا به گفته آقای مسعود غفوری، مدیریت شرکت، این بازی توسط استودیوی "هنرهای پویا"، به سبک اکشن تیراندازی سوم-شخص و با مضمونی پلیسی-جنایی تولید خواهد شد. به گفته وی، اخبار تکمیلی در مورد این بازی، طی روزهای آینده اعلام خواهد شد.

Shabgard_Logo.jpg

منبع

بالا