• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

شبیه سازی امداد

hamid-ym

Registered User
لایک‌ها
21
سلام دوستان
کسی از شماها در باره شبیه سازی ربات اطلاعاتی داره ویا اینکه مطلبی سراغ نداره؟
مخصوصا راجع به شبیه سازی امداد .:f34r:​

hamid-ym

Registered User
لایک‌ها
21
باشه خودم شروع میکنم :

مسابقه شبيه سازی مربی فوتبال
مسابقه شبيه سازی مربی فوتبال، يک ليگ جنبی رقابتهای شبيه سازی است، که در آن نرم افزارهای هوشمندی که به عنوان مربی آماده شده اند، با استفاده از يک زبان استاندارد (Coaching Language) قادر خواهند بود با تيمهای مختلف کار کنند، و آنها را ***** و هدايت نمايند. تحقيقات در اين رشته، بر مدلسازی رفتار حريف و سازگار شدن Online متمرکز است. اين نرم افزارها (مربی ها) ميتوانند به دو صورت عمل نمايند: بررسی و تجزيه و تحليل بازيهای قبلی، و تجزيه و تحليل و سازگار شدن در حالی که بازی در حال انجام است.

شبيه سازی سه بعدی فوتبال
اين رشته، بر مبنای سيستم شبيه سازی که در سمپوزيوم بين المللی ربوکاپ در سال 2003 معرفی گرديد به راه افتاده است. قرار است قابليتهای بسيار زيادتری به Server شبيه ساز سه بعدی اضافه گردد. نرم افزارها و مستندات مرتبط از طريق Sourceforge قابل دسترسی است.

مسابقه توسعه شبيه ساز سه بعدی فوتبال
با توجه به اينکه رشته شبيه سازی سه بعدی فوتبال هنوز در ابتدای راه است، مسابقه جنبی ديگری در کنار ليگ شبيه سازی فوتبال راه افتاده است، که شرکت کنندگان ايده های خود را برای افزودن قابليتهای جديد به Server شبيه ساز سه بعدی فوتبال برای سايرين مطرح مينمايند. در پايان به برترين ايده ها (بنا به نظر اکثريت) جوايزی اهدا ميشود.

شبيه سازی دوبعدی فوتبال
در اين رشته که از جمله قديمی ترين رشته های مسابقات جهانی ربوکاپ است، تيمهايی متشکل از 11 برنامه نرم افزاری هوشمند با استفاده از يک نرم افزار Server به نام RoboCup Soccer Server که از سايت رسمی شبيه ساز ربوکاپ قابل دسترسی است، با هم به رقابت ميپردازند.

شبیه سازی امداد
پروژه شبیه سازی امداد روبوکاپ یکی از زمینه های تحقیقاتی – کاربردی جدید روبوکاپ است که هدف اصلی آن ایجاد یک سیستم پشتیبانی تصمیم اضطراری است. با استفاده از جمع آوری اطلاعات مربوط به بلای طبیعی رخ داده (زلزله)، پیش‌بینی، نقشه ریزی و سرانجام یک واسط کاربر ایجاد چنین سیستمی امکان پذیر می باشد.

برای شبیه سازی، یک محیط شبیه سازی فاجعه شهری که روی شبکه ای از رایانه های متصل به هم کار می کند، ساخته شده است. در این دنیای شبیه سازی شده، عامل های ناهمگون مانند آتش نشان ها، فرماندهان، قربانیان، داوطلبان، و غیره عملیات جستجو و نجات را هدایت می کنند. امدادگران انسانی می توانند از این شبیه ساز به عنوان زیربنا و پایه سیستم شبیه ساز مورد نظر خود استفاده کنند و سپس ویژگیهای مورد نظر خود را با اضافه کردن ماژول های مورد نیاز به شبیه ساز به سیستم اضافه کنند.

این پروژه موضوعات تحقیقاتی پیشرفته در زمینه های مختلفی را در بر می گیرد. به عنوان مثال در زمینه هوش مصنوعی و رباتیک، استراتژی رفتار (برای مثال برنامه ریزی چندعاملی، برنامه ریزی بلادرنگ، ناهمگونی عاملها، و غیره) یکی از مسایل پیچیده موجود می باشد.

نتایج پژوهش های انجام شده در پروژه شبیه سازی امداد روبوکاپ در اختیار همگان قرار می گیرد. همه ساله افراد زیادی با هدف پژوهش، سرگرمی، و آموزش در این مسابقات شرکت می کنند. طیف گسترده ای از قسمت های مختلف این فناوری در ایجاد یک سیستم اجتماعی ایمن تر در آینده قابل استفاده خواهد بود.

شما هم همکاری کنین .

مخصوصا راجع به شبیه سازی امداد . :f34r:

Huashan

Registered User
لایک‌ها
13
سلام دوست عزیز

می بینم که شما به علم رباتیک علاقمند هستید
البته من هیچ وقت به رباتیک علاقه نداشتم ولی چون چند تا از دوستانم در این زمینه فعالیت می کنند , ما هم از دور دستی در آتیش داریم ولی از حالا گفته باشم ها!! , از دور

برای شروع مطلب زیر را داشته باشید .

Huashan

Registered User
لایک‌ها
13
مراحل ساخت یک ربات امدادگر

1-نمای نزدیک اتصالات

2-قالب عاج نوار شنی

3-آماده شدن عایق‌ها در اتاقک داغ این قالب از سیلیکون ساخته می‌شود

1- 2- 3-

4-الگوی ایجاد سوراخ‌های عرضی برای پیچ‌های اتصال

5-سه سوراخ به عنوان پایه پیچ‌ها ایجاد می‌شود

6-قطعات زیادی لازم است تا ربات بتواند راه‌ برود. پیل سمت چپ برای لبه کوچک و سمت راستی برای لبهبزرگتر می‌باشد.

4- 5- 6-

7-قطعات لبه برای اتصال آماده است.47 اتصال روی لبه بزرگتر و 32 اتصال روی لبه کوچکتر دیده می‌شود.

8-لبه‌های آماده ، این اولین لبه کامل شده است. شما می توانید پیچ‌های اتصال که چرخ دنده را حرکت می دهد ببینید.

9-دو لبه کامل شده است. تلاش زیادی برای رسیدن به این مرحله لازم است.

7- 8- 9-

Huashan

Registered User
لایک‌ها
13
10- آزمایش کشش لبه ها

11-قالب گرفتن لبه آلومینیومی با الگوی چوبی

12-قطعات محور جلو از چپ به راست: چرخ دنده‌های کمکی لبه سمت چپ ، چرخ دنده‌های اصلی لبه سمت چپ،جدا کننده و تکیه‌گاه، زنجیر چرخ چرخ دنده‌ها برای چرخاندن لبه اصلی، محور، زنجیر چرخ چرخ دنده‌ها برای چرخاندن لبه کمکی، زنجیرچرخ چرخ دنده‌ها برای چرخاندن لبه اصلی سمت راست. جدا کننده و تکیه‌گاه، چرخ دنده لبه اصلی سمت راست، چرخ دنده لبهکمکی سمت راست.

10- 11- 12-

13- جلوی ربات، نمایش موتورهای چرخشی این دو موتور لبه‌ها را از بدنه اصلی ربات می‌چرخاند. این موجب می‌شود که ربات بتواند خود را به سمت راست برای بالا رفتن از پله و پشت سرگذاشتن موانع بچرخاند.

14-لبه های کمکی در حالت بالا رفتن موتورهای مرکزی میتواند لبه های کمکی رااز بدن ربات 360 درجه بچرخاند

15- چرخش لبه‌های اصلی از بدنه اصلی ربات با چرخش لبه‌های اصلی از بدنه ، ربات می‌تواند در یک رخداد ناگهانی خود را بالا بکشد. این روند همچنین برای بالا رفتن از دیوار با ارتفاع 18 اینچ عمل کند.

13- 14- 15-

این هم برای طرفداران قانون کپی رایت

hamid-ym

Registered User
لایک‌ها
21
Huashan عزیز با تشکر از حسن توجه شما

شما درباره شبیه سازی امداد اطلاعاتی ندارید؟ و یا اینکه مطلبی در این باره جایی سراغ ندارید؟

بازم ممنون!:rolleyes:

Huashan

Registered User
لایک‌ها
13
خواهش می کنم قابلی نداشت

شما در مورد شبیه سازی متن می خواهید یا در مورد نرم افزارهای شبیه ساز

من دو تا نرم افزار در این رایطه دارم یه نگاهی به آنها می اندازم اگر دیدم مناسب هستن و شما خواستید برای شما معرفی می کنم .

در این مورد هم با دوستانم صحبت می کنم , اگر آنها در این رابطه مطلبی داشتن , دریغ نمی کنم

اما بدونید که اگر می خواهید این راه رو ادامه بدهید کار زیادی در پیش دارید , پس خودتان را آماده کنید . ;)

hamid-ym

Registered User
لایک‌ها
21
به نقل از Huashan :
خواهش می کنم قابلی نداشت

من دو تا نرم افزار در این رایطه دارم یه نگاهی به آنها می اندازم اگر دیدم مناسب هستن و شما خواستید برای شما معرفی می کنم .

در این مورد هم با دوستانم صحبت می کنم , اگر آنها در این رابطه مطلبی داشتن , دریغ نمی کنم

اما بدونید که اگر می خواهید این راه رو ادامه بدهید کار زیادی در پیش دارید , پس خودتان را آماده کنید . ;)

دوست عزیز واقعیتش خیلی مشتاقم که تو زمینه شبیه سازی امداد بتونم فعالیت کنم ولی نمیدونم حجم کار و مسائل جانبی اون تا چه حدی هستش؟ ولی امید دارم اگه بشه به یه انجامی برسونمش . چند وقتی هم دنبال مطلب بودم ولی چیز مفیدی گیرم نیومد . این شد که دست به دامن اینجا شدیم .

به نقل از Huashan :
...

مسلما برای این کار ( شبیه سازی امداد ) باید از هر دوی این مطالب اطلاعاتی داشته باشم.

به کمک شما دلگرمم و منتظر ادامه مطالب .:rolleyes:

Huashan

Registered User
لایک‌ها
13
می شه کمی توضیح دهید که دقیقا می خواهید چه کار کنید ؟
می خواهید ربات امدادگر بسازید یا حرکات این ربات رو شبیه سازی کنید
البته هردوی موارد بالا در طول هم هستن ولی اگه می شه کمی بیشتر توضیح بدهید تا من بتونم اطلاعات بهتری از دوستانم که در این رابطه فعالیت می کنند بگیرم

hamid-ym

Registered User
لایک‌ها
21
به نقل از Huashan :
می شه کمی توضیح دهید که دقیقا می خواهید چه کار کنید ؟
می خواهید ربات امدادگر بسازید یا حرکات این ربات رو شبیه سازی کنید
البته هردوی موارد بالا در طول هم هستن ولی اگه می شه کمی بیشتر توضیح بدهید تا من بتونم اطلاعات بهتری از دوستانم که در این رابطه فعالیت می کنند بگیرم

دوست عزیز تصمیم من شبیه سازی عملکرد این ربات هستش .البته به همراه چند تا از دوستانم سابق بر این فعالیتهایی در زمینه ربات امدادگر داشتیم( پیاده سازی عملی )

ولی حالا همونطور که گفتم می خوام فعالیتی رو در زمینه شبیه سازی امداد شروع کنم . که امید به کمک شما دارم .:f34r:

hamid-ym

Registered User
لایک‌ها
21
به نقل از hamid-ym :
مخصوصا راجع به شبیه سازی امداد !:f34r:
:f34r:

چه بی نتیجه داره تموم میشه؟:(

Huashan

Registered User
لایک‌ها
13
اینطوری نیست دوست عزیز , انشالله بی نتیجه تموم نمی شه

یادتون هست که چه گفتم ؟

اما بدونید که اگر می خواهید این راه رو ادامه بدهید کار زیادی در پیش دارید , پس خودتان را آماده کنید .

پس به این زودی ها نباید دلسرد شوید

من بادوستانم تماس گرفتم , اما چون آنها بیشتر روی ربات های مسیریاب کار می کردند , اطلاعات زیادی در این زمینه نداشتند , اما شخص دیگری را معرفی کردند که در زمینه شبیه سازی ربات ها کار می کرد ولی ایشون در زمینه شبیه سازی ربات فوتبالیست کار کرده بود و پروژه شبیه سازی را به زبان c نوشته بود . اما باز هم متاسفانه من هنوز موفق نشدم که با ایشون تماس بگیرم :blush:

تا اونجا که من جستجو کردم بیشتر شبیه سازی ها در زمینه ربات فوتبالیست بوده , ظاهرا بازار این ربات ها خیلی داغه

در آینده یک نرم افزار تقریبا قوی در زمینه شبیه سازی برای شما معرفی خواهم کرد , فعلا دارم مطالب مورد نیاز رو جمع آوری می کنم .

موفق باشید .

hamid-ym

Registered User
لایک‌ها
21
به نقل از Huashan :
اینطوری نیست دوست عزیز , انشالله بی نتیجه تموم نمی شه

یادتون هست که چه گفتم ؟

پس به این زودی ها نباید دلسرد شوید

من بادوستانم تماس گرفتم , اما چون آنها بیشتر روی ربات های مسیریاب کار می کردند , اطلاعات زیادی در این زمینه نداشتند , اما شخص دیگری را معرفی کردند که در زمینه شبیه سازی ربات ها کار می کرد ولی ایشون در زمینه شبیه سازی ربات فوتبالیست کار کرده بود و پروژه شبیه سازی را به زبان c نوشته بود . اما باز هم متاسفانه من هنوز موفق نشدم که با ایشون تماس بگیرم :blush:

تا اونجا که من جستجو کردم بیشتر شبیه سازی ها در زمینه ربات فوتبالیست بوده , ظاهرا بازار این ربات ها خیلی داغه

در آینده یک نرم افزار تقریبا قوی در زمینه شبیه سازی برای شما معرفی خواهم کرد , فعلا دارم مطالب مورد نیاز رو جمع آوری می کنم .

موفق باشید .

دوست عزیز از شما ممنونم ، شما باعث دلگرمی من میشید.

گله من از اینه که چرا دوستان دیگه در ÷یشرفت این تاپیک کمکی نمیکنن . :hmm:

Huashan

Registered User
لایک‌ها
13
دوست عزیز از شما ممنونم ، شما باعث دلگرمی من میشید

خواهش می کنم در کنار شما یه چیزی هم ما یاد می گیریم

گله من از اینه که چرا دوستان دیگه در ÷یشرفت این تاپیک کمکی نمیکنن .

این طبیعیه , شما در خیلی از تاپیک ها می بینید که در اول کار تاپیک از تاپیک استقبال خوبی نمی شه و زننده ی تاپیک ابراز ناراحتی می کنه , ولی این رو باید بدونید که این شما هستید که باید تاپیک رو سرپا نگه دارید و برای مخاطبین جاذبه ایجاد کنید , مثل یک بازار یاب ;)

بالا