کسی از شماها در باره شبیه سازی ربات اطلاعاتی داره ویا اینکه مطلبی سراغ نداره؟
مخصوصا راجع به شبیه سازی امداد . :f34r:
به نقل از Huashan :خواهش می کنم قابلی نداشت
شما در مورد شبیه سازی متن می خواهید یا در مورد نرم افزارهای شبیه ساز
من دو تا نرم افزار در این رایطه دارم یه نگاهی به آنها می اندازم اگر دیدم مناسب هستن و شما خواستید برای شما معرفی می کنم .
در این مورد هم با دوستانم صحبت می کنم , اگر آنها در این رابطه مطلبی داشتن , دریغ نمی کنم
اما بدونید که اگر می خواهید این راه رو ادامه بدهید کار زیادی در پیش دارید , پس خودتان را آماده کنید .
به نقل از Huashan :...
شما در مورد شبیه سازی متن می خواهید یا در مورد نرم افزارهای شبیه ساز
به نقل از Huashan :می شه کمی توضیح دهید که دقیقا می خواهید چه کار کنید ؟
می خواهید ربات امدادگر بسازید یا حرکات این ربات رو شبیه سازی کنید
البته هردوی موارد بالا در طول هم هستن ولی اگه می شه کمی بیشتر توضیح بدهید تا من بتونم اطلاعات بهتری از دوستانم که در این رابطه فعالیت می کنند بگیرم
به نقل از hamid-ym :کسی از شماها در باره شبیه سازی ربات اطلاعاتی داره ویا اینکه مطلبی سراغ نداره؟
مخصوصا راجع به شبیه سازی امداد !:f34r:
:f34r:
اما بدونید که اگر می خواهید این راه رو ادامه بدهید کار زیادی در پیش دارید , پس خودتان را آماده کنید .
به نقل از Huashan :اینطوری نیست دوست عزیز , انشالله بی نتیجه تموم نمی شه
یادتون هست که چه گفتم ؟
پس به این زودی ها نباید دلسرد شوید
من بادوستانم تماس گرفتم , اما چون آنها بیشتر روی ربات های مسیریاب کار می کردند , اطلاعات زیادی در این زمینه نداشتند , اما شخص دیگری را معرفی کردند که در زمینه شبیه سازی ربات ها کار می کرد ولی ایشون در زمینه شبیه سازی ربات فوتبالیست کار کرده بود و پروژه شبیه سازی را به زبان c نوشته بود . اما باز هم متاسفانه من هنوز موفق نشدم که با ایشون تماس بگیرم :blush:
تا اونجا که من جستجو کردم بیشتر شبیه سازی ها در زمینه ربات فوتبالیست بوده , ظاهرا بازار این ربات ها خیلی داغه
در آینده یک نرم افزار تقریبا قوی در زمینه شبیه سازی برای شما معرفی خواهم کرد , فعلا دارم مطالب مورد نیاز رو جمع آوری می کنم .
موفق باشید .
دوست عزیز از شما ممنونم ، شما باعث دلگرمی من میشید
گله من از اینه که چرا دوستان دیگه در ÷یشرفت این تاپیک کمکی نمیکنن .