• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

شتاب دهنده DIAL UP تا 5 و ADSL تا 3 برابر-كاهش 30% در مصرف شارژ ADSL

لایک‌ها
0
On..speed 6.0.32.0
اين برنامه اصلا هيچ دستكارى تو سيستم يا مودم شما انجام نميده و تاثيريش در كم كردن مقدار كيلوبيت كه در سيستم كاربر در حال recive - send شدن هست دارد و با استفاده تكنولوژى منحصربه فرد خود
Comperessing
با فشرده سازى ديتاهايى كه شما در حال دريافت از اينترنت هستين باعث كاهش حجم سايت در حال بارگزارى ميشود و بطور چشمگيرى سرعت بارگزارى و باز شدن صفحات سايتها را تا 5 برابر افزايش ميده-با آى پى مجازى كه به شما ميده همه محدوديتهايى كه براى كاربران ايرانى كه توسط سايتهاى خارجى اعمال ميشه از بين ميره و به راحتى با ايگولد egold -ويزا كارت visa card - پى پال paypal و خيلى از سايتهاى ديگه كار كنيد و چون هكرها از طريق آى پى به سيستم قربانى نفوذ ميكنند و با توجه به اينكه آى پى اصلى شما مخفى شده از دست هكرها در امان خواهيد بود.و ويژگى اصلى برنامه اينه كه ديگه با پيغام مشترك گرامى دسترسى شما به اين سايت امكان پذير نميباشد
مواجه نخواهيد شد

معايب برنامه: افت سرعت دانلود adsl و ثابت ماندن سرعت دانلود ديال آپ
در صورتيكه خواستار سريال اورجينال و كاملا اختصاصى ثبت شده به نام خودتان هستيد پس از پرداخت 5000 تومان سريال اورجينال با اعتبار يكسال و با هر نامى كه دوست داشته باشيد به ثبت رسيده و در كمتر از 48 ساعت در اختيارتون قرار ميگيره

[email protected]

id: rainboy_200020

تمامى كسانيكه اكانت يكساله خريدارى كرده اند و هم اينك اكانتشان مسدود شده است مشخصات فيش پرداختى كه يك نسخه از آنرا در قسمت پيام هاى ارسالى در قسمت كنترل پنل و يا در قسمت sent mail در ميل باكس خود دارند براي من ارسال كنند تا مجددا اكانتشان را فعال كنم

Last edited:

hajizadeh110

Registered User
لایک‌ها
66
یعنی اینم مثل وی پی ان عمل میکنه!

لایک‌ها
0
یعنی اینم مثل وی پی ان عمل میکنه!

يكى از معايب وى-پى-ان افت شديد سرعت اينترنت و دانلود است اما اين برنامه علاوه به دارا بودن تمامى خصوصيات وى-پى-ان
شتاب دهنده سرعت اينترنت و دانلود است

hadi222

Registered User
لایک‌ها
85
اونوقت از کجا معلومه که 1 سال کار کنه؟

hajizadeh110

Registered User
لایک‌ها
66
برای اکانت تست ایمیل زدم!اما هنوز جواب ندادید

seul

Registered User
لایک‌ها
261
یعنی با 5000 تومان 1 سال کار می کنه؟
شک دارم...

لایک‌ها
0
تمامى كسانيكه اكانت يكساله خريدارى كرده اند و هم اينك اكانتشان مسدود شده است مشخصات فيش پرداختى كه يك نسخه از آنرا در قسمت پيام هاى ارسالى در قسمت كنترل پنل و يا در قسمت sent mail در ميل باكس خود دارند براي من ارسال كنند تا مجددا اكانتشان را فعال كنم

Last edited:

rezanew

Registered User
لایک‌ها
38
این onspeed که مال خیلی وقت پیشه، البته یه دوره ای تعطیل کرد الان دوباره شروع کرده.
انصافاً خیلی جالبه و سرعت رو واقعاً زیاد می کنه ولی اون موقع ای پی اختصاصی نمی داد. (الان هم فکر نکنم بده). در ضمن خود سایتش می ده 24 دلار شما چطوری می دید 5 تومن؟!

Zakhmezaboon

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
همانطور كه اشاره كردم روش ساخت رايگان از طريق آى پى هندى از سايت
www.yuvayantra.com
وجود داره ولى پس از پخش نحوه ساخت اكانت در اينترنت سايت مورد نظر با هجوم هزاران كاربر از سراسر دنيا مواجه شده و دچار ترافيك سنگين و تاخير در خدمات رسانى شده است و احتمال داره بزودى ارايه اكانت را متوقف كند
اكانتى را كه ما ارايه ميدهيم از سايت ديگر است كه بصورت خودكار بدون نياز به پست الكترونيك در سايت مربوطه اكانت ميسازد و سرعت آن نيز حدود 10 درصد بيشتر از اكانتى است كه بصورت مستقيم از سايت
yuvayantra
دريافت ميكنيد
در مورد سوال دوم پس از فعال شدن برنامه به سايت
www.selfseo.com
مراجعه و
what is my ip
را انتخاب كنيد ملاحظه ميكنيد
Ip
شما تغير كرده است

سلام.اگه میشه برای منم اکانت تست رو بفرستین.با بقیه مشخصات.مرسی.البته براتون ایمیل زدم.

Last edited:
لایک‌ها
0
توجه: بعداز نصب برنامه و رستارت كردن سيستم چنانچه به هر دليلى برنامه بطور خودكار تنظيمات مروبط به مرورگرتان را انجام نداد از روش زير استفاده كنيد
Ip=p r o x y:127.0.0.1
Port:5405
Opera : preferences-advanced-proxy servers
Firefox : tools-options-advanced-network-settings
چنانچه مايل به شتاب ٢ برابرى دانلود خود هستيد حتما از برنامه internet download manager
استفاده كرده و تنظيمات زير را انجام دهيد
Download-options
در قسمت p r o x y
تيك use http proxy را زده و p r o x y
Port را وارد كنيد و سپس در سربرگ
Connection را انتخاب كرده
Default max.conn.number را روى 16 قرار داده و ok
را بزنيد

rezanew

Registered User
لایک‌ها
38
می دونم، ای پی تغییر می کنه ولی آیا این آیپی اختصاصی هست یا شیر؟

Nevissande

Registered User
لایک‌ها
10
لایک‌ها
0
می دونم، ای پی تغییر می کنه ولی آیا این آیپی اختصاصی هست یا شیر؟

همانطور كه عرض كردم به هر كاربر يك آى پى اختصاصى
از كشور انگلستان-امريكا اختصاص ميده كه امنيت بالايى داره و هيچ سايت يا نهاد يا هيچ سيستمى قادر به شناسايى آى پى اصلى شما نخواهد بود
اين قابليت جديد برنامه است كه در نسخه 6.0.32 به برنامه اضافه شده است

Last edited:

alibati

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,344
یه تست به من بده
اگه اوکی باشه چندتا مشتری برات میارم

sIiiS

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
181
خیر عزیز، چرا دروغ میگی ؟
به هر کاربر یک آی پی داده نمیشه و این آی پی بین همه کاربران اشتراکی استفاده میشه
حداقل داری سرویس مجانی رو میفروشی ، اطلاعات درست به مردم بده !!

لایک‌ها
0
خیر عزیز، چرا دروغ میگی ؟
به هر کاربر یک آی پی داده نمیشه و این آی پی بین همه کاربران اشتراکی استفاده میشه
حداقل داری سرویس مجانی رو میفروشی ، اطلاعات درست به مردم بده !!

دوست عزيز من طى امتحانى كه روى سه سيستم با سه اكانت متفاوت انجام دادم در سايت
Selfseo
هر سه دارى سه آى پى متفاوت بودند

Last edited:

sIiiS

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
181
نه عزیز ، اینا یک سری آی پی هستند که مثلا بین 1000 نفر تقسیم میشه و هربار یکی از اونا به شما تعلق میگیره ...
مثلا 3 تا آی پی رو بین 1000 نفر تقسیم می کنند که هر آی پی 300 نفر رو پشتیبانی می کنه (به عنوان مثال گفتم!)

لایک‌ها
0
نه عزیز ، اینا یک سری آی پی هستند که مثلا بین 1000 نفر تقسیم میشه و هربار یکی از اونا به شما تعلق میگیره ...
مثلا 3 تا آی پی رو بین 1000 نفر تقسیم می کنند که هر آی پی 300 نفر رو پشتیبانی می کنه (به عنوان مثال گفتم!)

اگه اينطوريه كه شما ميگيد من خيلى خوشانسم كه سه آى پى كه بين 1000 نفر تقسيم ميشه به من در يك زمان تعلق گرفته

بالا