• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

شتاب دهنده DIAL UP تا 5 و ADSL تا 3 برابر-كاهش 30% در مصرف شارژ ADSL

booysusa

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوست من میشه اکونت onspeed به ایمیلم بفرستید بدتوری نیازمه

[email protected]
[email protected]

به هرکدوم از ایمیل هام خواستی میتونی بفرستی / یوزر و پسورد رو خودت انتخاب کن رفیق
دوست من منتظر لطف شما هستم

rezanew

Registered User
لایک‌ها
38
لایک‌ها
0
هر اكانت 5000 تومان
كسانيكه اكانتشان مسدود شده است مشخصات فيش پرداختى را بهم بدند تا اكانتشون رو مجدد فعال كنم

ehsan640

Registered User
لایک‌ها
87
برادر من یه اکانت میخوام
چقدر طول میکشه تحویلش ؟
و تا کی کار میکنه ؟

p30p30

Registered User
لایک‌ها
41
سلام

اكانت 6 ماهه هم داري؟ قيمت؟

ضمنا! اگر الان سفارش بدم، مي تونم مثلا يك سال ديگه ازش استفاده كنم؟

ممنون

:.GraphicShop.:

Registered User
لایک‌ها
0
تماى كسانيكه اكانت خريدارى كردند و اكنون اكانت آنان غيرفعال است مشخصات فيش پرداختى خود را كه يك نسخه از آنرا در قسمت پيام هاى ارسالى و يا sent mail برايم ارسال كنند تا مجددا اكانت را فعال كنم

چه طوريه كه شما قبل از فروش مي گين كه اكانت ها يك ساله هستند . اون وقت بعد از يك ماه ميان مي گين افرادي كه اكانت آنها بسته شده اعلام كنند .؟

مي شه يه توضيحي بدين .:blink:

بعدش هم اينجا هم واسه فروش گزاشتين ؟

http://www.forum.persiantools.com/t124139-page3.html

لایک‌ها
0
شما فقط با 5000 تومان میتونید به راحتی از سد فیلتر به مدت یک سال بگزرید از ویژگی این اکانت ها اینه که میتونی پسوردش رو عوض کنی و همچنین تاریخ انقضای اکانت رو با رفتن به وب سایت برنامه مشاهده کنی

021

Registered User
لایک‌ها
33
این قیمت با قیمت سایت onspeed خیلی تفاوت داره

http://www.onspeed.com/us/get.php

Pay securely online - just US$39.99 for a 12-month subscription of ONSPEED

شما از acc های دزدی استفاده می کنید
و علت این که اکانت ها بلوکه شده اند و شما از مشتریان بنده خدا خواسته اید مجددا فیش را دوباره ارسال کنند این است که صاحب کارت شکایت کرده که ایشون این خرید ها را نکرده است و بانک هم با توجه به درخواست صاحب حساب پول ها را برگشت زده است و اکانت بسته شده اند
و شما این بار قصد داری با یک کارت دیگه خرید کنی

انصافا خودت بگو چطوری 39.99 $ را 5 هزار تومان می خری ؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

یادش بخیر یه زمانی چقدر از این کارت های اعتباری هک می کردیم :cool:

021

Registered User
لایک‌ها
33
ولى بعضى از كاربران با نحوه ساخت اكانت مشكل داشتند و من در عوض ساخت اكانت 5 تومان دريافت ميكردم

احتمالا تو تایتل پست زده بودی که اکانت هندی هر کس نمی توه بسازه من 5 تومان می گیرم می سازم ؟! بعد همه مشتاق شدن که بیان به شما پول بدن که بسازین براشون !!!! یا اینکه یه جوریی گولشون زدی

من يك اكانت قابل استفاده روى يك سيستم در اختيارش ميزارم كه پس از يك ماه با نرم افزار ويژه اى كه در اختيارش ميزارم خودش بايد اقدام به شارژ اكانت با اين نرم افزار در كمتر از يك دقيقه ميكنه اين اكانت ها هر 30 روز يكبار توسط كاربر از طريق برنامه شارژ مجدد ميشه

واقعا حرفی برای گفتن باقی نمی مونه

لایک‌ها
0
این قیمت با قیمت سایت onspeed خیلی تفاوت داره

http://www.onspeed.com/us/get.php

Pay securely online - just US$39.99 for a 12-month subscription of ONSPEED

شما از acc های دزدی استفاده می کنید
و علت این که اکانت ها بلوکه شده اند و شما از مشتریان بنده خدا خواسته اید مجددا فیش را دوباره ارسال کنند این است که صاحب کارت شکایت کرده که ایشون این خرید ها را نکرده است و بانک هم با توجه به درخواست صاحب حساب پول ها را برگشت زده است و اکانت بسته شده اند
و شما این بار قصد داری با یک کارت دیگه خرید کنی

انصافا خودت بگو چطوری 39.99 $ را 5 هزار تومان می خری ؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

یادش بخیر یه زمانی چقدر از این کارت های اعتباری هک می کردیم :cool:

دوست عزيز كاملا در اشتباه تصور كرديد تمامى پست هاى من آپديت شده است جريان از اين قرار هست كه من ابتدا ورژن هندى برنامه را كه اكانتش رايگان بود و همه دوستان ميدونستند ولى بعضى از كاربران با نحوه ساخت اكانت مشكل داشتند و من در عوض ساخت اكانت 5 تومان دريافت ميكردم اما پس از چند ماه سرويس دهى ورژن هندى برنامه متوقف شده است و هم اكنون بيش از 60 درصد كسانيكه از من اكانت خريده بودند مشكل شان حل و اين بار از ورژن انگليسى برنامه استفاده ميكنند اما اينكه چگونه اكانت 40 دلارى به قيمت فقط 5 هزار تومان ميدم چون كاربر نيمى از زحمت را ميكشه من يك اكانت قابل استفاده روى يك سيستم در اختيارش ميزارم كه پس از يك ماه با نرم افزار ويژه اى كه در اختيارش ميزارم خودش بايد اقدام به شارژ اكانت با اين نرم افزار در كمتر از يك دقيقه ميكنه اين اكانت ها هر 30 روز يكبار توسط كاربر از طريق برنامه شارژ مجدد ميشه و پس از 12 ماه ديگه نميشه از اون اكانت استفاده كرد و يا شارژش كرد و بايد درخواست خريد اكانت جديد را داد اين اكانت ها از نوع trial با امكان 12 بار شارژ مجدد در 12 ماه سال ميباشد

بالا