k-boy
Registered User
سلام به همه دوستان...
برای راه اندازی یک فروشگاه نرم افزار به 5500000 تومان پول نیاز داریم (برای خرید 14 ترابایت آرشیو + 3500 دی وی دی)
در حال حاضر 4500000 تومنش رو جور کردم و 1 ملیون تومن کم هستش.
فروشگاه با ajax کار شده و کاملا اختصاصی با php توسط بنده کد نویسی شده(CMS آماده و ورد پرس نیست . 1 هفته تا آپلود کامل سایت مونده و همچنین بعد از 1 ماه رسما راه اندازی میشه)
در حال حاضر دو نفر توی این فروشگاه فعالیت دارن : خود من و یکی از دوستان نزدیکم . کارهای سایت رو ما دو نفر به طور کامل انجام میدیم
پس سرمایه گذار نیازی نداره که وقت صرف فروشگاه بکنه (اگر خواست کمک کنه که چه بهتر
)
یک پنل مدیریت برای سرمایه گذار طراحی میشه که بتونه در جریان تمام کارها قرار بگیره.
از فروش هر محصول هم 20% به حساب سرمایه گذار به صورت هفتگی واریز میشه.
با برنامه هایی که برای فروشگاه داریم به امید خدا تا دو یا سه ماه فروش خوبی پیدا میکنه.
بعد از 5 ماه در صورت انصراف سرمایه گذار , تمام هزینش برگردونده میشه.
در ضمن بهتره که سرمایه گذار توی تهران باشه تا بتونیم همدیگه رو ملاقات بکنیم . البته برای خارج از تهران هم یه فکری میکنیم.
امیدوارم تونسته باشم توضیحات لازم رو داده باشم.
در صورتی که علاقه به همکاری داشتید توی همینجا پ.خ بدین تا صحبتای لازم رو بکنیم.
در ضمن هزینه بعد از آپلود اولیه سایتو در صورت پسندیدن گرفته میشه.
برای راه اندازی یک فروشگاه نرم افزار به 5500000 تومان پول نیاز داریم (برای خرید 14 ترابایت آرشیو + 3500 دی وی دی)
در حال حاضر 4500000 تومنش رو جور کردم و 1 ملیون تومن کم هستش.
فروشگاه با ajax کار شده و کاملا اختصاصی با php توسط بنده کد نویسی شده(CMS آماده و ورد پرس نیست . 1 هفته تا آپلود کامل سایت مونده و همچنین بعد از 1 ماه رسما راه اندازی میشه)
در حال حاضر دو نفر توی این فروشگاه فعالیت دارن : خود من و یکی از دوستان نزدیکم . کارهای سایت رو ما دو نفر به طور کامل انجام میدیم
پس سرمایه گذار نیازی نداره که وقت صرف فروشگاه بکنه (اگر خواست کمک کنه که چه بهتر
![biggrinsmiley.gif](/proxy.php?image=http%3A%2F%2Ff.ptcdn.org%2Fimages%2Fsmilies2%2Fbiggrinsmiley.gif&hash=5ba0ad58c3a3d31af3f7ec12b68becaf)
یک پنل مدیریت برای سرمایه گذار طراحی میشه که بتونه در جریان تمام کارها قرار بگیره.
از فروش هر محصول هم 20% به حساب سرمایه گذار به صورت هفتگی واریز میشه.
با برنامه هایی که برای فروشگاه داریم به امید خدا تا دو یا سه ماه فروش خوبی پیدا میکنه.
بعد از 5 ماه در صورت انصراف سرمایه گذار , تمام هزینش برگردونده میشه.
در ضمن بهتره که سرمایه گذار توی تهران باشه تا بتونیم همدیگه رو ملاقات بکنیم . البته برای خارج از تهران هم یه فکری میکنیم.
امیدوارم تونسته باشم توضیحات لازم رو داده باشم.
در صورتی که علاقه به همکاری داشتید توی همینجا پ.خ بدین تا صحبتای لازم رو بکنیم.
در ضمن هزینه بعد از آپلود اولیه سایتو در صورت پسندیدن گرفته میشه.