• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

شراکت در کار وبمستری خوب یا بد؟

salar_del

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
59
با سلام خدمت دوستان من دارم کار روی یک یا دو سایت رو شروع می کنم یکی از دوستانم هم می خواهد با من کار کنه با توجه به تجربیاتی که از دوستان خوندم کاملا در این بحث شراکت مردد شدم دوستان ممنون میشم راهنمایی کنید مزیت هایی که به نظرم میاد اینا هستن
1-کار سریعتر پیش میره
2-میشه دفتر گرفت
3-سرمایه بیشتر میشه برای کار
معایب هم اینا هست به نظرم
1-دوتا تصمیم گیرنده خواهد بود
2-در صورت اختلاف کل کار به فنا میره

khunires

مدیربخش کاروسرمایه *فروشنده معتبر
لایک‌ها
4,947
با سلام خدمت دوستان من دارم کار روی یک یا دو سایت رو شروع می کنم یکی از دوستانم هم می خواهد با من کار کنه با توجه به تجربیاتی که از دوستان خوندم کاملا در این بحث شراکت مردد شدم دوستان ممنون میشم راهنمایی کنید مزیت هایی که به نظرم میاد اینا هستن
1-کار سریعتر پیش میره
2-میشه دفتر گرفت
3-سرمایه بیشتر میشه برای کار
معایب هم اینا هست به نظرم
1-دوتا تصمیم گیرنده خواهد بود
2-در صورت اختلاف کل کار به فنا میره

سلام، وقت بخیر
کلیه توافقات خودتون رو به صورت بند از 1 تا هرچندتا که هست دربیارید و در محضر به صورت رسمی ثبت کنید و سپس شروع به کار کنید.
هرچقدر سرمایه هم هر یک از طرفین وارد کار میکنن هم باید در سند قید بشه که بعد مشکلی پیش نیاد.

نکته ی مهم اینکه با سرمایه زیر 200 میلیون تومان عملا دفتر زدن در ایران منجر به هزینه های مالیاتی و دردسرهای بیشتر هست که وارد کار بشید متوجه میشید.

ms368

Registered User
لایک‌ها
8,738
تو خونه کار کردن مزیت هاش بیشتره
چه مزیتی ؟
من حاظر نیستم هیچوقت تو خونه کار کنم چون خونواده دائما در حال دیدن سریال های تلویزیون هستن و اتاق من عایق صدا نیست و اذیت میشم
تو خونه دائما صدات میزنن که بیا میوه بخور، ناهار بخور، چایی آمادس و ول کن نیستن :D
مشکل که پیش میاد مجبور میشی از کارت بزنی و بری کارشونو انجام بدی، مثلا خرید نون، یا مشکلات فنی خونه
در کل اگه مجردی باشه بهتره ولی من با خونواده هستم نمیتونم.

salar_del

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
59
تو خونه کار کردن مزیت هاش بیشتره
اتفاقا من خونه شخصی دارم و مجرد هم هستم اما باورتون نمیشه گاهی آدم دیونه میشه حالا کار کردن پیشکش تو خونه موندن آدم رو دیونه می کنه اما هر روزی که برای چند ساعت به هر عنوانی میرم بیرون بر می گردم روحیم ده برابر میشه خونه اصلا به درد کار نمی خوره اصلا

betocheee

Registered User
لایک‌ها
53
سلام دوست عزیز
به شدت توصیه میکنم یه تیم قوی رو تشکیل بدین کلا استارتاپ و کار در وب بدون تیم اصلا موفقیت چشمگیر نداره اگه میخواید پیشرفت کنید و یه کسب و کار درست و حسابی راه اندازی کنید صددرصد شراکت کنید
ولی همه چیز رو از اول اصولی پیش ببرید و رفاقتی کار نکنید بعدش به مشکل بر بخورید

بالا