ببینید مهم موفق شدنه . مثل هر بیزنس دیگه ای ریسک وجود داره ولی بعد موفقیت هم اگه امار و ارقام میخوایید پیام خصوصی بدید تا عرض کنم خدمتتون. چون اطلاعات کاملی دارم تو این موضوعتوجیه اقتصادی داره؟
شما تو کدوم یک از دو موارد قصد همکاری دارین؟خیلی عالیه هزینه ها به چه صورته؟
بله شما خودت دنبال اسپانسر مالی بودی وفتم نداشتی !!همون اگه هزینه ها رو بگید فکر کنم ببینم کدوم ! البته شما تو تاپیک منم بودید که میخواستم همچین سایتی رو بزنم :general706:
گفتم که خداروشکر درست شد (پاسخ آخر) / فقط فرق من با شما در زبان سایت هستشبله شما خودت دنبال اسپانسر مالی بودی وفتم نداشتی !!
شما میخواستی رو اپلود بوی پیاده کنی که کار شدنی نیست . و اسپانسر سرور و قالب و سیستم هم نداشتی . که گفتی وقتم ندارم چطور میخوای همکاری کنی ؟
دانلود کاربر های خارجی به هیچ دردی نمیخوره . و باعث بیشتر شدن حساسیت کپی رایت میشه .گفتم که خداروشکر درست شد (پاسخ آخر) / فقط فرق من با شما در زبان سایت هستش
ولی با سایت های ایرانی نمیشه رقابت کرد! یعنی میخوای با film2movie رقابت کنی؟:general611:دانلود کاربر های خارجی به هیچ دردی نمیخوره . و باعث بیشتر شدن حساسیت کپی رایت میشه .
یکم به حرفی که میزنی فکر کن ! اونوقت سایت تفریحی نزنیم که با بیتوته رقابت نکنیم یا فروشگاه نزنیم که دیجی کالا هست یا هزار تا مورد این حرفا بچگانستولی با سایت های ایرانی نمیشه رقابت کرد! یعنی میخوای با film2movie رقابت کنی؟:general611:
نه اخه رقابت کنیم ولی به چه سرمایه ای؟ فوقش بتونیم 1% مال خودمون کنیم با وجود اینا . شما هزینه هارو براورد کردی؟ چقدر شد؟یکم به حرفی که میزنی فکر کن ! اونوقت سایت تفریحی نزنیم که با بیتوته رقابت نکنیم یا فروشگاه نزنیم که دیجی کالا هست یا هزار تا مورد این حرفا بچگانست
ارادت داریم خدمت شمااز دست ما چه کمکی بر میاد؟
یکی از علاقه مندان فیلم و سریال کلا فکر کنم همشون رو دیدم
فدای شما امیدوارم که یکی از سایت های عالی فیلم رو داشته باشید راستی به عنوان یه پیشنهاد البته چیزی که در مورد فیلم تو مووی من دوست دارم گذاشتن پیشنمایش ها هست شما هم اینکار رو انجام بدید خیلی کاربرا دوست دارنارادت داریم خدمت شما