ایران در حال حاضر شرایط بازارش افتضاح شده و وب مستر ها هم همه دارن چن تا سایت مذخرف بالا اوردن سر خودشون گرم کردن چار تا درگاه پرداخت مذخرف
در صورتی که اگه شما ها با هم کار کنید یه بازار قدرتمند درست کنید برا خودتون هیچ کودوم از متد های روز پول در اوردن من تو مارکت ایران ندیدم چار تا سایت مذخرف که در امد بتون می دن در ازتری همکای فروش زهر مار شرو ور اگه اینارو بیخیل شید می تونید به جای بهتری برسید
من ایران زندگی نمی کنم ولی وضعیت افتضاح بازار ایرانو به راحتی می شه فهمید با یه جستجو راجع به یک چیزی
مشکل اصلی وبمستر ها اینه که نمی دونن چجوری پول در بیارن
در حال حاضر یه مافیا تو بازار ایران هست صبا ویژن
الان متد شما ها چیه بازدید کندده بعدم همکاری فروش؟
این چیزا هیچ موقع پولی توش نیست و من خودم حالم به هم می خوره از این چیزا
اگه همتون روزمه ها تون یه جا بزارید راحت تر می شه نتیجه گرفت.
خود من دنبال چن وبمستر هستم اگه علاقه مند هستین برای همکاری در پروژه های خودم لطفا روزمه های خودتون برام ارسال کنید.
در صورتی که اگه شما ها با هم کار کنید یه بازار قدرتمند درست کنید برا خودتون هیچ کودوم از متد های روز پول در اوردن من تو مارکت ایران ندیدم چار تا سایت مذخرف که در امد بتون می دن در ازتری همکای فروش زهر مار شرو ور اگه اینارو بیخیل شید می تونید به جای بهتری برسید
من ایران زندگی نمی کنم ولی وضعیت افتضاح بازار ایرانو به راحتی می شه فهمید با یه جستجو راجع به یک چیزی
مشکل اصلی وبمستر ها اینه که نمی دونن چجوری پول در بیارن
در حال حاضر یه مافیا تو بازار ایران هست صبا ویژن
الان متد شما ها چیه بازدید کندده بعدم همکاری فروش؟
این چیزا هیچ موقع پولی توش نیست و من خودم حالم به هم می خوره از این چیزا
اگه همتون روزمه ها تون یه جا بزارید راحت تر می شه نتیجه گرفت.
خود من دنبال چن وبمستر هستم اگه علاقه مند هستین برای همکاری در پروژه های خودم لطفا روزمه های خودتون برام ارسال کنید.