• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

شرایط بیمه تامین اجتماعی برای وبمستران! بازنشستگی و خدمات درمان

FARID2XF

Registered User
لایک‌ها
89
سلام.
امیدوارم جای درستی تاپیک زده شده باشه در غیر اینصورت لطفا انتقال بدید.

کسی اطلاع داره شرایط بیمه برای وبمستران به چه صورتیه ؟
-هدف بنده بازنشستگی و خدمات درمانی و ... تضمینی هستش دقیقا مثل کارمندان شرکت ها.
-و قصد دارم به حالتی باشه که حقوق بازنشستگیم بالا باشه...(شنیدم چند سال اخر قبل بازنشستگی باید بیشتر حق بیمه بدیم...)

-چقدر باید ماهیانه پرداخت کرد ؟ چند سال ؟ اگه بعد 1 سال حق بیمه ندیم کلا سابقه هم حذف میشه ؟ مثلا بر فرض اینکه 2 سال بنده حق بیمه بدم و به مدت 5 سال پرداخت نکنم و بعدش مثلا برم توی شرکت و کارفرما پرداخت کنه...
لطفا در مورد بیمه های دیگه راهنمایی نکنید چون هدف بنده فقط تامین اجتماعی هست چون از همه معتبر تره.

پیشاپیش تشکر.

ms368

Registered User
لایک‌ها
8,738
سلام.
امیدوارم جای درستی تاپیک زده شده باشه در غیر اینصورت لطفا انتقال بدید.

کسی اطلاع داره شرایط بیمه برای وبمستران به چه صورتیه ؟
-هدف بنده بازنشستگی و خدمات درمانی و ... تضمینی هستش دقیقا مثل کارمندان شرکت ها.
-و قصد دارم به حالتی باشه که حقوق بازنشستگیم بالا باشه...(شنیدم چند سال اخر قبل بازنشستگی باید بیشتر حق بیمه بدیم...)

-چقدر باید ماهیانه پرداخت کرد ؟ چند سال ؟ اگه بعد 1 سال حق بیمه ندیم کلا سابقه هم حذف میشه ؟ مثلا بر فرض اینکه 2 سال بنده حق بیمه بدم و به مدت 5 سال پرداخت نکنم و بعدش مثلا برم توی شرکت و کارفرما پرداخت کنه...
لطفا در مورد بیمه های دیگه راهنمایی نکنید چون هدف بنده فقط تامین اجتماعی هست چون از همه معتبر تره.

پیشاپیش تشکر.
توی این انجمن تاپیک بزنید
https://forum.persiantools.com/forums/کار-و-سرمایه-و-تجارت.162/
پرداخت نکنید اتفاق خاصی نمیوفته، منتها بعدش که میخاید دوباره بیمه رد کنید، اینایی که پرداخت نکردید جز سابقتون نمیارن،‌در جریان هم نیستم که جریمه میکنن یا نه
اگه هم سربازی رفتید میتونید اون ۲ سال رو بخرید و به سابقتون اضافه کنید (تامین اجتماعی)

FARID2XF

Registered User
لایک‌ها
89
توی این انجمن تاپیک بزنید
پرداخت نکنید اتفاق خاصی نمیوفته، منتها بعدش که میخاید دوباره بیمه رد کنید، اینایی که پرداخت نکردید جز سابقتون نمیارن،‌در جریان هم نیستم که جریمه میکنن یا نه
اگه هم سربازی رفتید میتونید اون ۲ سال رو بخرید و به سابقتون اضافه کنید (تامین اجتماعی)
ممنون میشم مدیران منتقل کنن همین تاپیک رو.
سربازی که معاف هستم.
با توجه به تصویر زیر ما تو کدوم دسته ایم ؟!
80126.jpg

ATILA1355

Registered User
لایک‌ها
1,118
شما خویش فرما ، مشاغل آزاد میشی
تا اونجا که من یادمه ، کسب و کار اینترنتی کد داشت توی بیمه

اگه نداشته باشه ، خویش فرمای اختیاری

Business plan

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
14,227
همونطور که بجای بیکار مینویسن آزاد شغلی هم تحت عنوان وبمستری رسما وجود نداره!
یه نفر رو میشناسم از روی وانتی که داشت شاغل محسوب شد الان میلیونی پول بازنشستگی میگیره!

FARID2XF

Registered User
لایک‌ها
89
شما خویش فرما ، مشاغل آزاد میشی
تا اونجا که من یادمه ، کسب و کار اینترنتی کد داشت توی بیمه

اگه نداشته باشه ، خویش فرمای اختیاری
ممنون بابت پاسخ.
اگه کد هست برای مشاغل اینترنتی یعنی درصدی از حق بیمه رو دولت میده درسته ؟ یعنی من کمتر باید حق بیمه بپردازم...
توی بدترین حالت که دولت یا کارفرما در کار نیست باید کامل حق بیمه رو خود شخص بده که توی عکس قبلی یعنی ماهیانه 218ت که کمی سنگینه...

FARID2XF

Registered User
لایک‌ها
89
همونطور که بجای بیکار مینویسن آزاد شغلی هم تحت عنوان وبمستری رسما وجود نداره!
یه نفر رو میشناسم از روی وانتی که داشت شاغل محسوب شد الان میلیونی پول بازنشستگی میگیره!
بله منم میشناسم مورد مشابه.
با توجه به عکس پست قبلیم.
چطور میشه توی رده مثلا قالیبافان قرار بگیریم و 20 درصد رو خود دولت بپردازه ؟ اگه بشه بجای 218ت میتونم 57ت بدم که عالیه.

ATILA1355

Registered User
لایک‌ها
1,118
ممنون بابت پاسخ.
اگه کد هست برای مشاغل اینترنتی یعنی درصدی از حق بیمه رو دولت میده درسته ؟ یعنی من کمتر باید حق بیمه بپردازم...
توی بدترین حالت که دولت یا کارفرما در کار نیست باید کامل حق بیمه رو خود شخص بده که توی عکس قبلی یعنی ماهیانه 218ت که کمی سنگینه...

برو توی این سایت سوالت رو مطرح کن
https://www.bidbarg.com/bimeh/index.php/
یه مرجع کامل از سوالات بیمه هست

javadth

کاربر فعال پرشین تولز، همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
15,990
یا خویش فرما و یا مشاغل ازاد

من که مشاغل ازاد کردم خودم بیمه میدم

p30pool

Registered User
لایک‌ها
369
اگر خویش فرما مشاغل ازاد بزنیم بازرس بیمه چند وقت یه بار میاد بازرسی یا نمیاد؟
من وقتی رفتم بیمه گفتن شغلت چیه؟؟؟؟؟

اومدم بگم وبمستر دیدم حالیش نمیشه ! گفتم طراح سایت , اونم زد مشاغل ازاد

هیچ مشکلی هم رخ نداده خدارو شکر

ms368

Registered User
لایک‌ها
8,738
من وقتی رفتم بیمه گفتن شغلت چیه؟؟؟؟؟

اومدم بگم وبمستر دیدم حالیش نمیشه ! گفتم طراح سایت , اونم زد مشاغل ازاد

هیچ مشکلی هم رخ نداده خدارو شکر
حقوقو چقدر زدی؟

p30pool

Registered User
لایک‌ها
369
حقوقو چقدر زدی؟
من نزدم از پیش تعیین شده است
الان تو عکسی که دوستمون تو پست اول داده برای مشاغل آزاد ( خویش فرما ) 18٪ محاسبه میشه و پرداختی بنده الآن ماهی 146 تومن (‌بدون دفترچه ) که پرداختیشون انشالله بعد بازنشستگی پایه حقوق کارگری .

اوایل که شروع کرده بودم ( سه سال قبل ) ماهی 65 تومن میدادم تازه دفترچه بیمه هم بهم میدادن ولی الان یک سال دفترچه رو رفتم کنسل کردم بیمه درمانی سلامت که رایگان گرفتم با این وجود 146 تومن ماهیانه ازم میگیرن .
خوبی این بیمه فقط از حفظ ابرو در دوران بازنشستگی و کار افتادگی و مردن ! و الی هیچ عقل سلیمی 30 سال نمیاد ماهی 150 تومن ( به مرور زیاد میشه ) پول بکن تو حلق اینا تا بعد 30 سال ماهی 900 تومن ( بروز حساب میشه ) بهمون بدن .

ms368

Registered User
لایک‌ها
8,738
من نزدم از پیش تعیین شده است
الان تو عکسی که دوستمون تو پست اول داده برای مشاغل آزاد ( خویش فرما ) 18٪ محاسبه میشه و پرداختی بنده الآن ماهی 146 تومن (‌بدون دفترچه ) که پرداختیشون انشالله بعد بازنشستگی پایه حقوق کارگری .

اوایل که شروع کرده بودم ( سه سال قبل ) ماهی 65 تومن میدادم تازه دفترچه بیمه هم بهم میدادن ولی الان یک سال دفترچه رو رفتم کنسل کردم بیمه درمانی سلامت که رایگان گرفتم با این وجود 146 تومن ماهیانه ازم میگیرن .
خوبی این بیمه فقط از حفظ ابرو در دوران بازنشستگی و کار افتادگی و مردن ! و الی هیچ عقل سلیمی 30 سال نمیاد ماهی 150 تومن ( به مرور زیاد میشه ) پول بکن تو حلق اینا تا بعد 30 سال ماهی 900 تومن ( بروز حساب میشه ) بهمون بدن .
شما که بیمه سلامت دارید، فکر نمیکیند بهتر بود میرفتید یه بیمه بهتر مثه سامان یا پاسارگاد؟
فکر کنم از ۱۵ سال تا ۳۰ سال هم میتونی به صورت اختیار بازنشسته شی
من شنیدم اگه سامان یا پاسارگاد باشی حقوق بازنشستگیت چند برابر تامین اجتماعی هست
اطلاعی نداری بدونی خوبه یا نه ؟

p30pool

Registered User
لایک‌ها
369
شما که بیمه سلامت دارید، فکر نمیکیند بهتر بود میرفتید یه بیمه بهتر مثه سامان یا پاسارگاد؟
فکر کنم از ۱۵ سال تا ۳۰ سال هم میتونی به صورت اختیار بازنشسته شی
من شنیدم اگه سامان یا پاسارگاد باشی حقوق بازنشستگیت چند برابر تامین اجتماعی هست
اطلاعی نداری بدونی خوبه یا نه ؟
من ربط داشتن بیمه سلامت رو با بیمه سامان متوجه نشدم !
من الآن بیمه درمانیمو حذف کردم و فقط بیمه بازنشستگی تامین اجتماعی میپردازم
که بعد سی سال هم حقوق میدن بهمون هم دفترچه بیمه !!!

ممنون میشم منظورتون توضیح بدید

ms368

Registered User
لایک‌ها
8,738
من ربط داشتن بیمه سلامت رو با بیمه سامان متوجه نشدم !
من الآن بیمه درمانیمو حذف کردم و فقط بیمه بازنشستگی تامین اجتماعی میپردازم
که بعد سی سال هم حقوق میدن بهمون هم دفترچه بیمه !!!

ممنون میشم منظورتون توضیح بدید
همین بی ربط بودنش منظوره دیگه
شما که از خدمات درمانی بیمتون استفاده نمیکنید و هزینشو هم پرداخت نمیکنید بهتره که برید بیمه های خصوصی
البته بیمه خصوصی تا جایی که میدونم بعد از بازنشستگی خدمات درمانی نداره (یا شایدم داره، بپرسید) ولی همین که بیمه سلامت هستید بعدا میتونید خودتونو بیمه تکمیلی کنید (فکر میکنم بشه)
شما میتونید با بیمه های خصوصی کار کنید به این صور که بعد از بازنشستگی اصل پولتون به همراه سودش توی این ۳۰ سال (به‌روز) بهتون برگردونن که من با یه حساب سر انگشتی متوجه شدم که بیمه های خصوصی خیلی خیلی بیشتر از تامین اجتماعی میدن (البته سودشو میگما) ولی دیگه نمیدونم که حقوق ماهانه هم میدن یا نه
بیمه تامین اجتماعی پدرم بعد ۳۰ سال پرداخت،‌اونم با حقوق کارمندی یه چیزی حدود ۴۰ میلیون شد که الان هم ماهانه حدود ۱ تومن بهش میدن که در صوری که با پاسارگاد یا سامان قرارداد بسته بود یه چیزی نزدیک به ۲۰۰ میلیون پرداخت میکردن، البته منم زیاد در جریان نیستم و اینو یه کارمند شرکت بیمه بهم گفته بود
در هر صورت شما میتونید هر ۲ بیمه رو با هم داشته باشید که البته توی بیمه های خصوصی میتونید از ماهانه ۲۰ ۳۰ تومن تا ۱ میلیون هم پرداخت کنید،‌حتی میتونید یکجا به صورت سالانه پرداخت کنید که البته همونجا با فرمولی که دارن با توجه به جیبتون محاسبه میکنن که چقدر پرداخت کنید بهتره.
فکر میکنم اینجا بیشتر بتونید راهنمایی بگیرید

p30pool

Registered User
لایک‌ها
369
سلام
من تحقیق کردم , امن ترین و مطمئن ترین بیمه تامین اجتماعی حالا این که کسی وضعش خوب باشه بره بیمه عمر هم بگیره خیلی خیلی عالی
ولی این که بیای این دو رو باهم مقایسه کرد و یکی رو انتخاب کرد واقعا اشتباه محض .

بالا