مگه میشه سود نداشته باشه این همه کارت شارژ مصرف میشه !!!
من منظورم نمایندگی مستقیم از خود ایرانسل هست یعنی کارت شارژها رو از ایرانسل بگیریم و به صورت عمده به فروشنده بفروشیم
دیگه به این راحتیا مجوز پخش عمده نمیدن و اگه میخوای وارد این کار بشی میتونی نقش خرده فروش رو بازی کنی . مثل دفاتر خدمات ارتباطی ، پستی و ... .
یادمه تا 2 سال پیش باید حدود 2 میلیون تومان از محصولات ایرانسل رو از خود شرکت میخریدید (فروشنده جزء) و بعد از فروش این مقدار برای قرارداد با ایرانسل و گرفتن مجوز نمایندگی پخش (فروشنده عمده) مدارک رو واسشون ارسال می کردید تا ترتیب اثر بدن .
برای دریافت اطلاعات بیشتر از خط ایرانسل خود با شماره 700 تماس بگیرید
ولی من یه پیشنهاد بهتر دارم . اگه نتونستی به عنوان فروشنده عمده محصولات ایرانسل مجوز بگیری ، به عنوان خرده فروش فعالیت کن . حالا 2 تا مزیت داره اینکار
1. در صورتی که رایتل کیفیت خدماتش رو افزایش بده و همینطور ترخ خدمات رو کاهش ، آینده خوبی در انتظار این شرکت و نمایندگان رایتل خواهد بود . شما وقتی نماینده فروش ایرانسل باشید تا زمانی که رایتل کمی شاخ و برگ بگیره و بزرگ بشه سابقه کاریتون در این زمینه زیاد میشه و این خودش یه امتیازه مثبته که بعدا راحت تر بتونید با شرکت رایتل قرارداد ببندید و نماینده پخش محصولات این شرکت بشید .
2. به مورد شماره یک مراجعه کنید