• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

شرایط RapidShare چیه و چرا انقدر طرفدار داره؟

rezadignity

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
در مورد کاربری سایت رپیدشیر تا اینجا اطلاع دارم که امکان آپلود فایلها رو بصورت رایگان فراهم میکنه و برای اکانت Free امکان دانلود با نرم افزارهای دانلود منیجر رو نمیده! اما از شرایط این سایت برای میزبانی فیلها از نظر حجم ، زمان و ... و دیگر محدودیتهاش اطلاعی ندارم.
از شما میخوام اگر در کار با رپیدشیر تجربه دارین به پرسشهای بالا پاسخ بدید و ضمنا بگید چرا این سایت با وجود سایتهایی که در زیر گذاشتم اینقدر طرفدار پیدا کرده؟!:blink:

http://www.streamload.com/
http://www.4shared.com/
http://www.ripway.com/
http://www.xdrive.com/partners/?p=google&gcid=go_text_gft1
http://www.zippyvideos.com/

این هم چارت بهترین سایتهای آپلود و اشتراک فایل ( رپید شیر اصلا توش نیست :lol: )
http://www.free-webhosts.com/free-file-hosting.php

igimax

کاربر فعال کامپیوتر
لایک‌ها
1,348
دوست عزيز سلام

. از لطف شما ممنونم. اما كاشكي حالا كه يك تاپيك باز كردم و قصد توضيح دادن درمورد Rapidshare و بقيه را در يكجا داشتم اين پست خود را در آنجا مي زديد تا منبع خوبي براي همه بشود و همه اطلاعات در يك جا باشد. سايتهايي را كه معرفي نموديد را چك مي كنم و بهتريناشو با اونايي كه خودم مي شناسم مقايسه و نتيجه را در يك جا مي گذارم. (الان آمدم كه سايتهايي كه مي شناسمو مقايسه كنم كه پست شما را ديدم)

. آقا رضا حالا كه با هم داريم همكاري مي كنيم، تصميم گرفتم اسم تاپيك را اين بزاريم؟ :
معرفي سايتهاي Webhosting و آموزش سايت Rapidshare و آموزش روشهايي براي حل زمان تاخير
لينك

. به آقا شايان و Jacky پي ام دادم كه نام كنوني را تغيير دهند.

اما اينكه چرا Rapidshare اينقدر طرفدار داره، در حقيقت در اكثر سايتهايSoftware Full Version لينكشان را به ين سايت مي دهند.
با تشكر

خداحافظ
IgImAx
85/02/01
;= B-:

Romain_Gary

Registered User
لایک‌ها
6
من که هر فایلی روی رپید شیر باشه تنم میلرزه بخدا مخصوصا اگه فایله حجمش زیاد باشه
254.gif

rezadignity

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
خوب جواب که نمیدین طبق معمول ، سایتها رو هم که چک نمی کنید!
عیب نداره!!
هر کاری میکنم تا با رپیدشیر اخت بشم نمیشه! اولا که نمیدونم چرا آدرسش توی گوگل اصلا جایگاه خوبی از نظر ایندکس نداره!! تازه امکان سرچ کردن هم توش نیست! نکنه هست و من ندیدم؟ طراحی وب پیج اش هم بی ریخته!
فقط یه دکمه برای Browse گذاشته و بس! سایت شلخته پلخته ای هستش. از اون سایتاس که آدومو دفع میکنه! باید بین این سایتا یه سایت خوب پیدا کنم.
این حال منو بد میکنه!! زشته!! منگه!!

اگر وقت کردم این سایتا رو چک میکنم و نتیجه رو همینجا میارم.

Lucky Luck

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از joliocesar :
من که هر فایلی روی رپید شیر باشه تنم میلرزه بخدا مخصوصا اگه فایله حجمش زیاد باشه
254.gif
سلام
اگه یه اکانت پریمیوم تهیه کنید (الزاما خریداری کنید) دیگه با خیال راحت به دانلود خواهید پرداخت :D
در ضمن rezadignity جان ، اگه اکانت پریمیوم ندارید بهترین سایت برای آپلود این سایت هست
موفق باشید ;)

Tehranshahr

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
384
رپید شیر برای این معروفه چون
اجازه میده یک فایل به مقدار خیلی زیاد مثلا 100000 بار دانلود بشه.
که هیچ سایت دیگه ای این کارو نمیتونه بکنه چون سروراشون نمیکشه.
اینا سرویس خوب میدن و در قبالش هم اکانت پرمیوم با قیمت ناچیز میدن تا خرج کارمند ها و نگهداری سرور ها تامین بشه.
فک کنم الان چیزی در حدود 30 سرور داشته باشه.
با سرعتی بالای 45GBPS :D

igimax

کاربر فعال کامپیوتر
لایک‌ها
1,348
سلام آقا رضا

. همانطور كه قول دادم(با تمام كمي و كاستيها) مقايسه Webhostingها را در اينجا گذاشتم. (پست 19) به دليل گرفتاري كمي پستام با تاخيير صورت مي گيرد. اما سوختو سوز ندارد!!!!

ممنونم

خداحافظ
IgImAx
85/02/03
;= B-:

rezadignity

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
خوب ، فرض کنید من میخوام توی رپید شیر سرچ کنم باید کجا برم؟ لینک بدید!

igimax

کاربر فعال کامپیوتر
لایک‌ها
1,348
به نقل از rezadignity :
خوب ، فرض کنید من میخوام توی رپید شیر سرچ کنم باید کجا برم؟ لینک بدید!

سلام آقا رضاي گل :)

. يك راه ساده كه به طوره كامل هم جواب نميده، استفاده از امكان Search In Site در Google هست. بطور مثال شما دنبال برنامه WinRAR در سايت فوق مي گرديد، عبارت زير را در Google جستجو نماييد:
site:rapidshare.de winrar

. اما اين راه، راه كاملي نيست. چون همه لينكهاي برنامه Winrar را به شما نميدهد. زيرا ممكن است كه هنگام UL برنامه، برايش توضيحي ننوشته باشند يا نام برنامه را به اختصار نوشته باشند. در ثاني، ممكن هست برنامه ايي كه DL ميكنيد، به شكل فشرده باشد و براي آن Password گذاشته باشند.

. به همين دليل، بهترين روشي همان است كه دوستمون گفت و من هم به آن اشاره ايي داشتم، استفاده از سايتهاي wares يا Full Version كه امروزه تعداد آنها كم هم نيست. در آن سايتها امكان Search برنامه ها وجود دارد و اكثر اوقات لينكي كه به شما مي دهند به يكي از سايتهاي Webhosting ميباشد به همراه Password البته اگر وجود داشته باشد. دو سايت بشتر از بقيه در اين سايتها، لينكهايشان موجود هست. RapidShare و MegaUpload.

.
فکر کنم با تهیه یک اکانت پرمیوم به جواب سئوالتون خواهید رسید.
. با يك جستجوي مختصر در google ميتواني تعداد زيادي از اين سايتها را بيابيد(Full Versin يا Wares). اما اگر شخصا دنبال يك سايت مناسب براي قرار دادن برنامه هايتان يا جستجو مي باشيد مي توانيد از سايتي كه در اينجا معرفي كردم استفاده ببريد. Hyperupload. من هم دنبال سايتي با امكانات بيشتر ميگردم، بنابر اين خوشهال ميشم كه اگر سايتهايي را با امكاناتي بهتر از hyperupload يافتيد ، به من هم خبر دهيد. ممنون.

موفق باشيد.

خداحافظ
IgImAx
85/02/03
;= B-:

rezadignity

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
شما که برای دانلود چیزهای مختلف لینک میگذارید اکانت پرمیوم دارید؟ یا اون دوستمون که لینک دانلود مجله ها رو میگذاره اکانت پرمویم داره؟ اونوقت لینکهایی که پرمیوم ممبرها بهش دسترسی دارن برای Free ممبرها هم قابل دانلود هستن؟

Lucky Luck

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
لینک هایی که پریمیوم ممبر ها بهش دسترسی دارن قابلیت هایی داره که لینک های فری ممبر ندارن
مثلا با یه لینک پریمیوم شما میتونید فایل رو با دانلود منیجر و با پشتیبانی ریسوم دانلود کنید که این یه مزیت بزرگه!
البته دوستانی که اکانت پریمیوم دارن میتونن آدرس پریمیوم فایل ها رو در اختیار دوستانشون قرار بدن ولی باید مواظب باشند که محدودیت دانلودشون در ماه تموم نشه

فایل هایی رو که با اکانت پریمیوم روی رپیت شر آپلود میکنیم به هیچ وجه از روی سرورهاشون حذف نمیشن مگر اینکه اکانتتون تموم بشه!
ولی اگه بدون اکانت آپلود کنید تا 30 روز اگه ازش دانلود نشه فایل حذف میشه
در ضمن وقتی فایلی رو با اکانت پریمیوم آپلود میکنید علاوه بر لینک غیر مستقیمی که به شما میده یک لینک مستقیم به شما داده میشه که اون لینک تا 20 ساعت دوام میاره و شما میتونید اون لینک رو در اختیار دوستانتون قرار بدید که در اون 20 ساعت با قابلیت ریسوم بتونن فایل رو دانلود کنند

موفق باشید ;)

hamed_mp

Registered User
لایک‌ها
9

rezadignity

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
در ضمن وقتی فایلی رو با اکانت پریمیوم آپلود میکنید علاوه بر لینک غیر مستقیمی که به شما میده یک لینک مستقیم به شما داده میشه که اون لینک تا 20 ساعت دوام میاره و شما میتونید اون لینک رو در اختیار دوستانتون قرار بدید که در اون 20 ساعت با قابلیت ریسوم بتونن فایل رو دانلود کنند
اون لینکهایی که در فروم بچه ها میذارن لینک پرمیوم اکانت هستن؟ اگر لینک Free هستند از کجا پیداشون می کنند؟
راستی برای دانلود و سرچ در رپید شر باید اکانت بسازی یا بدون اکانت این کار انجام میشه؟

igimax

کاربر فعال کامپیوتر
لایک‌ها
1,348
با توجه به گفته های شما فایلهای exe و rar ای که بچه ها برای دانلود میذارن از سایتهایی مثل زیر پیدا می کنن ، درسته؟

. بله! درسته.

shankimout

Registered User
لایک‌ها
3
ساری . . . . . . . . . . . . . . Permanently Bann
هر کاری میکنم تا با رپیدشیر اخت بشم نمیشه! اولا که نمیدونم چرا آدرسش توی گوگل اصلا جایگاه خوبی از نظر ایندکس نداره!! تازه امکان سرچ کردن هم توش نیست! نکنه هست و من ندیدم؟ طراحی وب پیج اش هم بی ریخته!
فقط یه دکمه برای Browse گذاشته و بس! سایت شلخته پلخته ای هستش. از اون سایتاس که آدومو دفع میکنه! باید بین این سایتا یه سایت خوب پیدا کنم.
این حال منو بد میکنه!! زشته!! منگه!!

بهش میگن سبک روسی . همشون شلخته هستن ( البطه این یکی روسی نیست ولی شبیه اونا هست )

Robert7

Registered User
لایک‌ها
7
این شلختگیش مال اینه که مشتری گیج بشه و روی تبلیغات گوگل کلیک کنه!!

Lucky Luck

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از rezadignity :
اون لینکهایی که در فروم بچه ها میذارن لینک پرمیوم اکانت هستن؟ اگر لینک Free هستند از کجا پیداشون می کنند؟
راستی برای دانلود و سرچ در رپید شر باید اکانت بسازی یا بدون اکانت این کار انجام میشه؟
سلام دوست من
لینک هایی که بچه ها میزارن چند حالت داره :
1- خودشون بدو اکانت آپلود میکنن و لینکش رو قرار میدن که بعد از 30 روز بدون دانلود حذف میشه
2- خودشون با اکانت پریمیوم آپلود میکنن که تا زمانی که اکانتشون فعال هست لینک کار میکنه
3- یه سایتی اینکار رو کرده و برنامه رو روی رپیت آپلود کرده و دوستان لینکش رو قرار میدن

برای دانلود به صورت Free هم میشه دانلود کرد ، ولی خوب سرعت دانلود پایین تره و ریسوم رو هم ساپورت نمیکنه و شما باید از خود مرورگر برای دانلود استفاده کنید و نمیتونید از دانلود منیجر ها استفاده کنید

برای سرچ هم برنامه ی خاصی وجود نداره ، بهترین جا برای سرچ در سایت رپیت ، گوگل هست ، البته یه برنامه هست که سرچ میکنه که اونم از گوگل برای سرچ استفاده میکنه

موفق باشید :)

rezadignity

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
یه سوال

فایلهایی که توی رپید شیر آپلود میشه رو میتوان در سورس کدهایHTML جا گذاری کرد یا فقط قابل دانلود هستند؟ مثلا میشه یه عکسو آپلود کرد و لینکشو گذاشت توی سرس تگ ایمیج HTML یا نه؟

بالا