• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

شربت یخی آبلیمو

ilia.parsa

Registered User
تاریخ عضویت
28 ژوئن 2014
نوشته‌ها
127
لایک‌ها
19
سن
58
روش تهیه شربت آبلیموی لذیذ و خوش طعم.


1413797002.jpg




شربت یخی آب‌لیمو (سوربه لیمو) که رضایت‌بخش و با طراوت است را می‌توانید به عنوان هضم‌کننده بعد از غذا و یا به عنوان نوشیدنی در طول روز استفاده کنید.



مواد لازم


  1. مواد لازم

    1
    لیمو

    900 گرم

    2

    آب

    دو لیوان

    3

    شکر

    200 گرم

    4

    سفیده تخم‌مرغ

    دو عدد (انتخابی)


طرز تهیه
از ترکیب آب، شکر، و قطعات کوچک پوست لیمو شربتی ساده تهیه کنید. این ترکیب را به مدت 5 تا 6 دقیقه بجوشانید، سپس آن را کاملاً سرد کنید. شربت غلیظ آماده‌شده را از صافی رد کنید و سپس آب لیموی صاف شده را به آن اضافه کنید.

اگر شما بستنی‌ساز دارید، شربت آماده‌شده را در دستگاه بریزید و آن را روشن کنید تا زمانی که شربت به قوام دلخواهتان برسد.

در غیر این صورت، ترکیب را در کاسه‌ای ریخته و برای ده دقیقه در فریزر قرار دهید. سپس آن را بردارید و با استفاده از یک همزن، کریستالهای یخ آن را بشکنید. دوباره برای ده دقیقه آن را داخل فریزر قرار دهید و این کار را تکرار کنید، مواظب باشید که مدام شربت را هم بزنید تا از تشکیل کریستالهای یخ جلوگیری کنید.

اگرمی خواهید یک شربت نرم و مخملی داشته باشید، می‌توانید دو عدد سفیده تخم‌مرغ، که توسط همزن آن‌قدر هم زده‌اید که حالت جامد گرفته است، را زمانی که مخلوط شروع به سفت شدن می‌کند به آن اضافه کنید. ریختن شربت در سفیده تخم‌مرغ را به دقت و با استفاده از همزن از پایین به بالا انجام دهید.



توصیه‌های سرآشپز
1413723144.jpg




برای جلوگیری از تلخی شربت مطمئن شوید که فقط از قسمت زردرنگ پوسته لیمو استفاده کرده‌اید. قسمت سفیدپوست که کم است می‌توان گس و تلخ باشد.



تاریخچه غذا
تفاوت بین بستنی و سوربه در این است که در تهیه بستنی شیر به کار گرفته می‌شود، درحالی‌که در تهیه سوربه فقط از آب و شکر استفاده می‌شود.

با توجه به سادگی دستور تهیه جای تعجب ندارد که قدمت سوربه از بستنی بیشتر باشد. حتی در دورافتاده‌ترین تمدن‌ها، افراد برف و یخ را در اتاقک‌هایی در زیرزمین ذخیره می‌کردند، تا بتوانند در اوقات گرم‌تر سال از آن استفاده کنند. اولین مورد ثبت‌شده از ترکیب آب میوه با یخ بیش از 3000 سال پیش در چین بوده است.

در مصر باستان این سنت بزرگان بود که به مهمان خود، جامی نقره‌ای که نیمی از یخ و نیمی از آب میوه پر شده بود تعارف کنند. حتی این اعتقاد وجود دارد که کلئوپاترا این نوشیدنی را برای ژولیوس سزار سرو کرده است. در واقع رومی‌ها اعتقاددارند که اولین افرادی بودند که خوراکی‌های متراکم‌تر و پیچیده‌تر را ابداع کردند، که طبق دستور تهیه پلنی پیشکسوت، از ترکیب یخ، عسل و میوه آماده می‌شد.

احتمالاً شربت‌های مدرن از این طرز تهیه مشتق شده‌اند. استفاده از شکر به جای عسل به جمعیت عرب ساکن سیسیل نسبت داده شده است.



آیا می‌دانستید که....
کلمه sorbet (سوربه) از کلمه عربی شربت و آن هم به نوبه خود از فعل شرب به معنای نوشیدن گرفته شده است


منبع:http://wiki.5040.ir/شربت یخی آبلیمو .html
 
بالا